- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.301
Ben de piyonulu alacaktım aklıma fakültedeki hocamin çocuğun gerçek hayatta gerçek uvuzlariyla yapmayacagi şeyleri uyarıcılarla yaptırmayın dediği gelmiştiŞimdi baktım o da çok güzelmiş ve gerçekten yok
Oioi nün meyve emziği varya onun kapağı yokmuş sen ondan da aldin miBen hamile olmadan önceden beri alıyorumbebek arabası, babybjörn, kanguru, oioi seti tamamladım, elektrikli lansinoh göğüs pompası zara indirimden zıbın tulum vs almıştım emzikler tamam bayağı bir şey aldım bence alınması en mantıklısı kenara koy
Yalnız gerçekten bayıldımmm çok güzel gerçekten, inşallah güzel günlerde kullanırsınızBenim ilk aldığım şeyi gönderiyorummmbebeğin bunu asla sevmeyeceğine çok eminim sıfır renk, sıfır eğlence ama ben ba yıl dımm
Eki Görüntüle 3255364
Tampon basli basina enfeksiyon sebebi. Denize girmekte hic bir sorun yok. Tam tersine yuzmek hamileler icin oneriliyor. Girin denizeAma hep hamileleri denize girerken goruyordum hatırlıyorumhatta cogu doktor yuzme verıyo diye duymuştum. Acaba tampon kullanılarak girilmesi engeller mi?
Tampon takmayı sorucam doktoruma daha saglıklı olur diye dusundum. Daha onceden hiç enfeksiyon kapmadım ama hamilelikte baya enfeksiyon riski artıyor tabi
O ne ki?Bebeğim için dünyanın en lüzumlu şeyini aldım hazırım
Kahverengide bende daha sakin duruyorum en azından çalışıyorum ama sabah kırmızımsı olunca endişelendim, şükür kahverengiye döndü.Geçer inşallah çokta şeyapma yani diğer kızlardanda var lekelenmesin olan. Bugün doktorum şey dedi her kanama da panik olup benide paniğe sokma kahverengiyse sorun yok olabilir kırmızıysa sorun var dedi
Yaa çok güzelmiş, güzel günlerde kullanın inşallah. Büyüğü olsa alırdım öyle bayıldımBenim ilk aldığım şeyi gönderiyorummmbebeğin bunu asla sevmeyeceğine çok eminim sıfır renk, sıfır eğlence ama ben ba yıl dımm
Eki Görüntüle 3255364
Kehribar, gaz için uyku için vs iyi geliyor bebeklere bileklik halinde var bir de kolyeTampon basli basina enfeksiyon sebebi. Denize girmekte hic bir sorun yok. Tam tersine yuzmek hamileler icin oneriliyor. Girin denize
Sadece gunes kremi surun ki leke olmasin
O ne ki?
Full yatış verdi doktor benim duşa ihtiyacım var, zaten tansiyonum oynadığı için kendime tabure almıştım oturup yikaniyordum. Siz duş işini nasıl yaptınız?Geçer inşallah çokta şeyapma yani diğer kızlardanda var lekelenmesin olan. Bugün doktorum şey dedi her kanama da panik olup benide paniğe sokma kahverengiyse sorun yok olabilir kırmızıysa sorun var dedi
Ondan almadım wee baby aldım o daha önerildiOioi nün meyve emziği varya onun kapağı yokmuş sen ondan da aldin mi
Anladım canımOndan almadım wee baby aldım o daha önerildi
Kehribar kolye. Diş çıkarken takıyorlar ya çocuğu doğurdun da dişide çıktıTampon basli basina enfeksiyon sebebi. Denize girmekte hic bir sorun yok. Tam tersine yuzmek hamileler icin oneriliyor. Girin denize
Sadece gunes kremi surun ki leke olmasin
O ne ki?
Bende de öyle oldu kahverengiye döndü. Doktor ne verdi şuan ne kullanıyosun?Kahverengide bende daha sakin duruyorum en azından çalışıyorum ama sabah kırmızımsı olunca endişelendim, şükür kahverengiye döndü.
Progestan 200 mg zaten 6+4'te de ufak bir lekelenme yaşamıştım o zamandan beri sabah akşam vajinal fitil olarak kullanıyorum. Kahverengiye döndüğü için iğneye gerek görmedi. Şimdilik böyle devam.Bende de öyle oldu kahverengiye döndü. Doktor ne verdi şuan ne kullanıyosun?
Ay inşallahYalnız gerçekten bayıldımmm çok güzel gerçekten, inşallah güzel günlerde kullanırsınız
Teşekkür ederim di miii bildiğin dekorasyonYaa çok güzelmiş, güzel günlerde kullanın inşallah. Büyüğü olsa alırdım öyle bayıldım
Normal alıyom yaa kısa duruyorum sadece. Ben takıntılıyım yaa çok duş alıyorum normalde çok duş almayın falan diyorlarda en azından 2 günde bire düşürdüm nolur nolmaz.Full yatış verdi doktor benim duşa ihtiyacım var, zaten tansiyonum oynadığı için kendime tabure almıştım oturup yikaniyordum. Siz duş işini nasıl yaptınız?
O beyaz parcalar fitilin geri gelmesidir canim. Vucut ihtiyaci ola i alir gerisini atar demisti doktorum
Tatlım çok sağol içi ferahlattınMerak etme fitilden kaynaklı için rahat olsun
Ben de normalde sık sık alıyordum ama normallerin çok geride kaldıNormal alıyom yaa kısa duruyorum sadece. Ben takıntılıyım yaa çok duş alıyorum normalde çok duş almayın falan diyorlarda en azından 2 günde bire düşürdüm nolur nolmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?