2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
E bebekten zıbın vb alınca 10 TL sanırım istediğiniz baskıyı da yapıyorlar isim baskısı falan

Şimdi baktım o da çok güzelmiş ve gerçekten yok
Ben de piyonulu alacaktım aklıma fakültedeki hocamin çocuğun gerçek hayatta gerçek uvuzlariyla yapmayacagi şeyleri uyarıcılarla yaptırmayın dediği gelmişti

Oioi nün meyve emziği varya onun kapağı yokmuş sen ondan da aldin mi

Ama hep hamileleri denize girerken goruyordum hatırlıyorum hatta cogu doktor yuzme verıyo diye duymuştum. Acaba tampon kullanılarak girilmesi engeller mi?
Tampon basli basina enfeksiyon sebebi. Denize girmekte hic bir sorun yok. Tam tersine yuzmek hamileler icin oneriliyor. Girin denize
Sadece gunes kremi surun ki leke olmasin
Tampon takmayı sorucam doktoruma daha saglıklı olur diye dusundum. Daha onceden hiç enfeksiyon kapmadım ama hamilelikte baya enfeksiyon riski artıyor tabi

Bebeğim için dünyanın en lüzumlu şeyini aldım hazırım
O ne ki?

Geçer inşallah çokta şeyapma yani diğer kızlardanda var lekelenmesin olan. Bugün doktorum şey dedi her kanama da panik olup benide paniğe sokma kahverengiyse sorun yok olabilir kırmızıysa sorun var dedi
Kahverengide bende daha sakin duruyorum en azından çalışıyorum ama sabah kırmızımsı olunca endişelendim, şükür kahverengiye döndü.

Tampon basli basina enfeksiyon sebebi. Denize girmekte hic bir sorun yok. Tam tersine yuzmek hamileler icin oneriliyor. Girin denize

O ne ki?
Kehribar, gaz için uyku için vs iyi geliyor bebeklere bileklik halinde var bir de kolye

Geçer inşallah çokta şeyapma yani diğer kızlardanda var lekelenmesin olan. Bugün doktorum şey dedi her kanama da panik olup benide paniğe sokma kahverengiyse sorun yok olabilir kırmızıysa sorun var dedi
Full yatış verdi doktor benim duşa ihtiyacım var, zaten tansiyonum oynadığı için kendime tabure almıştım oturup yikaniyordum. Siz duş işini nasıl yaptınız?

O ne ki?
Kehribar kolye. Diş çıkarken takıyorlar ya çocuğu doğurdun da dişide çıktı

Kahverengide bende daha sakin duruyorum en azından çalışıyorum ama sabah kırmızımsı olunca endişelendim, şükür kahverengiye döndü.
Bende de öyle oldu kahverengiye döndü. Doktor ne verdi şuan ne kullanıyosun?

Bende de öyle oldu kahverengiye döndü. Doktor ne verdi şuan ne kullanıyosun?
Progestan 200 mg zaten 6+4'te de ufak bir lekelenme yaşamıştım o zamandan beri sabah akşam vajinal fitil olarak kullanıyorum. Kahverengiye döndüğü için iğneye gerek görmedi. Şimdilik böyle devam.

Full yatış verdi doktor benim duşa ihtiyacım var, zaten tansiyonum oynadığı için kendime tabure almıştım oturup yikaniyordum. Siz duş işini nasıl yaptınız?
Normal alıyom yaa kısa duruyorum sadece. Ben takıntılıyım yaa çok duş alıyorum normalde çok duş almayın falan diyorlarda en azından 2 günde bire düşürdüm nolur nolmaz.

Normal alıyom yaa kısa duruyorum sadece. Ben takıntılıyım yaa çok duş alıyorum normalde çok duş almayın falan diyorlarda en azından 2 günde bire düşürdüm nolur nolmaz.
Ben de normalde sık sık alıyordum ama normallerin çok geride kaldı iki üç günde bir oluyor, çok halsizim zaten tuvalete bile bir ara zor gidip geldim, grip de oldum. Ben de kısa tutarım bari, ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…