2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet yüksek olması sıkıntı, benim malesef yüksek yani şimdiden yükselmeye başladı 14/9 civarlarında doktorum dahiliyeye yönlendirdi ordan da takipte olucam
Takip altında olacaksanız endişelenmeyin, inşallah en kısa zamanda bu zamanları sağlıkla geride bırakırız

Cidden çok uygun bu meyve emziği varya onun koruyucu kapağı yok canım ben de aldıktan sonra fark ettim
Evet galiba senden veya başkasından görmüştüm onu :) wee baby alıcam bildiğimden değil de bi kaç kişi onu önerdi. Sonra iade ettin mi onu veya başka bir şey önerebiliyor musun

3.kızım geliyor hayırlısıyla inşallah bütün teoriler,çin takvimi ve keseden cinsiyet tahmini yapan ıstagram sayfaları hepsinde erkek çıkıyordu.
Birde iki kızımda tatlı yiyordum bunda tatlıdan midem bulanıyor hep ekşi yiyorum ama olabiliyor demekki.12-13 de iki ayrı doktorda direk kız dedi gayet emin şekilde

Hayirlisi olsun canim ne guzel 3 prenses annesisin

Ben de 6. Haftada çok kötüydüm alerjik olarak. Doktorum steroidli bir sprey kullababileceğimi söyledi. Mesela nazobec gibi. Haptan daha masum geldiği için bana paylaşmak istedim.

Hayirlisi olsun canim ne guzel 3 prenses annesisin
Sağol canım tam erkek düşüncesine alışıyordumki doktor kız deyince sırıta sırıta çıktım muayneden kızları zaten çok seviyorum sadece son bebeğim olacak farklı olsun diye düşünmüştüm ama herzaman hayırlısı sağlıklısı olsun diye dua etmiştim

Evet galiba senden veya başkasından görmüştüm onu :) wee baby alıcam bildiğimden değil de bi kaç kişi onu önerdi. Sonra iade ettin mi onu veya başka bir şey önerebiliyor musun
İade edemedim kalitesini wee babyden daha iyi buldum sonra Elele baby ninkini gördüm o da çok kaliteli ve kapağı da var

Bitmeyen bas agrisi boyun agrisi olan var mi aranizda?
Bir de legen kemigi agriyan?
Benm son 4-5 gundur bitmeyen bas-boyun agrim var
Bugun legen kemigi ve bel agrisi eklendi ne bu sizce?

Bitmeyen bas agrisi boyun agrisi olan var mi aranizda?
Bir de legen kemigi agriyan?
Benm son 4-5 gundur bitmeyen bas-boyun agrim var
Bugun legen kemigi ve bel agrisi eklendi ne bu sizce?
Magnezyum almalısın diyorum.
Uykusuzluk yorgunluk mu diyorum
Doktoruna mesaj at bakalım be diyecek

Eklentiler

• A092E33B-30AF-428D-9F5B-1DE3F229BFC2.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 89DED92B-37B1-4DB9-993A-FE87FDA5A3BC.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 32
Magnezyum almalısın diyorum.
Uykusuzluk yorgunluk mu diyorum
Doktoruna mesaj at bakalım be diyecek
Multivitaminin icinde var magnezyum. Uyuyorum da bugunu sayma en az 8 saat. O bize sey demisti hamilelik boyunca agrilarin olucak bu normal

Benim sabah bulantıları geçmedi hala kızlar bazen kahvaltı yaparken kötü oluyorum hemen çıkarıyorum. Bugün de oldu ve şuan çok açım siz ne yapıyorsunuz bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…