2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben cok detayciyim ondandir:)
Burası fransaya gönderiyormuş kanı diğer önerdiği yer ise amerikaya, eşimde amerikaya gönderen yeri beğendi ama bu 1000₺ gibi daha uygun aslında ayy karar veremedim. Sen diğerlerini de araştırmışmıydın canım nasıl karar verdin buna

Kasığına bıçak saplanmış gibi oluyo mu peki, çok korktum ya ağlamamak için zor tutuyorum kendimi panik oldum
Evet evet her seferinde oluyo işte o acıya uyanıyorum:) dikkat et tabikii ama bu kadar ağlayıp panik olma öyle çok kötü bir şey olmaz yıpratma kendini

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Ay 9.haftada herkeste oldu sanırım bende de oldu o ağrı ve kanama ama geçti şimdi şükür. Birisi demişti tam hatırlayamadım ama 9.hafta hep kanama gördük diye gerçekten öyle sanırım plasenta kaynaklı. Kendini yorma ayaklarını yükseltip uzan bol bol. Tek sende olmadı için ferah olsun

Merhaba ben de 9. Haftaya giriş yaptım ve bugün kahverengi lekelenmem oldu. Kahverengi lekelenme neden olur. Baya panik yaptım.
Doktoruna danıştın mı? Ne dedi baktımı bebek nasıl? Kahverengi lekelenme herkeste olabiliyor. Bol bol yatıp dinlenmen gerekiyor. Geçende yazdım yine doktorum bebek iyiyse kanama kırmızı değilse sorun yok demek oluyor. Muhtemelen içeride kanama alanı var bebek baskı yapıyo o yüzden dışarı çıkıyo zamanla kanama alanı da kapanıyor genelde. Korkma yani

Birilerine cevap yazacaktım yine araya kaynadı kime ne yazacağımı da unuttum

Ya bende durup dururken olmadı ama ben o yüzden endişelendim.Gerindim ve boşluğuma geldi sanırım ciddi şekilde acım oldu anlık

Kızlar benim iki sorum var bilen varsa lütfen yardımcı olsun ilki bende alerjik rinit var bugün öğleden sonra bu saate kadar burun akıntısı hapşırık burunda kaşıntı derdinden perişan oldum buna yapacak bişey varmı? Kadın doğum acile gitsem ilaç vs bişey tavsiye edermi sizce? Diğeride ben kan tahlili vermiştim tsh 0.09 çıkmış doktorum endokrin görsün dedi bu ciddi bir sorunmu

Alerji için ilaç veriyorlar. TSH yüksekliği tehlikeli ama sizinki sınırın altında düşük çıkmış

Benim de tsh 3,5 çıkmıştı ilk 3 ay 2,5u geçmese iyi olur dedi endokrine yönlendirdi düşmesi için ilaç kullanıyorum. Çok düşük olmasının da yan etkisi olur mu bilemedim istersen için rahat etsin diye endokrine sor belki artması için birşey verir canım

Bildiğim kadarıyla cevap veriyim. Bende 6. Haftalardayken inanılmaz bir nezle gecirdim. Sürekli hapşırık seffaf aşırı burun akıntısı o kadar akıyordu ki namaz kılarken seccade islaniyordu dusun artık hapsirmaktan kasiklarim ağrıyordu buraya da yazmıştım hatta. O hafta özele gittim kalp atışını duymaya bunu söylediğim de KBB ye git ne ilaç verirse bana göster oyle kullan dedi ben gidemedim tabi çalıştığım icin o hastanede de KBB yoktu. Aile hekimine gittim o da alerji dedi gebe olduğun için hiç birsey yapamam dedi serum fizyolojik önerdi onu kullandım azıcık da olsa iyi geldi gerçekten. Bir KBB uzmanininda youtube da videosunu izlemiştim o zaman gebelikte alerji icin o da hakiki deniz suyu oneriyordu mecbur kalinmadikca asla ilaç kullanmayı tavsiye etmiyordu. Tsh gelince senin ki çok düşük cikmis değerin yani tiroidin hızlı calisiyor olabilir dahiliye doktorunun görmesi gerekir.

Merhaba ben de 9. Haftaya giriş yaptım ve bugün kahverengi lekelenmem oldu. Kahverengi lekelenme neden olur. Baya panik yaptım.
Ben de 9+5'teyim bugün. Dün ve önceki gün lekelenmem oldu hatta dün kırmızımsı başladı, kahverengiye döndü. Korkuyla doktora gittim, çok şükür hiçbir şey çıkmadı. Bugün çok şükür hiç yaşamadım. Buradaki arkadaşların bazıları bu zamanlarda lekelenme yaşamış. Endişelenmeyin. Full yatış verdi bana doktorum. Siz de muhakkak istirahat edin. Progesteron kullanıyorsanız devam edin. Bir sonraki kontrolünüz ne zaman? Kontrol tarihinize daha varsa biraz erken gidebilirsiniz içiniz rahat eder.

Ya bende durup dururken olmadı ama ben o yüzden endişelendim.Gerindim ve boşluğuma geldi sanırım ciddi şekilde acım oldu anlık
Haa onu bilmiyorum ama bişey olsa devamı gelirdi veya kırmızıya dönerdi rengi ama yine de rahatlamak için bir doktora görün istersen. Benim 4 kez falan kahverengi peçeteye geldi 9+4 gündü o zaman progestan kullanınca geçti şimdi de akıntım arttı

Alerji için ilaç veriyorlar. TSH yüksekliği tehlikeli ama sizinki sınırın altında düşük çıkmış
Kızlar hepinize teşekkür ederim yarın endokrin bölümüne randevu bulmaya çalışacağım hemen doktorumda endokrin görsün demiş mesajında zaten.
Canım acile boş yere gitmeyeyim o zaman bişey yapmıyorlarsa bu fizyolojik serum reçetesiz eczaneden alınıyormu en azından nöbetçi eczaneden temin edeyim. Bende burnumun akmasından duramıyorum su gibi akıyor ve çok kaşınıyor burnumun içi

Alerjik rinitim benim de var ama ilaç kullanmıyorum su an. İdare ediyorum. Kadın doğuma sormak lazım ilaç için. Benim de tsh yüksek çıktı, ilaç kullanıyorum dahiliyeye göründüm. Düşüklük için de ilaca başlarlar belki tam bilmiyorum ama endişelenmeyin. Dahiliye doktorum pek çok gebede tsh için ilaç kullandıklarını söyledi. Önlem alırsanız ciddi değil. Düzene girer.

Bende de bahar alerjisi var. Bugün başladı ilk. Demekki haziran ağaç polenlerine alerjim aktif veya havalar geç ısındığı için öyle oldu.

Keçiboynuzu pekmezi veya özü aç karnına 1 çay kaşığı alerji semptomlarını azaltıyor. Fakat kadındoğumcuna sormalı, yahut gebelikte tüketiliyor mu araştırmalısın

Zira ben bütün gün hapsurarak gezdim. Herhangi bir şey almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…