- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.381
Ense kalınlığını ve burun kemiğini hemen söylüyor sonra kan veriyorsun 1 hafta içerisinde çıktı benim özeldeKızlar ikili tarama testine girenler anlatabilir mi nasıl oluyor, aynı gün sonuçlar çıkıyor mu, burun kemiğini felan anında söylüyor mu sonradan mi çıkıyor kan felan da var kafam karıştı
Canım aslnda şöyle soruyum, benim hastane değil doğum klinigi, yani 3tane doktor var, doktorum dediki tamam hep ayni doktorla gidiceksin ama tatil olur bi durum olur diger doktor doguma girebilir,izin günümüz olur diger doktorlarla da tanis bu süreçte dedi ve bizim klinik olduğu için istedigimiz kadar gitme hakkımız var,Ense kalınlığını ve burun kemiğini hemen söylüyor sonra kan veriyorsun 1 hafta içerisinde çıktı benim özelde
Bence ikisi de önemli, öyle bir durumun varsa doktoruna sorman daha iyi olur en azından sana nasıl yapacağını söyler. Ama iki doktor için kan aldırmana gerek yok çünkü bir şekilde e nabızdan da olsa senin sonuçlarını başka doktor da görebilir yaniCanım aslnda şöyle soruyum, benim hastane değil doğum klinigi, yani 3tane doktor var, doktorum dediki tamam hep ayni doktorla gidiceksin ama tatil olur bi durum olur diger doktor doguma girebilir,izin günümüz olur diger doktorlarla da tanis bu süreçte dedi ve bizim klinik olduğu için istedigimiz kadar gitme hakkımız var,
Bende diyorum ki ikili taramayi diger doktorada yaptırayım, ama iki kere kan vermemde herhalde sadece ölçümleri yapar, o yüzden aynı gün baksa kendi doktorumla sorun olmaz herhalde, önemli olan kan mi ultrasonla bakılması mi
Canım kanı bir kere verirsin.İkili taramayı iki farklı doktora yaptırmayı düşünen var mı başka
Git gide azaliyor evet. 13 den sonra biraz daha rahat nefes alabilirizAa ben şu an şok, risk azaldı o zaman dimi düşük riski kaçıncı haftaya kadar ?
Hoşbuldummm karşıyakadayım ben siz?Hemşehrim hosgeldin
Ben tek doktora muayene oldum ama zaten ölçümleri cihaz yapıyor elden ele değişecek bir sonuç yok. Kan sonucum çıktıktan sonra ikili test genel sonucumu 2 farklı doktor ile paylaşıp görüş aldımİkili taramayı iki farklı doktora yaptırmayı düşünen var mı başka
3ay 2 gün lük olduğun için 4.ayda oluyorsun o yüzden evet 2.trimester oluyorGünaydın kızlar, bugün 13+1 olduk çok şükür, uygulamalar 2ci trimester diyor, halbuki değil. Kafam karıştı
Sadece beni etiketle canım
Bu sonuç tek başına böyle değerlendirilmiyor maalesef bir grafik var sanırım doktorun gördüğü ordan bu değerler ile birlikte değerlendirme yapılıyor doktorunuz değerlendirmeli yaniKızlar günaydın.. 12. Haftadayım dün perinatolojide 2li teste gittim. Sonuc cıkmıs. Bilen varmı yorumlayabilirmi? İzin alıp su an gidemem hastaneye. Nt 1 die yazmıs hoca kagıtta yazılıydı.
Asistan karnıma baya bastırdı ölçüm yapacak dıe ara verdik sonra neyse uzman baktı ama dünden beri karnım baya ağrıyor özellikle bastırdığı bölge. canım sıkıldı baya. Sancı gene basladı böyle agrı cekmedım.
Çok şükürGit gide azaliyor evet. 13 den sonra biraz daha rahat nefes alabiliriz
Çok teşekkür ederim3ay 2 gün lük olduğun için 4.ayda oluyorsun o yüzden evet 2.trimester oluyor
Nt 1 harika bir değer ense kalınlığı için tatlım.Kızlar günaydın.. 12. Haftadayım dün perinatolojide 2li teste gittim. Sonuc cıkmıs. Bilen varmı yorumlayabilirmi? İzin alıp su an gidemem hastaneye. Nt 1 die yazmıs hoca kagıtta yazılıydı.
Asistan karnıma baya bastırdı ölçüm yapacak dıe ara verdik sonra neyse uzman baktı ama dünden beri karnım baya ağrıyor özellikle bastırdığı bölge. canım sıkıldı baya. Sancı gene basladı böyle agrı cekmedım.
12. Hafta erkeğe benziyor dedi bakalımKızlar merhaba, doktoru cinsiyet tahmininde bulunan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?