- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.581
Ya kantaron yağını araştırdım bende ispatlanmış bir zararı yoktur yazıyor her yerde önerilmiyor olmasıda ispatlanmadığı içinmiş faydası cilde çok onların hepsi ispatlı zaten ama direk kantaron yağını kullanmıyorum hepsinden aynı miktarda karışım yaptımKantaron yağı doktorum önermedi sorduğumda içindeki bi madde bebeğe geçerse olumsuz olabilirmis dengeki kullanman gerek dedi bence kullanmayın bebişten önemli degildir:) cinsiyet mi bende bilmiyorum kıza benzetti ama erken daha dedi erkende olabilir dedi
valla benim 15 yaşımdan beri otoban gibi çatlaklarım olduğu için ben saldımKızlar çatlak icin ne kullaniyorsunuz birde ben 13+2 deyim cinsiyet merakla bekliyorum öğrenenler kesin bellimiydi erken degilmi
Bende oksapar vuruyorum hemde kabızım diye karnım şiş diyodum. Bağırsak problemim yok şuan çok şükür hatta içimde bişi yok yani ama karnım var demekki bebek artıkHafiften mııı benim karnım 6 gibi oldubazen şişkinlikten dolayı oluyor ama şişkinliğim yokkende hamiş göbeğim olduğu belli oluyordu.. programda okudum ikinci gebelikte kaslar rahim büyümesine direnç göstermeden kendini bırakırmış meğer ben o yüzden şişmişim
Benimde ilk gebeligimde oldu zamanla küçüldüler ama hala belliler yanivalla benim 15 yaşımdan beri otoban gibi çatlaklarım olduğu için ben saldım
Amiiiinn inşallah canımahh canım zecmelim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız şu fındıklıları
Evet artık bebiş onlarBende oksapar vuruyorum hemde kabızım diye karnım şiş diyodum. Bağırsak problemim yok şuan çok şükür hatta içimde bişi yok yani ama karnım var demekki bebek artık
bende yer kalmadı artık haahahaBenimde ilk gebeligimde oldu zamanla küçüldüler ama hala belliler yaniyinede kullanıyorum üstüne çatlak olup fazlalaşmasın diye öyle düşünme ni taneyi bile engellesen kârdır
Eşiniz sizi düşünüyor tabii ki ne güzel para meselesi yapmaması Rabbim bozmasınyok o kadar haklısın ki eşim illa sen bu doktorda çok rahatsın kafan nerde rahatsa o olsun diyor sağolsun ama sonuçta doğum yani ütopik rakamlara hiç gerek yok
evet sağolsun allah razı olsun aın hepımızın.. şimdi başka yerden fiyat aldım 20 bin dedi demek ki fiyatlar uçmuşEşiniz sizi düşünüyor tabii ki ne güzel para meselesi yapmaması Rabbim bozmasınama evet bence de doğum için bu kadarına gerek yok abartıyorlar
Ooo fiyatlar bayağı uçmuş yaevet sağolsun allah razı olsun aın hepımızın.. şimdi başka yerden fiyat aldım 20 bin dedi demek ki fiyatlar uçmuş
evet malesefOoo fiyatlar bayağı uçmuş yavalla Allah yardım etsin özele gidenlere
Az önce okudum ileri haftalarda nst için de ayrı ücret veriliyormuş özel hastanelerde doğru mu biliyor musunuzevet malesef
Senin bebiş bizden büyük bildiğim kadarıyla ama ben geçen kontrolde sordum normal demişti tuzlu ayran önermişti öyle başım dönüp halsizleşince bir çay bardağı kadar tuzlu ayran içiyorum, deneyebilirsinKızlar ya benim sürekli tansiyonum düşüyor. Şöyle bir dakika ayakta beklesem hemen düşüyor doktora söylemeyi unuttum. Normal mi sizce
Tuzlu ayran ayrılmaz parçam oldu resmenSenin bebiş bizden büyük bildiğim kadarıyla ama ben geçen kontrolde sordum normal demişti tuzlu ayran önermişti öyle başım dönüp halsizleşince bir çay bardağı kadar tuzlu ayran içiyorum, deneyebilirsin
yok ya iyice fena ozaman durumAz önce okudum ileri haftalarda nst için de ayrı ücret veriliyormuş özel hastanelerde doğru mu biliyor musunuz
benim hamileliğin başından beri 8-5 civarında.. ben de unuttum sormayı hep baygın gibiyimKızlar ya benim sürekli tansiyonum düşüyor. Şöyle bir dakika ayakta beklesem hemen düşüyor doktora söylemeyi unuttum. Normal mi sizce
Baygınlıga doğru gidiyor bazen benim kibenim hamileliğin başından beri 8-5 civarında.. ben de unuttum sormayı hep baygın gibiyim
Farklı bir site var aynı burası gibi şimdi isim vermek olmaz ama orada bir hanımefendi sormuş nst için ayrı uçret mi yoksa muayene ücreti dahilinde mi diye ayrı yazmışlar orada gördüm konunun üstüne denk gelince sorayım dedimyok ya iyice fena ozaman durum
Aa senin daha ileri benim bir gözüm kararıyor sonra oturuyorum biraz geçiyor doktoruna sor unutma birdaha gidişinde inşallah bişey yokturBaygınlıga doğru gidiyor bazen benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?