2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar benim karnım sabahları daha az oluyor akşam daha şiş acaba gazdan falan mı böyle anlamadım sizin de öyle oluyor mu
Bende de gebelikte aynı olay oluyor normalde olmuyor. Hatta gebeliğimi ondan anladım. akşama kadar şişkinlik artınca hamileyim galiba dedim ve hamileydim

Bende de gebelikte aynı olay oluyor normalde olmuyor. Hatta gebeliğimi ondan anladım. akşama kadar şişkinlik artınca hamileyim galiba dedim ve hamileydim
Merhaba sizi yeni gördüm sanırım yenisiniz bunu da unutmuşum her derdimi buraya yazmışım maşallah karın şişliğini de yazmazsın Yaren evet benim büyük oranda geçti şükür şimdi sabit bir minik göbeğim var bebek diye yorumluyorum o değilse bile yalan olmaz çünkü zaten bebek var içeride

Ay herşeyi almışsınız, ne güzel
Ben henüz hiçbir şey almadım.Daha ilerleyen dönemlerde alırım diye düşünüyordum ama ihtiyaçları almak lazım galiba daha da fiyatlanmadan

Ay herşeyi almışsınız, ne güzel
Ben henüz hiçbir şey almadım.Daha ilerleyen dönemlerde alırım diye düşünüyordum ama ihtiyaçları almak lazım galiba daha da fiyatlanmadan
Çok masraflıymış gerçekten
Göğüs kremi göğüs pompası göğüs pedi göğüs kalkanı sadece bir göğüs için bile bir sürü ürün var

Selam kızlar
Geçmiş birikmiş okuyacak enerjim yok.
Umarım herkes iyidir.

S saskito canım sana ne sorcam.
Senin laporoskopi dikişli mi lazerle mi yapıştırdılar?
Benim dikiş yerleri büzük büzük ve kırmızı kırmızı hala.
Ne zaman geçecek ya.
Ablamla konuştum. Belçika da o lazerle yapıştırmışlar izi belli bile değil diyor.
Ya bir de özelde yaptırdım ya. Devlete güvenmedim bir de.

Bir şey soracağım. Tahmini doğum tarihini nasıl buluyorsunuz? Doktora sormayı hep unutuyorum. Benim sat 02.03.2023 ama bir hafta geç döllenmiş demişti
Ben meet you uygulamasını kullanıyordum adet takvimi olarak da orada hamilelik modu var onu açınca kaç günlük hangi trimestrdasin ne zaman doğacak hepsini gösteriyor

Aman hayat pahalılığı yakamızı hiç bir zaman bırakmayacak o yüzden ben Hiçbirsey almayan tarafım.
7. Aydan sonra liste yapar toplu bir kere de alırım.
Zaten doğduktan sonra ihtiyaç durumuna göre birseyler şekil alıyor büyüme hızı vb.
Öylece duracam

Kolayliklar diliyorum, bende bir hafta hastanede kaldim artik kilo vermeye basladigim icin. Bugun meclizine diye bir ilaca basladik. Insallah iyi geliyor gibi. Hafta da ilerliyor zaten insallah 12-13 de biter bulantilar artik
Kızlar kendimi nazar etmek istemiyorum ama maşallah subhanallah mide bulantım sanki hafifledi bulanıyo ama çekilemicek gibi değil yani

En azından favorilere falan ekle bazen ciddi anlamda çok iyi indrimler oluyor

Bende ilkinde cok gec yapmistim ama tam yapmistim kargolarin biri geliyordu biri gidiyordu bi de tam pandemi zamanıydı hamileligim maskeyle evde tikilmakla gecti artik görmeden aldim herseyi şimdi bunda bi kac mağaza gezer alırım yine netten alçakların olur illa ki ama bende 7.aydan sonra alırım gibi

Kolayliklar diliyorum, bende bir hafta hastanede kaldim artik kilo vermeye basladigim icin. Bugun meclizine diye bir ilaca basladik. Insallah iyi geliyor gibi. Hafta da ilerliyor zaten insallah 12-13 de biter bulantilar artik
Yaa geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…