- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.521
zaten muayeneye 800 tl verıyorum ıkı hafta sonra ikili taramaya da 1600 dediAnaaa bize devlet yolları görünüyor arkadaşlar
birde paket fiyatta değil ki ben 10 yılda bebek için ne paralar döktüm ondan koyuyor bazenBenim bir arkadaşım geçen yıl yaptı 20.000 verdi şuan pişmanım diyoracısını biz çekiyoruz parasını onlar aldı da diyor hakikaten çok pahalı ya ne bu fiyatlar böylee
Aboozaten muayeneye 800 tl verıyorum ıkı hafta sonra ikili taramaya da 1600 dedi
İşte özel hastane diyince bile cüzdandan paralar gitmeye başlıyor sizin daha zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. En olmadı son ayda devlette güzel bir doktor bulup ona geçersinizbirde paket fiyatta değil ki ben 10 yılda bebek için ne paralar döktüm ondan koyuyor bazen
Benimde devlette iyi bildiğim bi doktor var o olsa giderim ona ama gebe takibi yapmıyor adam maalesefNormalde şuan ben devlete gidiyorum. Devlette herkesin çok sevdiği çok ilgili özelden daha fazla ilgili çok iyi doktor vardı maalesef gitti bende şimdi başka bir doktora gidiyorum ama ne iyi ne kötü kendi de hamile
aynen katılıyorum sadece doğum konusunda muallaktayım yani bilmeyenler için biraz korkutucu bir süreç bide hep şey bahsediyorlar tek kalıyorsun tek sancı çekiyorsun belkide olması gereken budur onuda bilemiyorumBence doktora bağlı ya yani özel veya devlet fark etmez doktor iyi olmalı. Benim doktorum mesela biraz sert ama işinde çok iyi belli. Tabii özel hastane avantajı fazla ama işte fiyatlar çok fena. Resmen insanın mecbur olduğu yeri hassas olduğu konuyu bilip ordan vuruyorlar bazen
İkili testler devlette olmuyomu? Ben yaptırmadım bu aradazaten muayeneye 800 tl verıyorum ıkı hafta sonra ikili taramaya da 1600 dedi
Oluyor canım ben devlette yaptırdım sadece sonuçları geç çıkıyorİkili testler devlette olmuyomu? Ben yaptırmadım bu arada
Hee iyimişOluyor canım ben devlette yaptırdım sadece sonuçları geç çıkıyor
Sanırım ben kiloyu fazla alacam sizde durum nedirHee iyimiş
devlette de oluyor işte çalıştığım için izin çok sıkıntı koskoca fabrikayı tek başıma idare ediyorum ben olmayınca ne mal çıkabılıyor ne odeme.. bir yerde mecburumİkili testler devlette olmuyomu? Ben yaptırmadım bu arada
amin zaten zor bulduk çocuğu bulana kadar bir ev parası gitti doğurana kadar da bir araba parası gidecek sanırımAbooAllah yardımcınız olsun. Bizde sadece ayrıntılı ultrasonu özelden istiyormuş
araştırmalara başladım bakalım.. olmadı oyle yapıcam son ana kadar buna giderim doğumu devlette yaparımİşte özel hastane diyince bile cüzdandan paralar gitmeye başlıyor sizin daha zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. En olmadı son ayda devlette güzel bir doktor bulup ona geçersiniz
Ya ben anlatılan kadar yanlıx kalındığını düşünmüyorum açıkçası ölüme terk etmiyorlar ya sonuçta. Çevremde de fazlaca devlette doğum yapan var sadece erken gidildiği zaman suni sancı veriliyormuş o bekleme sancı çekme süresi oymuş. Mesela annem hep sancınızı evde çekin en son sıcak bir banyo yapıp gidin hiç zorlanmazsınız der hamile olanlara. 3 çocuk doğurmuş bir tek bende tecrübesiz olduğundan zorlanmış. Yani suni sancı kısmında da yanına alıyorlar bir kişi bildiğim kadarıyla. Mesela ben staj zamanı bir süre bulundum doğumhaneye girilmesi yasak çünkü malum bebişler çok hassas ama hep hastanın yanına birini alıp sancı sırasında sırtını ovalatırlar, yürüttürürlerdi. Zaten bence de doğumhaneye herkes alınmamalı anne de bebekte çok hassas oluyor o zaman.Benimde devlette iyi bildiğim bi doktor var o olsa giderim ona ama gebe takibi yapmıyor adam maalesef
aynen katılıyorum sadece doğum konusunda muallaktayım yani bilmeyenler için biraz korkutucu bir süreç bide hep şey bahsediyorlar tek kalıyorsun tek sancı çekiyorsun belkide olması gereken budur onuda bibilemiyorum
Pilavdan ne pirinç ne bulgur tiksindim tatlı midemi bulandırıyor yağlı kızartılmış herşey midemi bulandırıyor. Tek yediğim karbonhidrat patates haşlaması makarna onun dışında hep meyve sebze yemekleri yiyorum o yüzden şimdilik kilo almadım. Ama bundan sonra mide bulantılarım hafiflemeye başladı artık alabilirim muhtemelen inşallah çok almam sağlıklı şekilde de doğururumSanırım ben kiloyu fazla alacam sizde durum nedir
Yani mantıklı bence de tabii yine siz bilirsiniz ama ben açıkçası o kadar pahalı olmasını mantıklı bulmuyorumaraştırmalara başladım bakalım.. olmadı oyle yapıcam son ana kadar buna giderim doğumu devlette yaparım
Benimde midem bulansa bile yiyorum. Bende aynı şeyleri yiyorum sos bile yapmıyorum ama kilo aldımPilavdan ne pirinç ne bulgur tiksindim tatlı midemi bulandırıyor yağlı kızartılmış herşey midemi bulandırıyor. Tek yediğim karbonhidrat patates haşlaması makarna onun dışında hep meyve sebze yemekleri yiyorum o yüzden şimdilik kilo almadım. Ama bundan sonra mide bulantılarım hafiflemeye başladı artık alabilirim muhtemelen inşallah çok almam sağlıklı şekilde de doğururum
bana da gerçekten çok ütopik geldi... 20 olsa hadi bir nebze diyebilirdim ama 30 çok çok fazla.. oda şimdiki fiyatYani mantıklı bence de tabii yine siz bilirsiniz ama ben açıkçası o kadar pahalı olmasını mantıklı bulmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?