- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.641
Takip altında olacaksanız endişelenmeyin,Evet yüksek olması sıkıntı, benim malesef yüksek yani şimdiden yükselmeye başladı 14/9 civarlarında doktorum dahiliyeye yönlendirdi ordan da takipte olucam
Evet galiba senden veya başkasından görmüştüm onu :) wee baby alıcam bildiğimden değil de bi kaç kişi onu önerdi. Sonra iade ettin mi onu veya başka bir şey önerebiliyor musunCidden çok uygunbu meyve emziği varya onun koruyucu kapağı yok canım ben de aldıktan sonra fark ettim
Hayirlisi olsun canim ne guzel 3 prenses annesisin3.kızım geliyor hayırlısıyla inşallahbütün teoriler,çin takvimi ve keseden cinsiyet tahmini yapan ıstagram sayfaları hepsinde erkek çıkıyordu.
Birde iki kızımda tatlı yiyordum bunda tatlıdan midem bulanıyor hep ekşi yiyorum ama olabiliyor demekki.12-13 de iki ayrı doktorda direk kız dedi gayet emin şekilde
Ben de 6. Haftada çok kötüydüm alerjik olarak. Doktorum steroidli bir sprey kullababileceğimi söyledi. Mesela nazobec gibi. Haptan daha masum geldiği için bana paylaşmak istedim.Benim de dün alerjim inanılmaz kötüydü. Gece sümkürmekten uyuyamadım. Doktoruma daha önce danışmıştım alerjim çok kötü olursa ne yapayım diye. Bana alerji ilacı verdi. Kötü olduğunda içebilirsin zararı olmaz dedi. Çok mecbur kalınca içiyorum mesela dün gece baktım geçmiyor 1 tane aldım ve o bile durdurmadı sadece azalttıdaha önce 1 kere daha almıştım. 3 ayda toplam 2 hap içmiş oldum yani. Siz de bir danışın belki önereceği bir ilaç olur kötü olduğunuzda içersiniz
Sağol canım tam erkek düşüncesine alışıyordumki doktor kız deyince sırıta sırıta çıktım muayneden kızları zaten çok seviyorum sadece son bebeğim olacak farklı olsun diye düşünmüştüm ama herzaman hayırlısı sağlıklısı olsun diye dua etmiştimHayirlisi olsun canim ne guzel 3 prenses annesisin
Resimin olduğu yorumu alintilayamadim. Bana erkek gibi en doğrusunu Allah bilirOf sinir oldum resim büyük diyip duruyor ya kırpıyorum yine büyük diyor
İade edemedimEvet galiba senden veya başkasından görmüştüm onu :) wee baby alıcam bildiğimden değil de bi kaç kişi onu önerdi. Sonra iade ettin mi onu veya başka bir şey önerebiliyor musun
Merhaba yaptıracak mısın ikili taramayı bana da 1500 dedi perinatoloji doktora detaylı ultrason da bakacakmışzaten muayeneye 800 tl verıyorum ıkı hafta sonra ikili taramaya da 1600 dedi
Muhtemelen tatlım yeni başladı öğreniriz zamanla.Ben bilmiyorum tatlım başka bir sitede denk geldim aynı soru cevap üzerine bir site. Bir hanımefendi sormuş yazanların hepsi evet ücret ayrı demişler. Belki yeni başlatılan bir uygulamadır
Muayene üstüne mi 1600 TL dedi yani ultrasonla ztn bakıyor detaylı 20. Hftadan sonra değil mi çok garip ya perinotolojide herşey çok pahalıMerhaba yaptıracak mısın ikili taramayı bana da 1500 dedi perinatoloji doktora detaylı ultrason da bakacakmış
Magnezyum almalısın diyorum.Bitmeyen bas agrisi boyun agrisi olan var mi aranizda?
Bir de legen kemigi agriyan?
Benm son 4-5 gundur bitmeyen bas-boyun agrim var
Bugun legen kemigi ve bel agrisi eklendi ne bu sizce?
Balık yağı verdi içine baktım herşey vardıKızlar bişi sorucam folik asit kesince doktor hangi vitaminleri başladı 12. Hftadan itibaren hngisine başladınız
Bana bu ikisini verdi canımKızlar bişi sorucam folik asit kesince doktor hangi vitaminleri başladı 12. Hftadan itibaren hngisine başladınız
Multivitaminin icinde var magnezyum. Uyuyorum da bugunu sayma en az 8 saat. O bize sey demisti hamilelik boyunca agrilarin olucak bu normalMagnezyum almalısın diyorum.
Uykusuzluk yorgunluk mu diyorum
Doktoruna mesaj at bakalım be diyecek
Kaç mg var?Multivitaminin icinde var magnezyum. Uyuyorum da bugunu sayma en az 8 saat. O bize sey demisti hamilelik boyunca agrilarin olucak bu normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?