2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim ki tam tersi galiba kızımda da fasulyeye benzetim hayırlısı olsun inşallah ya eğelendim vala

Biruni amerika dedi bikac yer aradim benimkide fransa evet ama kendi doktorum yonlendirdi. Turkiyede cok sukur hic yanlis negatif sonuc olmamis bir de hislerime guvenmeyi sectim. Ben 650euro verip genis versiyonunu aldim. Oyuzden biraz cok para verdim ama kizim icin deger parayla olculmemesi gerekir bunun.

benimkide sizinkiyle aynı çıktı dahiliyeye gösterdik hamilelikte normal ama gelecek ayda kontrol ettirin demiş

Evet canim alınıyor bildigin serum poşetinde yanında şırınga veriyorlar onu siringayla burnuna çekip sonra sumkuruyorsun genzini temizliyor. Benimki de öyleydi bir hafta on gün çektim valla Allah sifa versin

Kızlar bugün sessizsiniz var mı güzel haberler, gelişmelerr? Alışverişlerr??

her ay tsh olcturdun mu oeki ilac kullandiktan sonra kaca dustu

Tsh gebelikte düşüp yükselebiliyor mesela benim gebeliğimi öğrendiğim zaman tsh 12 çıkmıştı koşa koşa korkuyla dahiliyeye gittim ilaç kullanıyorum şuan 1.54 civarında. Bunu hiç dert etme ilaçla tamamen bebeğe zararsız şekilde tedavisi var hatta ben ilaca başladıktan 2 gün sonra yarı yarıya düşmüştü değerlerim hemen etki ediyor yani. Birde randevu bulamazsan gidip hamile olduğunu tiroit sorunun olduğunu söylersen hemen sıra açıyor doktorlar açmak zorunda çünkü bu konuda reddedemez, çok geçmiş olsun

her ay tsh olcturdun mu oeki ilac kullandiktan sonra kaca dustu
Birkaç hafta önce 3'tü. Endokrin tekrar ölçtüğünde 3,5 çıktı ilaca başladım daha birkaç gündür içiyorum o yüzden etkisi olup olmadığını henüz bilmiyorum ay sonu gibi tekrar kan vereceğim

Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim

Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Mesajınızı görünce çok tuhaf hissettim sizinle aynı anneler grubundaydık ben bebeğimi kaybedince grubu bırakmıştım. Şimdi bu grupta denk gelmek çok değişik geldi demek doğum yaptınız sağlıkla büyütün inşallah gaz için eczanelerde damla satılıyor bebekler için ona bakabilirsiniz. Bide kiraz çekirdeğinden yapılan tam karın bölgesine sarılan bant gibi bişey vardır bebekler için gaz çıkarmasına yardımcı oluyormuş bi onuda araştırın isterseniz

ben de kullaniyorum da peki levotrondu sanirim kac mg kullaniyorsunuz bi de t4e baktilar mi

Benim de dün alerjim inanılmaz kötüydü. Gece sümkürmekten uyuyamadım. Doktoruma daha önce danışmıştım alerjim çok kötü olursa ne yapayım diye. Bana alerji ilacı verdi. Kötü olduğunda içebilirsin zararı olmaz dedi. Çok mecbur kalınca içiyorum mesela dün gece baktım geçmiyor 1 tane aldım ve o bile durdurmadı sadece azalttı daha önce 1 kere daha almıştım. 3 ayda toplam 2 hap içmiş oldum yani. Siz de bir danışın belki önereceği bir ilaç olur kötü olduğunuzda içersiniz

Tatlım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla büyüsün.
17 günlük yazınca dedim haftalık demek istiyor sanırım meğersem doğmuş çocuk.
Bu aylarda doğum yapan anne grupları vardır mutlaka onlara dahil ol.
Doktorun gaz damlası vermiş olması gerekiyor.
Gaz damlası kullanıyor musun.
Emziriyosan seninde yediklerine dikkat etmen gerekecek.
Gaz için masajlar var onların izleyip uygulayabilirsin.
Zamanla bu sorunları bitecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…