2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ikili tarama testine girenler anlatabilir mi nasıl oluyor, aynı gün sonuçlar çıkıyor mu, burun kemiğini felan anında söylüyor mu sonradan mi çıkıyor kan felan da var kafam karıştı

Kızlar ikili tarama testine girenler anlatabilir mi nasıl oluyor, aynı gün sonuçlar çıkıyor mu, burun kemiğini felan anında söylüyor mu sonradan mi çıkıyor kan felan da var kafam karıştı
Ense kalınlığını ve burun kemiğini hemen söylüyor sonra kan veriyorsun 1 hafta içerisinde çıktı benim özelde

Ense kalınlığını ve burun kemiğini hemen söylüyor sonra kan veriyorsun 1 hafta içerisinde çıktı benim özelde
Canım aslnda şöyle soruyum, benim hastane değil doğum klinigi, yani 3tane doktor var, doktorum dediki tamam hep ayni doktorla gidiceksin ama tatil olur bi durum olur diger doktor doguma girebilir,izin günümüz olur diger doktorlarla da tanis bu süreçte dedi ve bizim klinik olduğu için istedigimiz kadar gitme hakkımız var,
Bende diyorum ki ikili taramayi diger doktorada yaptırayım, ama iki kere kan vermemde herhalde sadece ölçümleri yapar, o yüzden aynı gün baksa kendi doktorumla sorun olmaz herhalde, önemli olan kan mi ultrasonla bakılması mi

Bence ikisi de önemli, öyle bir durumun varsa doktoruna sorman daha iyi olur en azından sana nasıl yapacağını söyler. Ama iki doktor için kan aldırmana gerek yok çünkü bir şekilde e nabızdan da olsa senin sonuçlarını başka doktor da görebilir yani

İkili taramayı iki farklı doktora yaptırmayı düşünen var mı başka
Canım kanı bir kere verirsin.
Onda bakarlar.
Ultrason da burun kemiği ve ense kalınlığına bakılıyor.
Bunu hangi doktorun yaptığı önemli değil.
Hepsi kadın doğumcu zaten.

İkili taramayı iki farklı doktora yaptırmayı düşünen var mı başka
Ben tek doktora muayene oldum ama zaten ölçümleri cihaz yapıyor elden ele değişecek bir sonuç yok. Kan sonucum çıktıktan sonra ikili test genel sonucumu 2 farklı doktor ile paylaşıp görüş aldım

Kızlar günaydın.. 12. Haftadayım dün perinatolojide 2li teste gittim. Sonuc cıkmıs. Bilen varmı yorumlayabilirmi? İzin alıp su an gidemem hastaneye. Nt 1 die yazmıs hoca kagıtta yazılıydı.
Asistan karnıma baya bastırdı ölçüm yapacak dıe ara verdik sonra neyse uzman baktı ama dünden beri karnım baya ağrıyor özellikle bastırdığı bölge. canım sıkıldı baya. Sancı gene basladı böyle agrı cekmedım.

Eklentiler

• Screenshot_20230601_110148.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 97
Bu sonuç tek başına böyle değerlendirilmiyor maalesef bir grafik var sanırım doktorun gördüğü ordan bu değerler ile birlikte değerlendirme yapılıyor doktorunuz değerlendirmeli yani

Nt 1 harika bir değer ense kalınlığı için tatlım.
Korkulacak birsey yoktur ağrın için kafana takma
Neden asistan bakıyor araştırma hastanesine mi gidiyorsun?

Kızlar cinsiyeti öğrendiğimiz gün için fotoğraf çekimi ayarladım, hatıra kalması için hem reels/video hem fotoğraf. O an öğrenicez inşallah cinsiyeti çok heyecanlıyım keşke videoyu atabilsem buraya ama olmuyor

Eklentiler

• 313AD5AE-E660-4F7E-86A9-2172D4E88DEB.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 104
  • F076EBF3-14B6-45C5-9FD0-F8FB65960F6A.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…