2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eğer başka yerde olsam devlette doğururum ama İstanbul’da hani duyduğum hikayeler çok iç açıcı değil. Tabi bazen şehir efsanesi de oluyo. Bi kere taksim ilk yardıma kadın doğuma gittim kadın benden smear testi için örnek aldı. Hiç ne acıdı ne bişi. Bir hafta sonra bi kadın ortamında konuşuyoruz, ben değil başka biri bu konuyu açtı bi anlatıyorlar smear testi için örnek aldıklarını sanırsın kadınları kesmişler bende ağzım açık dinledim

bana da gerçekten çok ütopik geldi... 20 olsa hadi bir nebze diyebilirdim ama 30 çok çok fazla.. oda şimdiki fiyat
8 Ay sonra en az 40 olur o fiyat tabii sonra bebekten ve sizden alınan tahliller şunlar bunlar da eklenir kesin 50 60 bin bulur yani. İşte kızdığım şey bu gerçekten yoksa özel devlet fark etmez veya çocuğum için para harcamak meselesi de değil. Bu resmen insanın zayıf karnını bulmak fikrimce. Biliyorlar ki bir annenin en hassas noktası bebeği. Ah ahh

İnsanımız biraz abartmayı seviyor malum ya ne kadar zorlanırsak zorlanalım o çocuğu kucağımıza alınca hepsi geçecek bence yani sizler annesiniz daha iyi bilirsiniz tabii bunu. Birde doğum diyince evet insan korkuyor bir tık ama vücudumuz doğamız bu şekilde yaratıldı elbet yapacağız bizden öncekiler nasıl yaptı ayrıca özel hastaneye giden sancı çekmiyor mu ha eşleri yanında oluyor o ayrı devlette alınmıyor çünkü doğumhane kalabalık ve toplu oluyor malum bende istemem şahsen ben bağırırken başka adam duysun veya doğumdan yeni çıkmışken görsün ay hayırlısıyla bir doğursaydık bu neydi böyle anne olalım dedik birsürü şey çıktı

aynen öyle yani şok oldum.. ki benim doktorum infertilite kısırlık doktoru yani hastalarının yüzde 85 i mecbur insanlar.. 60i bulur dediğiniz gibi hani bunun eşyaları odası ıvırı zıvırı gerçekten aklım şaştı..

Benim ilk çocuğum kız hiç doğurmadım

Kaç km hangi şehir?
Benimde 10-12 km arabayla 25 dk da ordayım trafik vs yoksa.
Başka doktora güvenip gidemem ben şimdilik.
Ankara. Evle doktor otobusle 1.5 saat eve dönerken pestil oluyorum resmen. arabamız yok su an hocamı tanıyorum die gidiyorum. Yakın zamanda bakıcam duruma.

Kızlar bana doktor bebek biraz aşağıda bikaç gün dinlen dedi, eski yerine geri döner mi, ağır kaldırma falan dedi endişelendim

Mecburiyet her zaman aşırılık doğurur gerçekten. Sadece hastane ve doğumla bitmiyor ki bu yani yeni annesin canın oda süslemek ister, veya bu çocuğun sonrasında masrafı falan olacak e orada elbet yeme içme olacak yanınızda kalanın kendince masrafı olacak. Bence iyice düşünüp devlette güzel bir doktor araştırın. Ha içinize sinmezse yine el mecbur. Yanlış anlama beni lütfen özel düşmanlığı yapmıyorum sadece böyle insanlara bunların yapılmasına katlanamıyorum

yokum diyoruuuuum . sat bimiyorum ama 25 mart diyelim.. başka ne yazmalıyım
hah baktım
yarışmaya izmirden katılıyorum yaşım 32 ilk bebek olacak nasipse cinsiyet ve isim belli değil tahmini doğum tarihi 30.12.2023
Eklendiniz efenim

Ankara. Evle doktor otobusle 1.5 saat eve dönerken pestil oluyorum resmen. arabamız yok su an hocamı tanıyorum die gidiyorum. Yakın zamanda bakıcam duruma.
Kasım annelerinde Dilken var Aksaray'dan Ankara'ya kontrole gidiyor. Bazen doktora çok güvenince mesafe göze alınıyor ama doğum bu.
Yakında iyi bir alternatif bulmak iyi olur.
Sincan törekent civarı mı saraycık filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…