2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya kantaron yağını araştırdım bende ispatlanmış bir zararı yoktur yazıyor her yerde önerilmiyor olmasıda ispatlanmadığı içinmiş faydası cilde çok onların hepsi ispatlı zaten ama direk kantaron yağını kullanmıyorum hepsinden aynı miktarda karışım yaptım

Bende oksapar vuruyorum hemde kabızım diye karnım şiş diyodum. Bağırsak problemim yok şuan çok şükür hatta içimde bişi yok yani ama karnım var demekki bebek artık

valla benim 15 yaşımdan beri otoban gibi çatlaklarım olduğu için ben saldım
Benimde ilk gebeligimde oldu zamanla küçüldüler ama hala belliler yani yinede kullanıyorum üstüne çatlak olup fazlalaşmasın diye öyle düşünme ni taneyi bile engellesen kârdır

Bende oksapar vuruyorum hemde kabızım diye karnım şiş diyodum. Bağırsak problemim yok şuan çok şükür hatta içimde bişi yok yani ama karnım var demekki bebek artık
Evet artık bebiş onlar

yok o kadar haklısın ki eşim illa sen bu doktorda çok rahatsın kafan nerde rahatsa o olsun diyor sağolsun ama sonuçta doğum yani ütopik rakamlara hiç gerek yok
Eşiniz sizi düşünüyor tabii ki ne güzel para meselesi yapmaması Rabbim bozmasın ama evet bence de doğum için bu kadarına gerek yok abartıyorlar

Eşiniz sizi düşünüyor tabii ki ne güzel para meselesi yapmaması Rabbim bozmasın ama evet bence de doğum için bu kadarına gerek yok abartıyorlar
evet sağolsun allah razı olsun aın hepımızın.. şimdi başka yerden fiyat aldım 20 bin dedi demek ki fiyatlar uçmuş

Kızlar ya benim sürekli tansiyonum düşüyor. Şöyle bir dakika ayakta beklesem hemen düşüyor doktora söylemeyi unuttum. Normal mi sizce
Senin bebiş bizden büyük bildiğim kadarıyla ama ben geçen kontrolde sordum normal demişti tuzlu ayran önermişti öyle başım dönüp halsizleşince bir çay bardağı kadar tuzlu ayran içiyorum, deneyebilirsin

Tuzlu ayran ayrılmaz parçam oldu resmen 12+2 bizim minik

yok ya iyice fena ozaman durum
Farklı bir site var aynı burası gibi şimdi isim vermek olmaz ama orada bir hanımefendi sormuş nst için ayrı uçret mi yoksa muayene ücreti dahilinde mi diye ayrı yazmışlar orada gördüm konunun üstüne denk gelince sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…