2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cok gecmis olsun canim. Sen de saglikla sihhatle kavus yavruna insallah. Gaz problemi olmayan rahat bir bebek olsun insallahh

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim alerji için deniz suyu tavsiyesi çok işe yaradı gerçekten burun kaşıntısını baya baya hafifletti tsh içinde endokrine göründüm doktorum ilk 3 ayda tsh düşüklüğü çok normal senin ikiz gebelik heleki daha normal dedi seni çok etkliyorsa düşük doz ilaç veririm dedi bende etkilemiyor diyince 19 unda tekrar kontrol istedi

Geçmiş olsun çok sevindim

Kızlar 3 lu 4 lu test yaptıracak mısınız doktorunuz ne dedi
ben yaptırmayacağım, doktorum istemedi, eğer ikili de sorun olursa 3lü 4lü test isteniyor
H Hedeaa +1 :) benim 9.haftada kırmızı kanamayla başlayıp lekelenmeyle devam etti,13.haftaya girerken bitti,
peki bu tetkikte çıkan sonuçlar allah korusun olumsuz bir değer ise, önlem alınabiliyor mu tedavi vs uygulanıp düzeltilebiliyor mu, yoksa sadece bilinmiş mi oluyor?

Selam kızlar ben bulantılarla devam salı günü kontrolümüz vardı çok şükür her şey çok güzel elleri ayakları oluşmaya başlamış nasıl kıpır kıpırdı.. onu öyle görünce ilk kez ben anne oluyorum diyebildim atmış bacaklarını iki yana sürekli poposunu kaldırıp duruyordu anasının fındığı
yalnııız ben izmirde şerife dikayak doktoruma gidiyorum çok memnunum aşırı seviyorum kadını fakat dur dedim bir doğum fiyatı nedir sorayım fiyat 30 bin dedi şok oldum o da şuanki fiyat ben doğurana kadar 40 ı geçer sanırım.... sizler hiç fiyat sordunuz mu bana çok geldi başka doktora da nasıl alışırım bilmiyorum

Bizim ki suanlik uslu duruyor dediğim gibi ikili test yaptırmaya gidince de az hareket ediyordu
Ya o değişiyo ben ilk hareketlerini gördüğümde aklım çıktı çok hareketliydi geçen gördüğümde daha az hareketliydi. Doktoru da yedim bu niye daha az hareket ediyor diye normalmiş yani bazıları ultrasonu farkediyorlar çok hareket etmiyorlar diyo ama doğruluk payını bilmiyorum araştırmak lazım

Elleri ile ayaklarını görünce herşeyi unuttum zaten

Genetik hastalaik tespiti bu. Oyuzden yapilabilecek tek sey hamileligi sonlandirmak. Ya da bunu bilerek dunyaya getirmek

Anaaa bize devlet yolları görünüyor arkadaşlar

Dimi ne yapacağız ya
Ya aslında oradakilerde doktor yani yabancı adamlarda değil. Bazen saçma geliyo bu devlet özel şeyside işte. Belkide çok ön yargılı davranıyoruz farkında olmadan. Tüp bebek için hem çapaya hem Cerrahpaşa gittim oldukça ilgililerdi doktorlardan hiç rahatsız olmadım. Ama doğum işi ister istemez geriyo insanı ne istediğimide bilmiyorum

Normalde şuan ben devlete gidiyorum. Devlette herkesin çok sevdiği çok ilgili özelden daha fazla ilgili çok iyi doktor vardı maalesef gitti bende şimdi başka bir doktora gidiyorum ama ne iyi ne kötü kendi de hamile

Benim bir arkadaşım geçen yıl yaptı 20.000 verdi şuan pişmanım diyor acısını biz çekiyoruz parasını onlar aldı da diyor hakikaten çok pahalı ya ne bu fiyatlar böylee

Bence doktora bağlı ya yani özel veya devlet fark etmez doktor iyi olmalı. Benim doktorum mesela biraz sert ama işinde çok iyi belli. Tabii özel hastane avantajı fazla ama işte fiyatlar çok fena. Resmen insanın mecbur olduğu yeri hassas olduğu konuyu bilip ordan vuruyorlar bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…