2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ikili tarama testine girenler anlatabilir mi nasıl oluyor, aynı gün sonuçlar çıkıyor mu, burun kemiğini felan anında söylüyor mu sonradan mi çıkıyor kan felan da var kafam karıştı
Detaylı ikili teste girdiğimde yazmıştım aşağıda kendimi alıntıladım :) kan tahlilim ya ertesi ya da 2.gün çıkmıştı.

Kızlar 3 lu 4 lu test yaptıracak mısınız doktorunuz ne dedi

Sanırım benden gelen de senin bahsettiğin o dış taraf çünkü tarifinke aynı mecbur kullanıp katlanacağız napalım

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebişi gördük tam10+1 haftalığım hareket ediyordu çok tatlı haftaya nipt test önerdi siz nerelerde yaptırmıştınız o testi?? özellikle hani doğru çıkmazsa tazminat ödüyor diyen biri vardı onu kim söyledi hatırlayamadım umarım mesajımı okuyup bana cevap verirsin güzel anne

Ben de 2 gun sonra detaylari konusacagim ama muayeneye gittigim hastane yapiyor orda yaptiracagim. Yani sadece kan alacaklar Sonuc icin amerikaya gidecekmis

Ben de 2 gun sonra detaylari konusacagim ama muayeneye gittigim hastane yapiyor orda yaptiracagim. Yani sadece kan alacaklar Sonuc icin amerikaya gidecekmis
Hangi hastaneye gidiyorsun canım benim doktorum bi broşür verdi bunu öneriyorum diye ama biraz araştırmak istiyorum yinede

Canımm ben progestan fitil kullanırken inanılmaz geri akış oluyordu, günde 7-8 günlük ped değiştiriyordum. Sabah, akşam kullanıyordum. Ben uzun süre kullandım sonlara doğru hafif kaşınma yaşadım ama mantar olmadı.

Benim o :)
Eurofins eyaptirdim ben. 50.000euro tazminat veriyorlar. Cinsiyet de ogrenikiyor. Borsurunu atiyorum

Kızlar gerilmenin bebeğe zarar olur mu? Sanırım fazla abarttım bi anda kasığıma bıçak saplanır gibi oldu çok korktum, şimdi de kasığım ağrıyor bir şey olmaz değil mi

Ay iyi bari inşallah benim de olmaz şuanlkk iyiyiz

Merhaba ben de 9. Haftaya giriş yaptım ve bugün kahverengi lekelenmem oldu. Kahverengi lekelenme neden olur. Baya panik yaptım.

Kızlar gerilmenin bebeğe zarar olur mu? Sanırım fazla abarttım bi anda kasığıma bıçak saplanır gibi oldu çok korktum, şimdi de kasığım ağrıyor bir şey olmaz değil mi
Bende geceleri uykuda farketmeden yapıyorum sanırım o kasık acısına uyanıyorum. Sabah geçmiş oluyor.

Merhaba ben de 9. Haftaya giriş yaptım ve bugün kahverengi lekelenmem oldu. Kahverengi lekelenme neden olur. Baya panik yaptım.
Kanama alanı varsa o dışarı atıyor olabilir plasenta yukarı çıkmaya çalışırken yapıyor olabilir bir çok sebebi var. Ama kesin bilgiyi ultrasonla alabiliyoruz ancak. Benimde yaklaşık 2 haftadır kırmızıyla başlayıp kahverengiye dönen lekelenmelerim var. Benim plasentaya bağlı mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…