- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.421
İnşallah az kalmış, sağlıkla gelsinler inşallahGözün aydın canımben de 11 Haziran’da gireceğim inşallah
Progestan dolayısıyla parçalar geldiğini söyledi bir iki kişi daha bende gözlemledim kendimi kaşıntı vs yok çok şükür sanırım ilaçtan dolayı oluyor. Mantar çok berbat bişey ne oturmak ne kalkmak hiç bir aktivite mümkün değil resmenHiç enfeksiyon olmadım bende ped alerjisi vardı regl olduktan sonra kaşıntım oluyodu 2 gun ama vok fenaydı alerji kremı suruyodum cok kotu bişeydi mantarda cok kotuymuş ama progestanda geri gelıyor mqntar olsa farklı semptomlarıda olurdu sanki eger şüphelenıyosan mantardan hemen doktoruna soyle canım gebeliğine kötü bir etkisi olmasın
Ben de progestan kullanıyorum, çok şükür mantar vs yok. İnanılmaz dikkat ediyorum kullanırken. Ama tuvalete gittiğimde minik minik fitil parçaları geliyor. Enfeksiyon, mantar belirtiniz yoksa ilacın gelmesi çok normal.Progestan dolayısıyla parçalar geldiğini söyledi bir iki kişi daha bende gözlemledim kendimi kaşıntı vs yok çok şükür sanırım ilaçtan dolayı oluyor. Mantar çok berbat bişey ne oturmak ne kalkmak hiç bir aktivite mümkün değil resmen
Bende progestan kullanıyorum ve benımde geri gelıyor ilaçlar hatta gunde 2 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum bu ilaçlar yuzunden. Evet evet cok felaketmiş arkadasımda olmuştuProgestan dolayısıyla parçalar geldiğini söyledi bir iki kişi daha bende gözlemledim kendimi kaşıntı vs yok çok şükür sanırım ilaçtan dolayı oluyor. Mantar çok berbat bişey ne oturmak ne kalkmak hiç bir aktivite mümkün değil resmen
İki haftaya azalır inşallahKızlar 10+3 ten herkese merhaba yazılanları hiç okuyamadım telefonu hiç elime alamıyorum hersey bulantı yapıyor sizde durumlar nasıl artık kendimi hamile değilde hasta gibi hissediyorum ne zaman bitecek bu kusma ve bulantılar oğlumda hiç böyle değildim hiç kusmadan hafif bulantılarla 14. Haftada bitmişti bu hanilelikte berbatım resmen bazen oturup ağlamak istiyorum
Bizde öle düşündük tam kış zamanı. Baya uzak hocanın muayenehanesi ve hastanesi de.kızlar dr seçerken bizim aralıkta doğum yapacağımızı da hesaba katın karı var fırtınası var ulaşımın kolaylığı da çok önemli bence
Evet bende başta mantar sandım ama takip edince sadece beyaz parçalar geliyor yüksek ihtimalle ilaç. Çok mutluyum valla çok korkmuştum tekrar mantardanBen de progestan kullanıyorum, çok şükür mantar vs yok. İnanılmaz dikkat ediyorum kullanırken. Ama tuvalete gittiğimde minik minik fitil parçaları geliyor. Enfeksiyon, mantar belirtiniz yoksa ilacın gelmesi çok normal.
Ne ben anlatayım ne sen anla yani inşallah ömrünce hiç yaşamazsın öyle söyleyeyimBende progestan kullanıyorum ve benımde geri gelıyor ilaçlar hatta gunde 2 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum bu ilaçlar yuzunden. Evet evet cok felaketmiş arkadasımda olmuştu
Benim çitlenbik kızımın bu şekilde kesesiyuvarlak kesen canım fasülye gibi olunca erkek diyorlar genelde
Demek ki neymiş sadece söyletiymişBenim çitlenbik kızımın bu şekilde kesesi
Yaş gibiSaymayı öğrenicem inşallah
Progestan çok yağlı bi ilaç yani iğneside hapına. Hapın dışı kapsül ya bu kapsüller mide asidinde çözünmesine göre üretiliyo. Muhtemelen gelen parça gibi şeyler kapsülün dışıdır diye düşünüyorum bendende geliyo çünkü içi sıvı biraz daha. İlk temizlemede de full yağlı bişi geliyo zaten. O yüzden fitil olarak kullanmaktan nefret ediyorum ama yapcak bişi yokEvet bende başta mantar sandım ama takip edince sadece beyaz parçalar geliyor yüksek ihtimalle ilaç. Çok mutluyum valla çok korkmuştum tekrar mantardan
Kız benimki oğlanmı aca benimkine göre bu yuvarlak çünküBenim çitlenbik kızımın bu şekilde kesesi
Bence böyle şeylere inanmayın doktor bakarken bacak arasına bakıp emin oluyor kese şekline değil kiKız benimki oğlanmı aca benimkine göre bu yuvarlak çünkü
Tatlım fetal dna olacaksa mecbur özele gideceksinFetal dna yaptırıcaz haftaya. Özelde kendı doktorum özellikle istedi fetal dna testini. Oda 2 haftaya cıkarmıs cmtesi randevum var bakalım hala karar veremedim napıcam özelde mı devam yoksa sehır hastanesine mi gideyim. Özelde ki doktorum uzak kalıo evime ondan cekımserim.
E heralde canım burda öylesine muhabbet yapıyoz işteBence böyle şeylere inanmayın doktor bakarken bacak arasına bakıp emin oluyor kese şekline değil ki
Benim arkadasmda hamile rahmi top gibi yusyuvarlak erkek bebeği, benimde armut gibi doktor o rahmin şekli dedi, olmasi gereken ise armut gibi olmasi dedi ama neye göre top gibi oluyor bazılarının bilmiyorumKız benimki oğlanmı aca benimkine göre bu yuvarlak çünkü
Çok değişik keseler var gerçekten, ultrasondan vs hepsinden değişiyor sankiBenim arkadasmda hamile rahmi top gibi yusyuvarlak erkek bebeği, benimde armut gibi doktor o rahmin şekli dedi, olmasi gereken ise armut gibi olmasi dedi ama neye göre top gibi oluyor bazılarının bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?