- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.361
Yok kuzum şükürAy maşallah darısı başımasabah kusmaları varmı peki?
Ay ne güzel ne mutlu sana darısı bsşıma inşallah. Artık sinirlerim bozulmaya başladı çünkü bu bulantılardanYok kuzum şükür
Tamm canımEn azından favorilere falan ekle bazen ciddi anlamda çok iyi indrimler oluyor
Öyle yaparık artıkınBende ilkinde cok gec yapmistim ama tam yapmistim kargolarin biri geliyordu biri gidiyordu bi de tam pandemi zamanıydı hamileligim maskeyle evde tikilmakla gecti artik görmeden aldim herseyi şimdi bunda bi kac mağaza gezer alırım yine netten alçakların olur illa ki ama bende 7.aydan sonra alırım gibi
Ya hic bir fikrim yok desemSelam kızlar
Geçmiş birikmiş okuyacak enerjim yok.
Umarım herkes iyidir.
S saskito canım sana ne sorcam.
Senin laporoskopi dikişli mi lazerle mi yapıştırdılar?
Benim dikiş yerleri büzük büzük ve kırmızı kırmızı hala.
Ne zaman geçecek ya.
Ablamla konuştum. Belçika da o lazerle yapıştırmışlar izi belli bile değil diyor.
Ya bir de özelde yaptırdım ya. Devlete güvenmedim bir de.
Aynen ya dikişleri kendinden düşen diye aldırmadım ama aceba deri ile birlikte kaynadı mı aceba.Ya hic bir fikrim yok desemama benim de izi cok. Ben de amerikan hastanesinde yaptirdim. Ama kimse sormadi. Kendi kendine dusen bir dikis idi. 1 ay sonra kontrole gittim sadece. Kirmizi degil ama koyu kahve benim izlerim. Buzukluk kalmadi gibi
Merhaba sizi yeni gördüm sanırım yenisiniz bunu da unutmuşum her derdimi buraya yazmışım maşallah karın şişliğini de yazmazsın Yarenevet benim büyük oranda geçti şükür şimdi sabit bir minik göbeğim var bebek diye yorumluyorum o değilse bile yalan olmaz çünkü zaten bebek var içeride
Geçecek canım benim sabretAy ne güzel ne mutlu sana darısı bsşıma inşallah. Artık sinirlerim bozulmaya başladı çünkü bu bulantılardan
Sağlıkla gelsinlerOcak annesi olacam inş. Öyle bi göz gezdirirken yazayım dedim. Hayırla gelsinler
Sat ne zamandı onu de bakim
Canım benim eksik bilgiler varmış. Şehir elazığ ikiz bebekler cinsiyet daha belli değil ikiz oldukları için doktorum kasımın sonu aralığın başı gelir dedi. Sen 01.12.2023 yazabilirsin istersenSat ne zamandı onu de bakim
Dogru canim. 13 hafta ilk trimester. Senin 2. Trimesterde 1. Gunun :)Günaydın kızlar, bugün 13+1 olduk çok şükür, uygulamalar 2ci trimester diyor, halbuki değil. Kafam karıştı
Canim artik 2.trimester geçtin 13. haftadan basliyorGünaydın kızlar, bugün 13+1 olduk çok şükür, uygulamalar 2ci trimester diyor, halbuki değil. Kafam karıştı
Hemşehrim hosgeldinGünaydın kızlarr beni de listeye ekler misiniz
sat 10.03.2023
tahmini doğum 15.12.2023
2. bebeğim bir oğlum var :)
cinsiyet belli değil
İzmirdeyimm
Aa ben şu an şok, risk azaldı o zaman dimi düşük riski kaçıncı haftaya kadar ?Dogru canim. 13 hafta ilk trimester. Senin 2. Trimesterde 1. Gunun :)
Ben tam cahil vallah, uygulama yanlış diyip duruyorumCanim artik 2.trimester geçtin 13. haftadan basliyor
banada bundan verildi.Midem bulandığı için içemiyorum ama günde 15 damla diye hatırlıyorumKızlar banada bunu verdi ama kaç dmla icmeliyim bişi demedi bunu kullanan var mı kaç dmla alıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?