- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.321
Boşver fitil iğneden iyidir iğne çok beterProgestan 200 mg zaten 6+4'te de ufak bir lekelenme yaşamıştım o zamandan beri sabah akşam vajinal fitil olarak kullanıyorum. Kahverengiye döndüğü için iğneye gerek görmedi. Şimdilik böyle devam.
İnşallah gerek kalmaz iğneye, fitilde sorun yaşamıyorum çok şükür.Boşver fitil iğneden iyidir iğne çok beter
Ben de tabure aldım üzerine lif koyuyorum ve ıliktan çok az sıcak su ile yıkanıyorum en fazla 15 dakika sürüyorBen de normalde sık sık alıyordum ama normallerin çok geride kaldıiki üç günde bir oluyor, çok halsizim zaten tuvalete bile bir ara zor gidip geldim, grip de oldum. Ben de kısa tutarım bari, ne yapayım
Boşver şuanda onun beğenme yetileri yok zaten sen al mecbur sever gördükçeBenim ilk aldığım şeyi gönderiyorummmbebeğin bunu asla sevmeyeceğine çok eminim sıfır renk, sıfır eğlence ama ben ba yıl dımm
Eki Görüntüle 3255364
Proluton vermedi mi hiç? Yani her doktorun tedavisi farklıdır tabi. Kontrollerin ne zaman?İnşallah gerek kalmaz iğneye, fitilde sorun yaşamıyorum çok şükür.
Uzun ve sıcak duş alıyorum normalde (biliyorum iyi değil), gebelikten beri sıcaklığını azalttım süremi azalttım taburede gücüm yettiğince yıkanıp çıkıyorum artık.Ben de tabure aldım üzerine lif koyuyorum ve ıliktan çok az sıcak su ile yıkanıyorum en fazla 15 dakika sürüyor
Bunu kullanıyorum, haftaya tekrar gideceğim.Proluton vermedi mi hiç? Yani her doktorun tedavisi farklıdır tabi. Kontrollerin ne zaman?
Leke veya kan alanı bile olmasa doktorum tansiyon gebelikte düşmeye egimlidir dedi çok düştüğünde bayılma riski oluşur kendini riske atma demiştiUzun ve sıcak duş alıyorum normalde (biliyorum iyi değil), gebelikten beri sıcaklığını azalttım süremi azalttım taburede gücüm yettiğince yıkanıp çıkıyorum artık.
Doğru haklısınBoşver şuanda onun beğenme yetileri yok zaten sen al mecbur sever gördükçe
Leke veya kan alanı bile olmasa doktorum tansiyon gebelikte düşmeye egimlidir dedi çok düştüğünde bayılma riski oluşur kendini riske atma demiştiılık ve kısa süreli durmama rağmen eşim banyoya yakın yerde oturur biz biraz pimpirikliyiz galiba
Büyüyünce zaten seçim şansı bırakmaz sana şimdiden doya doya kullan bu hakkıDoğru haklısınçılgın renkleri kombinleyene kadar seçimler benim
Ben korkuma kapıyı bile kapatmıyorum, ufak bir seste hemen koşsun diyeLeke veya kan alanı bile olmasa doktorum tansiyon gebelikte düşmeye egimlidir dedi çok düştüğünde bayılma riski oluşur kendini riske atma demiştiılık ve kısa süreli durmama rağmen eşim banyoya yakın yerde oturur biz biraz pimpirikliyiz galiba
9 Aralik civariBir şey soracağım. Tahmini doğum tarihini nasıl buluyorsunuz? Doktora sormayı hep unutuyorum. Benim sat 02.03.2023 ama bir hafta geç döllenmiş demişti
Teşekkür ederiiim9 Aralik civari
Teşekkür ederiii
Kuzenimin ilk çocuğu kız, ikincisi erkek. Ne zaman arasam minik paşada pembe donlar, mor tişörtlerBen zibin fln almam herhalde kızımdan kalma var bi suru hepsini saklamistim battaniye fln her şey var ama iste pembis pembis battaniyeler erkek olursa esim asla sardirmaz o ayrı mesele deen azından zibinlari beyaz
Sponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi bu link üzerinden yönergeleri takip edip, son adet tarihini girersen tahmini doğum tarihi çıkar. Ya da uygulamalar var otomatik hesaplıyor. Ben sprout, hamilelik+ gibi uygulamalar kullanıyorumBir şey soracağım. Tahmini doğum tarihini nasıl buluyorsunuz? Doktora sormayı hep unutuyorum. Benim sat 02.03.2023 ama bir hafta geç döllenmiş demişti
Ay deme valla esim kıyameti koparır dedim olmadı pembe tutumları giydiririm evin içinde yok yaa diyor kendi bilirKuzenimin ilk çocuğu kız, ikincisi erkek. Ne zaman arasam minik paşada pembe donlar, mor tişörtlerHer şey çok pahalı, eskileri giydiriyor şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?