- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.481
Merhaba, hastaneden ve doktorunuzdan memnun musunuz.. Ben de şu an 11 haftalık hamileyim ve şu anki hastanem göztepe medical park.. Koç hastanesine geçmeyi düşünüyorum..Koc universitesi hastanesi
Ben koc a gidiyorum. Yani daha 2 kontrol oldu. Simdilik memnunum. Premature yogun bakimi var.Merhaba, hastaneden ve doktorunuzdan memnun musunuz.. Ben de şu an 11 haftalık hamileyim ve şu anki hastanem göztepe medical park.. Koç hastanesine geçmeyi düşünüyorum..
Ben de büyük ihtimalle lokasyondan ötürü ya Taksim Acıbadem ya da Koç'u tercih edeceğim.Ben koc a gidiyorum. Yani daha 2 kontrol oldu. Simdilik memnunum. Premature yogun bakimi var.
Biruni amerika dedi bikac yer aradim benimkide fransa evet ama kendi doktorum yonlendirdi. Turkiyede cok sukur hic yanlis negatif sonuc olmamis bir de hislerime guvenmeyi sectim. Ben 650euro verip genis versiyonunu aldim. Oyuzden biraz cok para verdim ama kizim icin deger parayla olculmemesi gerekir bunun.Burası fransaya gönderiyormuş kanı diğer önerdiği yer ise amerikaya, eşimde amerikaya gönderen yeri beğendi ama bu 1000₺ gibi daha uygun aslında ayy karar veremedim. Sen diğerlerini de araştırmışmıydın canım nasıl karar verdin buna
benimkide sizinkiyle aynı çıktı dahiliyeye gösterdik hamilelikte normal ama gelecek ayda kontrol ettirin demişKızlar benim iki sorum var bilen varsa lütfen yardımcı olsunilki bende alerjik rinit var bugün öğleden sonra bu saate kadar burun akıntısı hapşırık burunda kaşıntı derdinden perişan oldum buna yapacak bişey varmı? Kadın doğum acile gitsem ilaç vs bişey tavsiye edermi sizce? Diğeride ben kan tahlili vermiştim tsh 0.09 çıkmış doktorum endokrin görsün dedi bu ciddi bir sorunmu
Evet canim alınıyor bildigin serum poşetinde yanında şırınga veriyorlar onu siringayla burnuna çekip sonra sumkuruyorsun genzini temizliyor. Benimki de öyleydi bir hafta on gün çektim valla Allah sifa versinKızlar hepinize teşekkür ederim yarın endokrin bölümüne randevu bulmaya çalışacağım hemendoktorumda endokrin görsün demiş mesajında zaten.
Canım acile boş yere gitmeyeyim o zaman bişey yapmıyorlarsa bu fizyolojik serum reçetesiz eczaneden alınıyormu en azından nöbetçi eczaneden temin edeyim. Bende burnumun akmasından duramıyorum su gibi akıyor ve çok kaşınıyor burnumun içi
Hayırlı olsun Canım. Sağlıkla gelsin minik oğluşunuz12. Hafta erkeğe benziyor dedi bakalım
Dağlıkla gelsin CanımHerkeste yazmış kız benimde az kaldı 12+1 im
her ay tsh olcturdun mu oeki ilac kullandiktan sonra kaca dustuBenim de tsh 3,5 çıkmıştı ilk 3 ay 2,5u geçmese iyi olur dedi endokrine yönlendirdi düşmesi için ilaç kullanıyorum. Çok düşük olmasının da yan etkisi olur mu bilemedim istersen için rahat etsin diye endokrine sor belki artması için birşey verir canım
Tsh gebelikte düşüp yükselebiliyor mesela benim gebeliğimi öğrendiğim zaman tsh 12 çıkmıştı koşa koşa korkuyla dahiliyeye gittim ilaç kullanıyorum şuan 1.54 civarında. Bunu hiç dert etme ilaçla tamamen bebeğe zararsız şekilde tedavisi var hatta ben ilaca başladıktan 2 gün sonra yarı yarıya düşmüştü değerlerim hemen etki ediyor yani. Birde randevu bulamazsan gidip hamile olduğunu tiroit sorunun olduğunu söylersen hemen sıra açıyor doktorlar açmak zorunda çünkü bu konuda reddedemez, çok geçmiş olsunKızlar benim iki sorum var bilen varsa lütfen yardımcı olsunilki bende alerjik rinit var bugün öğleden sonra bu saate kadar burun akıntısı hapşırık burunda kaşıntı derdinden perişan oldum buna yapacak bişey varmı? Kadın doğum acile gitsem ilaç vs bişey tavsiye edermi sizce? Diğeride ben kan tahlili vermiştim tsh 0.09 çıkmış doktorum endokrin görsün dedi bu ciddi bir sorunmu
Birkaç hafta önce 3'tü. Endokrin tekrar ölçtüğünde 3,5 çıktı ilaca başladım daha birkaç gündür içiyorum o yüzden etkisi olup olmadığını henüz bilmiyorum ay sonu gibi tekrar kan vereceğimher ay tsh olcturdun mu oeki ilac kullandiktan sonra kaca dustu
Mesajınızı görünce çok tuhaf hissettimMerhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurulsurekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
ben de kullaniyorum da peki levotrondu sanirim kac mg kullaniyorsunuz bi de t4e baktilar miBirkaç hafta önce 3'tü. Endokrin tekrar ölçtüğünde 3,5 çıktı ilaca başladım daha birkaç gündür içiyorum o yüzden etkisi olup olmadığını henüz bilmiyorum ay sonu gibi tekrar kan vereceğim
T4 de 1.15'miş. Ben de aynı ilacı kullanıyorum 25 mg sabah aç karna 2ye bölerek içiyorum günlük yarım yaniben de kullaniyorum da peki levotrondu sanirim kac mg kullaniyorsunuz bi de t4e baktilar mi
Kızlar benim iki sorum var bilen varsa lütfen yardımcı olsunilki bende alerjik rinit var bugün öğleden sonra bu saate kadar burun akıntısı hapşırık burunda kaşıntı derdinden perişan oldum buna yapacak bişey varmı? Kadın doğum acile gitsem ilaç vs bişey tavsiye edermi sizce? Diğeride ben kan tahlili vermiştim tsh 0.09 çıkmış doktorum endokrin görsün dedi bu ciddi bir sorunmu
Tamam bize de haber verirsinHayırlı olsun Canım. Sağlıkla gelsin minik oğluşunuzBende bugün down için kan verirken cinsiyeti de öğrenmek istediğimi belirttim . Sonucu heyecanla bekliyorum
Tatlım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla büyüsün.Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurulsurekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?