2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin tatlış kız benim çinde kız çıktı, burdaki arkadaş erkek diye tahmin yaptı bakalım hangisi çıkacak 12+6 da gideceğim bakalım belki cinsiyeti söyler doktor

Kızlar bişi sorucam folik asit kesince doktor hangi vitaminleri başladı 12. Hftadan itibaren hngisine başladınız
Benim perinatologum ne tahlil yanlısı ne ilaç :) folikasiti kestik bana vitamin de vermedi .16.haftamda demir ve d vitamin yazacağını söyledi. vitamin için hafta 2 balık eğer 2 gün yiyemiyorsan 1 gün balık diğerinde ton balığı ye. Aynı hafta içinde et bakliyat tüket her öğününde muhakkak süt ürünü al. Ve günde iki ceviz ye omeganı desteklemesi için dedi :)

Ben de böyle dediği için oyüzden vitamin kullanmıyorum

Ton balık yenmiyor ama

Banada biraz decavit kullan 20. Hftada OMEGA desteği veririz dedi

Ton balıklı yenilebilir mi? Ben bunca zaman boşuna mı ayrı kaldım ton balığından

Benim sabah bulantıları geçmedi hala kızlar bazen kahvaltı yaparken kötü oluyorum hemen çıkarıyorum. Bugün de oldu ve şuan çok açım siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Benim tum gun midem bulaniyor gecmiyor ne ilacla ne baska birseyle mesela dun gece 2 de uyandim midem hala bulaniyordu.. ne yiyebiliyorum ne karnim acikiyor.. hamilelik basindan bu yana toplamda 7.5 kg verdim ama bebek gobek bile yapmis

Kızlar bişi sorucam folik asit kesince doktor hangi vitaminleri başladı 12. Hftadan itibaren hngisine başladınız
Vinalac iciorum ben
Kaç mg var?
Benimkinin içinde 365 mg var.
Baktim 75mg varmis 1/4u seninkinin
Ton baligi yememeniz gerekiyor. Agir metaller barindiriyor icinde
Ton balıklı yenilebilir mi? Ben bunca zaman boşuna mı ayrı kaldım ton balığından
Hayir ton baligi yok hamilelikte

Vinalac iciorum ben

Hatta 1/5 ı nerdeyse
Ne zaman bitecek multi vitamin?

Valla öyle dedi ben de salataya koyar yerdim hep, diyince çok şaşırdım bi de bilenen doktorlardan. Hatta Bazı hastanelere perinatologa bölümü kurmuş falan . Artık yerim yani ama haftada bir kez en küçük boydan

Vinalac iciorum ben

Evet ben de yenmediğini biliyorum o yüzden hiç yemedim hatta teyit aldım ama yiyebilirsin haftada 1 dedi

bana

hicbir sey vermedi beslenme listesi verdi 1 aysonra tahliller normal cikarsa yine vermeyecrk
Zaten bulantım çok fazla herhlde beslenmeyle alamam gibi ilk defa 12. Hftada ceviz yedim dün midem hiç bişi kabul etmiyor ama doğal olarak almak en güzeli tabiki

Zaten bulantım çok fazla herhlde beslenmeyle alamam gibi ilk defa 12. Hftada ceviz yedim dün midem hiç bişi kabul etmiyor ama doğal olarak almak en güzeli tabiki
a o zaman sana sart. haftada 6 parca avuc ici kadar kirmizi et ve 500 grm bazi baliklar arti ceviz findik yogurt vs sart dedi

Ton balık yenmiyor ama
Vinalac iciorum ben

Kızlar bi kaç linkte gezdim büyük balık grubu olsa bile yüksek civa içermez haftada 2 porsiyonu geçmeyin yazılmış.
FDA civa standardı 1,0 ppm imiş konservede 0.135 0.175 ppm arası oluyormuş baya altında kalıyor. İkna etmek için söylemiyorum ama hem perinatologum demişken hem de böyle bir yazı okumuşken tatmin oldum haftada bi tane miniğinden yerim konservede yazıyorsa civa miktarına bakarak tabii

Eklentiler

• IMG_9702.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…