2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Öyle yaparık artıkın

Ya hic bir fikrim yok desem ama benim de izi cok. Ben de amerikan hastanesinde yaptirdim. Ama kimse sormadi. Kendi kendine dusen bir dikis idi. 1 ay sonra kontrole gittim sadece. Kirmizi degil ama koyu kahve benim izlerim. Buzukluk kalmadi gibi

Ya hic bir fikrim yok desem ama benim de izi cok. Ben de amerikan hastanesinde yaptirdim. Ama kimse sormadi. Kendi kendine dusen bir dikis idi. 1 ay sonra kontrole gittim sadece. Kirmizi degil ama koyu kahve benim izlerim. Buzukluk kalmadi gibi
Aynen ya dikişleri kendinden düşen diye aldırmadım ama aceba deri ile birlikte kaynadı mı aceba.
İlk hafta doktor kontrolde dikişi almadı açıldı bir hastanın biraz daha dursun dedi.
Benimki kendi kendine dökülene kadar ellemedim. Şu an vaziyet böyle

Ocak annesi olacam inş. Öyle bi göz gezdirirken yazayım dedim. Hayırla gelsinler

Sat ne zamandı onu de bakim
Canım benim eksik bilgiler varmış. Şehir elazığ ikiz bebekler cinsiyet daha belli değil ikiz oldukları için doktorum kasımın sonu aralığın başı gelir dedi. Sen 01.12.2023 yazabilirsin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…