2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar magnezyum sanırım kabızlığa iyi geliyor.
Başlarda çekerdim şimdi şükür kalmadı.
Meyve de tüketiyorum düzenli.
Artı çiğ kuruyemiş hepsinin faydası oluyor sanırım.
Bir de erken yatıp erken kalkmak metabolizma çalışıyor.

Ay çok şükür kabızlık problemi yok gibi şuan. Başlarda neydi yaa 4 günde 1

Sehır içindeyim doktorum Cankayada. Trafik inanılmaz. Aileme yakın Medıcalpark var eşim mecburen oraya baslayalım dedı hocayı falan tanımıyorum. Kısın zor olabilir mesafe konusu. Doktorum cok iyi yinede bakıcam.

yok o kadar haklısın ki eşim illa sen bu doktorda çok rahatsın kafan nerde rahatsa o olsun diyor sağolsun ama sonuçta doğum yani ütopik rakamlara hiç gerek yok

ayy allahım ben demi doğum listelerine girecektim ya rabbi

Kızlar çatlak icin ne kullaniyorsunuz birde ben 13+2 deyim cinsiyet merakla bekliyorum öğrenenler kesin bellimiydi erken degilmi

Kızlar çatlak icin ne kullaniyorsunuz birde ben 13+2 deyim cinsiyet merakla bekliyorum öğrenenler kesin bellimiydi erken degilmi
Çatlak için ben hindistan cevizi yağı katı kakao yağı ve sarı kantaron yağı karışımı yaptım onu sürüyorum kese yapmıyorum kaşınınca kaşımamak için hemen yağlanıyorum kese yapmak ve kaşımak çatlamanın önünü açarmış kese yerine peeling öneriyorlar henüz onuda yapamadım ama öyle işte .. ilerleyen aylarda lierac kremini alacağım şimdilik doğal yağlarla ilerliyorum.. bende 13. Haftadayım ama cinsiyet söylemedi doktorum

Ay benimde başlamam lazım hafiften şişmeye başladık artık hepimiz

Kantaron yağı doktorum önermedi sorduğumda içindeki bi madde bebeğe geçerse olumsuz olabilirmis dengeki kullanman gerek dedi bence kullanmayın bebişten önemli degildir:) cinsiyet mi bende bilmiyorum kıza benzetti ama erken daha dedi erkende olabilir dedi

Ay benimde başlamam lazım hafiften şişmeye başladık artık hepimiz
Hafiften mııı benim karnım 6 gibi oldu bazen şişkinlikten dolayı oluyor ama şişkinliğim yokkende hamiş göbeğim olduğu belli oluyordu.. programda okudum ikinci gebelikte kaslar rahim büyümesine direnç göstermeden kendini bırakırmış meğer ben o yüzden şişmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…