2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de normalde sık sık alıyordum ama normallerin çok geride kaldı iki üç günde bir oluyor, çok halsizim zaten tuvalete bile bir ara zor gidip geldim, grip de oldum. Ben de kısa tutarım bari, ne yapayım
Ben de tabure aldım üzerine lif koyuyorum ve ıliktan çok az sıcak su ile yıkanıyorum en fazla 15 dakika sürüyor

Ben de tabure aldım üzerine lif koyuyorum ve ıliktan çok az sıcak su ile yıkanıyorum en fazla 15 dakika sürüyor
Uzun ve sıcak duş alıyorum normalde (biliyorum iyi değil), gebelikten beri sıcaklığını azalttım süremi azalttım taburede gücüm yettiğince yıkanıp çıkıyorum artık.

Uzun ve sıcak duş alıyorum normalde (biliyorum iyi değil), gebelikten beri sıcaklığını azalttım süremi azalttım taburede gücüm yettiğince yıkanıp çıkıyorum artık.
Leke veya kan alanı bile olmasa doktorum tansiyon gebelikte düşmeye egimlidir dedi çok düştüğünde bayılma riski oluşur kendini riske atma demişti ılık ve kısa süreli durmama rağmen eşim banyoya yakın yerde oturur biz biraz pimpirikliyiz galiba

Bizde de öyle kapım açık, eşim yakında olur. Eşim evde yokken asla duşa girmiyorum.

Ben zibin fln almam herhalde kızımdan kalma var bi suru hepsini saklamistim battaniye fln her şey var ama iste pembis pembis battaniyeler erkek olursa esim asla sardirmaz o ayrı mesele de en azından zibinlari beyaz

Bir şey soracağım. Tahmini doğum tarihini nasıl buluyorsunuz? Doktora sormayı hep unutuyorum. Benim sat 02.03.2023 ama bir hafta geç döllenmiş demişti

Ben korkuma kapıyı bile kapatmıyorum, ufak bir seste hemen koşsun diye eşim yokken duşa girmiyorum bile

Ben zibin fln almam herhalde kızımdan kalma var bi suru hepsini saklamistim battaniye fln her şey var ama iste pembis pembis battaniyeler erkek olursa esim asla sardirmaz o ayrı mesele de en azından zibinlari beyaz
Kuzenimin ilk çocuğu kız, ikincisi erkek. Ne zaman arasam minik paşada pembe donlar, mor tişörtler Her şey çok pahalı, eskileri giydiriyor şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…