- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.501
Cok gecmis olsun canim. Sen de saglikla sihhatle kavus yavruna insallah. Gaz problemi olmayan rahat bir bebek olsun insallahhMesajınızı görünce çok tuhaf hissettimsizinle aynı anneler grubundaydık ben bebeğimi kaybedince grubu bırakmıştım. Şimdi bu grupta denk gelmek çok değişik geldi demek doğum yaptınız sağlıkla büyütün inşallah gaz için eczanelerde damla satılıyor bebekler için ona bakabilirsiniz. Bide kiraz çekirdeğinden yapılan tam karın bölgesine sarılan bant gibi bişey vardır bebekler için gaz çıkarmasına yardımcı oluyormuş bi onuda araştırın isterseniz
Geçmiş olsun çok sevindimKızlar hepinize çok teşekkür ederim alerji için deniz suyu tavsiyesi çok işe yaradı gerçekten burun kaşıntısını baya baya hafiflettitsh içinde endokrine göründüm doktorum ilk 3 ayda tsh düşüklüğü çok normal senin ikiz gebelik heleki daha normal dedi seni çok etkliyorsa düşük doz ilaç veririm dedi bende etkilemiyor diyince 19 unda tekrar kontrol istedi
ben yaptırmayacağım, doktorum istemedi, eğer ikili de sorun olursa 3lü 4lü test isteniyorKızlar 3 lu 4 lu test yaptıracak mısınız doktorunuz ne dedi
Ay 9.haftada herkeste oldu sanırım bende de oldu o ağrı ve kanama ama geçti şimdi şükür. Birisi demişti tam hatırlayamadım ama 9.hafta hep kanama gördük diye gerçekten öyle sanırım plasenta kaynaklı. Kendini yorma ayaklarını yükseltip uzan bol bol. Tek sende olmadı için ferah olsun
H Hedeaa +1 :) benim 9.haftada kırmızı kanamayla başlayıp lekelenmeyle devam etti,13.haftaya girerken bitti,Ben de 9+5'teyim bugün. Dün ve önceki gün lekelenmem oldu hatta dün kırmızımsı başladı, kahverengiye döndü. Korkuyla doktora gittim, çok şükür hiçbir şey çıkmadı. Bugün çok şükür hiç yaşamadım. Buradaki arkadaşların bazıları bu zamanlarda lekelenme yaşamış. Endişelenmeyin. Full yatış verdi bana doktorum. Siz de muhakkak istirahat edin. Progesteron kullanıyorsanız devam edin. Bir sonraki kontrolünüz ne zaman? Kontrol tarihinize daha varsa biraz erken gidebilirsiniz içiniz rahat eder.
peki bu tetkikte çıkan sonuçlar allah korusun olumsuz bir değer ise, önlem alınabiliyor mu tedavi vs uygulanıp düzeltilebiliyor mu, yoksa sadece bilinmiş mi oluyor?Biruni amerika dedi bikac yer aradim benimkide fransa evet ama kendi doktorum yonlendirdi. Turkiyede cok sukur hic yanlis negatif sonuc olmamis bir de hislerime guvenmeyi sectim. Ben 650euro verip genis versiyonunu aldim. Oyuzden biraz cok para verdim ama kizim icin deger parayla olculmemesi gerekir bunun.
Bende daha bir şey yokbebeğin oynamasını hissediyorum artık kızlaryani böyle damar atması gibi sanki biri içerde dokunuyo bana
ya hep vardı bi hareketlilik ne olduğunu anlayamıyodum şuan çok net hissediyorum yaa bence bebek bu yaniBende daha bir şey yokbizim ki eğer babaya çekerse zaten kıpır kıpır olur
Ay sağolKızlar bu arada indirim haberi vereyim sizehepsi burada marka günlerinde oioi ve wee baby ürünlerinde %25 indirim var bir göz atın isterseniz
Bizim ki suanlik uslu duruyor dediğim gibiya hep vardı bi hareketlilik ne olduğunu anlayamıyodum şuan çok net hissediyorum yaa bence bebek bu yani
Ya o değişiyo ben ilk hareketlerini gördüğümde aklım çıktı çok hareketliydi geçen gördüğümde daha az hareketliydi. Doktoru da yedim bu niye daha az hareket ediyor diyeBizim ki suanlik uslu duruyor dediğim gibiikili test yaptırmaya gidince de az hareket ediyordu
Elleri ile ayaklarını görünce herşeyi unuttum zatenYa o değişiyo ben ilk hareketlerini gördüğümde aklım çıktı çok hareketliydi geçen gördüğümde daha az hareketliydi. Doktoru da yedim bu niye daha az hareket ediyor diyenormalmiş yani bazıları ultrasonu farkediyorlar çok hareket etmiyorlar diyo ama doğruluk payını bilmiyorum araştırmak lazım
Genetik hastalaik tespiti bu. Oyuzden yapilabilecek tek sey hamileligi sonlandirmak. Ya da bunu bilerek dunyaya getirmekben yaptırmayacağım, doktorum istemedi, eğer ikili de sorun olursa 3lü 4lü test isteniyor
H Hedeaa +1 :) benim 9.haftada kırmızı kanamayla başlayıp lekelenmeyle devam etti,13.haftaya girerken bitti,
peki bu tetkikte çıkan sonuçlar allah korusun olumsuz bir değer ise, önlem alınabiliyor mu tedavi vs uygulanıp düzeltilebiliyor mu, yoksa sadece bilinmiş mi oluyor?
