- 10 Ağustos 2022
- 591
- 960
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.341
Bende de gebelikte aynı olay oluyor normalde olmuyor. Hatta gebeliğimi ondan anladım. akşama kadar şişkinlik artınca hamileyim galiba dedim ve hamileydimKızlar benim karnım sabahları daha az oluyor akşam daha şiş acaba gazdan falan mı böyle anlamadım sizin de öyle oluyor mu
Merhaba sizi yeni gördüm sanırım yenisiniz bunu da unutmuşum her derdimi buraya yazmışım maşallah karın şişliğini de yazmazsın YarenBende de gebelikte aynı olay oluyor normalde olmuyor. Hatta gebeliğimi ondan anladım. akşama kadar şişkinlik artınca hamileyim galiba dedim ve hamileydim
Ay deme valla esim kıyameti koparır dedim olmadı pembe tutumları giydiririm evin içinde yok yaa diyor kendi bilir
özelde mi yaptırdınız
Ay herşeyi almışsınız, ne güzelBen hamile olmadan önceden beri alıyorumbebek arabası, babybjörn, kanguru, oioi seti tamamladım, elektrikli lansinoh göğüs pompası zara indirimden zıbın tulum vs almıştım emzikler tamam bayağı bir şey aldım bence alınması en mantıklısı kenara koy
Çok masraflıymış gerçektenAy herşeyi almışsınız, ne güzel
Ben henüz hiçbir şey almadım.Daha ilerleyen dönemlerde alırım diye düşünüyordum ama ihtiyaçları almak lazım galiba daha da fiyatlanmadan
Oyle canim yaa hayat pahalı bakalim daha da gelecek zamlar allah yardimcimiz olsunO da dışarıda küçük herif modunda ama evde giydiği her şey ablasının eskileri.
Tek değilmişiz.Ben korkuma kapıyı bile kapatmıyorum, ufak bir seste hemen koşsun diyeeşim yokken duşa girmiyorum bile
Ahhaha tek değilmisimBizde de öyle kapım açık, eşim yakında olur. Eşim evde yokken asla duşa girmiyorum.
Ben meet you uygulamasını kullanıyordum adet takvimi olarak da orada hamilelik modu var onu açınca kaç günlük hangi trimestrdasin ne zaman doğacak hepsini gösteriyorBir şey soracağım. Tahmini doğum tarihini nasıl buluyorsunuz? Doktora sormayı hep unutuyorum. Benim sat 02.03.2023 ama bir hafta geç döllenmiş demişti
Kızlar kendimi nazar etmek istemiyorum ama maşallah subhanallah mide bulantım sanki hafifledi bulanıyo ama çekilemicek gibi değil yani
En azından favorilere falan ekle bazen ciddi anlamda çok iyi indrimler oluyorAman hayat pahalılığı yakamızı hiç bir zaman bırakmayacak o yüzden ben Hiçbirsey almayan tarafım.
7. Aydan sonra liste yapar toplu bir kere de alırım.
Zaten doğduktan sonra ihtiyaç durumuna göre birseyler şekil alıyor büyüme hızı vb.
Öylece duracam
Bende ilkinde cok gec yapmistim ama tam yapmistim kargolarin biri geliyordu biri gidiyordu bi de tam pandemi zamanıydı hamileligim maskeyle evde tikilmakla gecti artik görmeden aldim herseyi şimdi bunda bi kac mağaza gezer alırım yine netten alçakların olur illa ki ama bende 7.aydan sonra alırım gibiAman hayat pahalılığı yakamızı hiç bir zaman bırakmayacak o yüzden ben Hiçbirsey almayan tarafım.
7. Aydan sonra liste yapar toplu bir kere de alırım.
Zaten doğduktan sonra ihtiyaç durumuna göre birseyler şekil alıyor büyüme hızı vb.
Öylece duracam
Yaa geçmiş olsun canımKolayliklar diliyorum, bende bir hafta hastanede kaldim artik kilo vermeye basladigim icin. Bugun meclizine diye bir ilaca basladik. Insallah iyi geliyor gibi. Hafta da ilerliyor zaten insallah 12-13 de biter bulantilar artik
Ay maşallah darısı başımaKızlar doktorun dediği gibi oldu 13. Haftadayım
1-2 gündür maşallah midem hiiiiç bulanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?