2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tatlışlar bişey sorucam size komik olabilir ama :) benim bugün karnımda sanki damar atması gibi bişey oluyor dışarıdan bakınca da minik minik gözüküyor hareket etmesi gibi. Dün de içimde sanki minik bir titreşim hissettim acaba bebek mi bu yoksa başka bişeyden mi

evet sağolsun allah razı olsun aın hepımızın.. şimdi başka yerden fiyat aldım 20 bin dedi demek ki fiyatlar uçmuş
Canım neresi orasııı? Ben de İzmir’de İrenbe’ye gidiyorum doğum da Egepol’de olacak büyük ihtimalle bakalım dışardan doktorla kaç para çıkacak bizim doğum

Kızlar ya benim sürekli tansiyonum düşüyor. Şöyle bir dakika ayakta beklesem hemen düşüyor doktora söylemeyi unuttum. Normal mi sizce
Benim de öyle, iki dk ayakta kalamıyorum. Doktora sormayı da hep unutuyorum ama nette dinlediğim doktorların hepsi normal olduğunu söylüyor. Arkadaşım da şu an hamile, ona da doktoru gebelikte düşük tansiyon beklediğimiz ve olmasını istediğimiz bir durum. İstemediğimizse yüksek olması, o zaman biraz sıkıntı demiş.

Kızlar ben bugün biraz ağır poşetler taşımak zorunda kaldım birşey olur mu ya?
Bende hep tasiyorum valla eşimin çalışma saatleri çok olduğu için hep market pazar bende. Taşırken, eğilip kalkarken belime ağırlık vermemeye calisiyorum mümkün olduğunca birsey olmadı şimdiye kadar elhamdülillah. Ama herkesin bünyesi bir değil ağrın akintin falan yoksa birsey olmaz Allahin izniyle

Kızlar varis sorunu olan var mı?
Bizde ırsi.
Kalın damar şeklinde baya çok varis var.
Sağlık ocağı baya sordu bir kaç kez.
Kan sulandırıcı mı veriyorlar ekstra.
Varis olan gebelere neler yapılıyor.
Ben tembellik yapıyorum.
Varislerim ağrı yapmadığı için varis çorabı da giymiyorum.

Çok teşekkür ediyorum canım uzandım bol bol dinleniyorum

Kozlar hepsi burada oioi ürünlerinde indirim var Trendyolda göre çok uygun ben tek tek alıp set yaptım :)

Kozlar hepsi burada oioi ürünlerinde indirim var Trendyolda göre çok uygun ben tek tek alıp set yaptım :)
Cidden çok uygun bu meyve emziği varya onun koruyucu kapağı yok canım ben de aldıktan sonra fark ettim

Evet yüksek olması sıkıntı, benim malesef yüksek yani şimdiden yükselmeye başladı 14/9 civarlarında doktorum dahiliyeye yönlendirdi ordan da takipte olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…