Anaaa bize devlet yolları görünüyor arkadaşlarSelam kızlar ben bulantılarla devamsalı günü kontrolümüz vardı çok şükür her şey çok güzel elleri ayakları oluşmaya başlamış nasıl kıpır kıpırdı.. onu öyle görünce ilk kez ben anne oluyorum diyebildim atmış bacaklarını iki yana sürekli poposunu kaldırıp duruyordu anasının fındığı
yalnııız ben izmirde şerife dikayak doktoruma gidiyorum çok memnunum aşırı seviyorum kadını fakat dur dedim bir doğum fiyatı nedir sorayım fiyat 30 bin dedi şok oldum o da şuanki fiyat ben doğurana kadar 40 ı geçer sanırım.... sizler hiç fiyat sordunuz mu bana çok geldi başka doktora da nasıl alışırım bilmiyorum
DimiAnaaa bize devlet yolları görünüyor arkadaşlar
Ya aslında oradakilerde doktor yani yabancı adamlarda değil. Bazen saçma geliyo bu devlet özel şeyside işte. Belkide çok ön yargılı davranıyoruz farkında olmadan. Tüp bebek için hem çapaya hem Cerrahpaşa gittim oldukça ilgililerdi doktorlardan hiç rahatsız olmadım. Ama doğum işi ister istemez geriyo insanı ne istediğimide bilmiyorumDimine yapacağız ya
Normalde şuan ben devlete gidiyorum. Devlette herkesin çok sevdiği çok ilgili özelden daha fazla ilgili çok iyi doktor vardı maalesef gitti bende şimdi başka bir doktora gidiyorum ama ne iyi ne kötü kendi de hamileYa aslında oradakilerde doktor yani yabancı adamlarda değil. Bazen saçma geliyo bu devlet özel şeyside işte. Belkide çok ön yargılı davranıyoruz farkında olmadan. Tüp bebek için hem çapaya hem Cerrahpaşa gittim oldukça ilgililerdi doktorlardan hiç rahatsız olmadım. Ama doğum işi ister istemez geriyo insanı ne istediğimide bilmiyorum
Benim bir arkadaşım geçen yıl yaptı 20.000 verdi şuan pişmanım diyorSelam kızlar ben bulantılarla devamsalı günü kontrolümüz vardı çok şükür her şey çok güzel elleri ayakları oluşmaya başlamış nasıl kıpır kıpırdı.. onu öyle görünce ilk kez ben anne oluyorum diyebildim atmış bacaklarını iki yana sürekli poposunu kaldırıp duruyordu anasının fındığı
yalnııız ben izmirde şerife dikayak doktoruma gidiyorum çok memnunum aşırı seviyorum kadını fakat dur dedim bir doğum fiyatı nedir sorayım fiyat 30 bin dedi şok oldum o da şuanki fiyat ben doğurana kadar 40 ı geçer sanırım.... sizler hiç fiyat sordunuz mu bana çok geldi başka doktora da nasıl alışırım bilmiyorum
Bence doktora bağlı ya yani özel veya devlet fark etmez doktor iyi olmalı. Benim doktorum mesela biraz sert ama işinde çok iyi belli. Tabii özel hastane avantajı fazla ama işte fiyatlar çok fena. Resmen insanın mecbur olduğu yeri hassas olduğu konuyu bilip ordan vuruyorlar bazenYa aslında oradakilerde doktor yani yabancı adamlarda değil. Bazen saçma geliyo bu devlet özel şeyside işte. Belkide çok ön yargılı davranıyoruz farkında olmadan. Tüp bebek için hem çapaya hem Cerrahpaşa gittim oldukça ilgililerdi doktorlardan hiç rahatsız olmadım. Ama doğum işi ister istemez geriyo insanı ne istediğimide bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?