2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nt 1 harika bir değer ense kalınlığı için tatlım.
Korkulacak birsey yoktur ağrın için kafana takma
Neden asistan bakıyor araştırma hastanesine mi gidiyorsun?
Şehir hastanesine gttm hoca gec kalmıs ilk hasta bendim. Asistan vardı oda bebegı göremedi bastırdı baya olcum için. Sonra ara verdik uzman doktor baktı bir agrı yoktu. İşe geldım dün günboyu cektım o ağrıyı eve gelince dinlendim hafifledi. Şimdi gene başladı. Tüp bebek benimkisi ve yasım ileri artık.

Nt 1 harika bir değer ense kalınlığı için tatlım.
Korkulacak birsey yoktur ağrın için kafana takma
Neden asistan bakıyor araştırma hastanesine mi gidiyorsun?
Fetal dna yaptırıcaz haftaya. Özelde kendı doktorum özellikle istedi fetal dna testini. Oda 2 haftaya cıkarmıs cmtesi randevum var bakalım hala karar veremedim napıcam özelde mı devam yoksa sehır hastanesine mi gideyim. Özelde ki doktorum uzak kalıo evime ondan cekımserim.

İdrar tahlili verdin mi hiç bu son zamanlar? Benim de iki gün ağrım vardı karnımda meğer idrar enfeksiyonu varmış ondan ağrım varmış. Ve kaçıncı haftadasın?

Kizlar hepinize merhaba uzun zamandır girmiyorum umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir doktora gitim bende çok şükür kalp atışı duyduk bu gün 9+6 yım sağlıkla kucağımiza alalım hepimiz ya gerçekten sabır ve sağlık gerektiren bı surec kan tahlili falan da yaptırdık fakat sonuçlar için dokturun yanına gidemedim daha e devletten bakamaya çalıştım ama tam anlamdım ya görmedim birşey aranızda cinsiyet tahmini yapan var mı öyle birşey duydum kesenin şeklinden yapılıyormuş heralde bana da bı el atın bı yorum yapınsağlıklı olsun hayırlı olsun geriis boş ama insan merak ediyor bu siyah görüntüden de doktorlar ne anlıyor bilmiyorum helal olsun

Eklentiler

• 16856101544858455929572748153476.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 16856102209162814959336119167664.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 43
İdrar tahlili verdin mi hiç bu son zamanlar? Benim de iki gün ağrım vardı karnımda meğer idrar enfeksiyonu varmış ondan ağrım varmış. Ve kaçıncı haftadasın?
12 deyim su an. Eminim karna basınca oldu baya ugrastı çünkü ölçemedim falan dedi bir sıkıntım yoktu o ana kadar doktor diye de bişey dıemedım öğleden sonra ağrım başladı. Kendimi yoracak bişey bile yapmadım.

İkili taramayı iki farklı doktora yaptırmayı düşünen var mı başka
İkili tarama kan testinin ismi onun için iki kez kan vermeye gerek yok. Ense kalınlığı ve burun kemiği de normal kontrolde yapılıyor

neden ozellikle istedi canim

Benimde öyleydi 12ci haftada zaten rahim büyüyor bastırdıysa belki de daha fazla hissetmeni sağladı

İkili tarama 12.haftada mı yapılıyor benim 3 hafta sonra demişti tam 12 hafta 3 günlük oluyor

Kese yuvarlak olunca kız diyorlar genelde ama ne kadar doğru bilmiyorum

Hiç enfeksiyon olmadım bende ped alerjisi vardı regl olduktan sonra kaşıntım oluyodu 2 gun ama vok fenaydı alerji kremı suruyodum cok kotu bişeydi mantarda cok kotuymuş ama progestanda geri gelıyor mqntar olsa farklı semptomlarıda olurdu sanki eger şüphelenıyosan mantardan hemen doktoruna soyle canım gebeliğine kötü bir etkisi olmasın

kızlar dr seçerken bizim aralıkta doğum yapacağımızı da hesaba katın karı var fırtınası var ulaşımın kolaylığı da çok önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…