2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ya benim sürekli tansiyonum düşüyor. Şöyle bir dakika ayakta beklesem hemen düşüyor doktora söylemeyi unuttum. Normal mi sizce
Bana da oldu dedim kesin tansiyonum düştü ama galiba tansiyonum değiş şekerim düşüyo. Böyle birden sıcak basıyo ter boşalıyo gibi oluyor ayakta duramıyorum tansiyonumu ölçünde bazen düşük çıkıyo bazen normal muhtemelen şekerde düşüyor. Yemek yiyince düzeliyor hemen

benim de öyle.. bakkal mahallemde sayılır yine de dinlenmezsem baygınlık geçiririm
Kontrol için 2 3 hafta sonra gel demişti anca o zaman sorarım. Dışarı çıkarken tek çıkmıyorum eşim işten gelince çıkmam gerekirse öyle çıkıyorum

Kontrol için 2 3 hafta sonra gel demişti anca o zaman sorarım. Dışarı çıkarken tek çıkmıyorum eşim işten gelince çıkmam gerekirse öyle çıkıyorum
ben de işe normalde servisim var arabamla gidip geliyorum.. üç adım eve yürümek inanılmaz yoruyor.. benimde bir sonraki kontrolüm 17 sinde

Son düzenleme:
Anlattiginin aynısı gözlerim kararıyor ayakta duracak halim olmuyor gözlerimi açıp kapadikca karanlık artıyor tecrübeliyim artık normalde ayakta 40 dakika beklersem oluyordu şimdi çok geçmeden

ben de işe normalde servisim var arabmla gidip geliyorum.. üç adım eve yürümek inanılmaz yoruyor.. benimde bir sonraki kontrolüm 17 sinde
İnsanın gözünde büyüyor. Birde normalde o kadar çok yol yürüsem yorulmam ama şimdi yakın bir yere gidip gelsem çok yoruluyorum uyuya kalıyorum

Valla ben de hem eve yakin hem ikizlerde premature yogun bakim onemli diye ozele gidiyorum. Sigortam var allahtan muayeneye para vermiyorum, limitim yetecek gibi. Ama dogum teminatim 20.000 yetmez herhalde.
Tabii siz kendiniz ve bebekleriniz için en iyisini bilirsiniz ben sadece fazla bulduğumu belirttim. Eğer mecbursanız ve böylesi daha iyiyse tabii öyle yapmalısınız. 20.000 maalesef yeteceğini bende sanmıyorum ama inşallah yeter

Anlattiginin aynısı gözlerim kararıyor ayakta duracak halim olmuyor gözlerimi açıp kapadikca karanlık artıyor tecrübeliyim artık normalde ayakta 40 dakika beklersem oluyordu şimdi çok geçmeden
Aynen gözlerimde kararıyo yemek yiyince geçiyo ama. Hatta yemekten 2 saat geçince oluyo bu elma karpuz falan yiyorum dinleniyorum geçiyo. Geçen namazda oldu bayılacaktım secdede hemde oturarak kılıyom. Zaten ne beni hep namazda tutuyo böyle şeyler geçen birden bi öğürme geldi ne selam ne bişi tuvalete böööğğğ diye koşa koşa napcam şaşırdım

Bir kere de bana öyle olmuştu ama ben tuvalete yetişemedim. Sesime eşim uyandı hazırda poşet koymuştum sağa sola alıp geldi hemen

aa fiyatları iyiymiş bende şimdi ekole sordum 20 bin dedi yeni bilgiler alırsan benı de haberdar et
Tmm canim ben gozdeye gidiyorum doktorum artik orda ilk doğumu ege şehirde yaptım (3 yıl önce 3500 du) ama doktorum Azerbaycan gitti hastaneden memnun kalmıştım ama cok dr değişiyor orda ondan gozde yi seçtim smdi ki doktorumdan da cok memnunum

adı ne pekı ben de bakayım bari

Valla ben de hem eve yakin hem ikizlerde premature yogun bakim onemli diye ozele gidiyorum. Sigortam var allahtan muayeneye para vermiyorum, limitim yetecek gibi. Ama dogum teminatim 20.000 yetmez herhalde.
Bnde öyle özel düşünmüyorum ama sağlık personeliyim araştırdım ozelleri vs şuan için en kafama yatan üniversite hastanesi oldu hocanın muayenesinde devam ediyorum oda ztn universitede doğum yaptiriyor

Evet doktorum direk magnezyum yazdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…