2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Progestan dolayısıyla parçalar geldiğini söyledi bir iki kişi daha bende gözlemledim kendimi kaşıntı vs yok çok şükür sanırım ilaçtan dolayı oluyor. Mantar çok berbat bişey ne oturmak ne kalkmak hiç bir aktivite mümkün değil resmen

Ben de progestan kullanıyorum, çok şükür mantar vs yok. İnanılmaz dikkat ediyorum kullanırken. Ama tuvalete gittiğimde minik minik fitil parçaları geliyor. Enfeksiyon, mantar belirtiniz yoksa ilacın gelmesi çok normal.

Bende progestan kullanıyorum ve benımde geri gelıyor ilaçlar hatta gunde 2 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum bu ilaçlar yuzunden. Evet evet cok felaketmiş arkadasımda olmuştu

Kızlar 10+3 ten herkese merhaba yazılanları hiç okuyamadım telefonu hiç elime alamıyorum hersey bulantı yapıyor sizde durumlar nasıl artık kendimi hamile değilde hasta gibi hissediyorum ne zaman bitecek bu kusma ve bulantılar oğlumda hiç böyle değildim hiç kusmadan hafif bulantılarla 14. Haftada bitmişti bu hanilelikte berbatım resmen bazen oturup ağlamak istiyorum

İki haftaya azalır inşallah

kızlar dr seçerken bizim aralıkta doğum yapacağımızı da hesaba katın karı var fırtınası var ulaşımın kolaylığı da çok önemli bence
Bizde öle düşündük tam kış zamanı. Baya uzak hocanın muayenehanesi ve hastanesi de.

Evet bende başta mantar sandım ama takip edince sadece beyaz parçalar geliyor yüksek ihtimalle ilaç. Çok mutluyum valla çok korkmuştum tekrar mantardan

Bende progestan kullanıyorum ve benımde geri gelıyor ilaçlar hatta gunde 2 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum bu ilaçlar yuzunden. Evet evet cok felaketmiş arkadasımda olmuştu
Ne ben anlatayım ne sen anla yani inşallah ömrünce hiç yaşamazsın öyle söyleyeyim bende mantardan sonra sürekli sabah akşam çamaşır değiştiririm hemde değiştirmeden önce yüksek ısıda ütüleyerek en önleyen yöntem bu oldu sanırım benim

Evet bende başta mantar sandım ama takip edince sadece beyaz parçalar geliyor yüksek ihtimalle ilaç. Çok mutluyum valla çok korkmuştum tekrar mantardan
Progestan çok yağlı bi ilaç yani iğneside hapına. Hapın dışı kapsül ya bu kapsüller mide asidinde çözünmesine göre üretiliyo. Muhtemelen gelen parça gibi şeyler kapsülün dışıdır diye düşünüyorum bendende geliyo çünkü içi sıvı biraz daha. İlk temizlemede de full yağlı bişi geliyo zaten. O yüzden fitil olarak kullanmaktan nefret ediyorum ama yapcak bişi yok progestanın en kolay versiyonu göbekten iğne ama oda aşırı pahalı devlet karşılamıyo

Tatlım fetal dna olacaksa mecbur özele gideceksin

Kız benimki oğlanmı aca benimkine göre bu yuvarlak çünkü
Benim arkadasmda hamile rahmi top gibi yusyuvarlak erkek bebeği, benimde armut gibi doktor o rahmin şekli dedi, olmasi gereken ise armut gibi olmasi dedi ama neye göre top gibi oluyor bazılarının bilmiyorum

Eklentiler

• 20230527_115121.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 85
Benim arkadasmda hamile rahmi top gibi yusyuvarlak erkek bebeği, benimde armut gibi doktor o rahmin şekli dedi, olmasi gereken ise armut gibi olmasi dedi ama neye göre top gibi oluyor bazılarının bilmiyorum
Çok değişik keseler var gerçekten, ultrasondan vs hepsinden değişiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…