- 8 Mart 2023
- 749
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.661
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin tatlış kız3.kızım geliyor hayırlısıyla inşallahbütün teoriler,çin takvimi ve keseden cinsiyet tahmini yapan ıstagram sayfaları hepsinde erkek çıkıyordu.
Birde iki kızımda tatlı yiyordum bunda tatlıdan midem bulanıyor hep ekşi yiyorum ama olabiliyor demekki.12-13 de iki ayrı doktorda direk kız dedi gayet emin şekilde
Benim perinatologum ne tahlil yanlısı ne ilaç :) folikasiti kestik bana vitamin de vermedi .16.haftamda demir ve d vitamin yazacağını söyledi. vitamin için hafta 2 balık eğer 2 gün yiyemiyorsan 1 gün balık diğerinde ton balığı ye. Aynı hafta içinde et bakliyat tüket her öğününde muhakkak süt ürünü al. Ve günde iki ceviz ye omeganı desteklemesi için dedi :)Kızlar bişi sorucam folik asit kesince doktor hangi vitaminleri başladı 12. Hftadan itibaren hngisine başladınız
Ton balık yenmiyor amaBenim perinatologum ne tahlil yanlısı ne ilaç :) folikasiti kestik bana vitamin de vermedi .16.haftamda demir ve d vitamin yazacağını söyledi. vitamin için hafta 2 balık eğer 2 gün yiyemiyorsan 1 gün balık diğerinde ton balığı ye. Aynı hafta içinde et bakliyat tüket her öğününde muhakkak süt ürünü al. Ve günde iki ceviz ye omeganı desteklemesi için dedi :)
Ben de böyle dediği için oyüzden vitamin kullanmıyorum
Banada biraz decavit kullan 20. Hftada OMEGA desteği veririz dediBenim perinatologum ne tahlil yanlısı ne ilaç :) folikasiti kestik bana vitamin de vermedi .16.haftamda demir ve d vitamin yazacağını söyledi. vitamin için hafta 2 balık eğer 2 gün yiyemiyorsan 1 gün balık diğerinde ton balığı ye. Aynı hafta içinde et bakliyat tüket her öğününde muhakkak süt ürünü al. Ve günde iki ceviz ye omeganı desteklemesi için dedi :)
Ton balıklı yenilebilir mi? Ben bunca zaman boşuna mı ayrı kaldım ton balığındanBenim perinatologum ne tahlil yanlısı ne ilaç :) folikasiti kestik bana vitamin de vermedi .16.haftamda demir ve d vitamin yazacağını söyledi. vitamin için hafta 2 balık eğer 2 gün yiyemiyorsan 1 gün balık diğerinde ton balığı ye. Aynı hafta içinde et bakliyat tüket her öğününde muhakkak süt ürünü al. Ve günde iki ceviz ye omeganı desteklemesi için dedi :)
Evet yaptiricam çünkü yegenim engelli ve zorluklarini biliyorum Allah korusun birsey olsa kaldiramam..Merhaba yaptıracak mısın ikili taramayı bana da 1500 dedi perinatoloji doktora detaylı ultrason da bakacakmış
20 bin diyen ekol hastanesiCanım neresi orasııı? Ben de İzmir’de İrenbe’ye gidiyorum doğum da Egepol’de olacak büyük ihtimalle bakalım dışardan doktorla kaç para çıkacak bizim doğum
Bir bakayim bende cok teşekkürlerKerem tetik doktorum ismi canim
Aaaa bu harikaaaq cok tebrik ederimkızlarrrr doktora çalıştığım için bu gün gidebildim ikizlerimin biri kız biri erkekbu arada decavit ve magnezyum önerdi bacak ağrım vardı siyanik sinire baskı yapiyorsa geçmezse fizik tedaviye yönlendirirz dedi
Benim tum gun midem bulaniyor gecmiyor ne ilacla ne baska birseyle mesela dun gece 2 de uyandim midem hala bulaniyordu.. ne yiyebiliyorum ne karnim acikiyor.. hamilelik basindan bu yana toplamda 7.5 kg verdim ama bebek gobek bile yapmisBenim sabah bulantıları geçmedi hala kızlar bazen kahvaltı yaparken kötü oluyorum hemen çıkarıyorum. Bugün de oldu ve şuan çok açım siz ne yapıyorsunuz bu durumda
Vinalac iciorum benKızlar bişi sorucam folik asit kesince doktor hangi vitaminleri başladı 12. Hftadan itibaren hngisine başladınız
Baktim 75mg varmis 1/4u seninkininKaç mg var?
Benimkinin içinde 365 mg var.
Ton baligi yememeniz gerekiyor. Agir metaller barindiriyor icindeBenim perinatologum ne tahlil yanlısı ne ilaç :) folikasiti kestik bana vitamin de vermedi .16.haftamda demir ve d vitamin yazacağını söyledi. vitamin için hafta 2 balık eğer 2 gün yiyemiyorsan 1 gün balık diğerinde ton balığı ye. Aynı hafta içinde et bakliyat tüket her öğününde muhakkak süt ürünü al. Ve günde iki ceviz ye omeganı desteklemesi için dedi :)
Hayir ton baligi yok hamilelikteTon balıklı yenilebilir mi? Ben bunca zaman boşuna mı ayrı kaldım ton balığından
Hatta 1/5 ı nerdeyseVinalac iciorum ben
Baktim 75mg varmis 1/4u seninkinin
Ton baligi yememeniz gerekiyor. Agir metaller barindiriyor icinde
Hayir ton baligi yok hamilelikte
Ben de çok şaşırdım, öyle diyince ton balığı değil mi diye bir daha sordum evet dediTon balık yenmiyor ama
Valla öyle dedi ben de salataya koyar yerdim hep, diyince çok şaşırdım bi de bilenen doktorlardan. Hatta Bazı hastanelere perinatologa bölümü kurmuş falan . Artık yerim yani ama haftada bir kez en küçük boydanTon balıklı yenilebilir mi? Ben bunca zaman boşuna mı ayrı kaldım ton balığından
hicbir sey vermedi beslenme listesi verdi 1 aysonra tahliller normal cikarsa yine vermeyecrkKızlar bişi sorucam folik asit kesince doktor hangi vitaminleri başladı 12. Hftadan itibaren hngisine başladınız
Evet ben de yenmediğini biliyorum o yüzden hiç yemedim hatta teyit aldım ama yiyebilirsin haftada 1 dediVinalac iciorum ben
Zaten bulantım çok fazla herhlde beslenmeyle alamam gibi ilk defa 12. Hftada ceviz yedim dün midem hiç bişi kabul etmiyor ama doğal olarak almak en güzeli tabikibana
hicbir sey vermedi beslenme listesi verdi 1 aysonra tahliller normal cikarsa yine vermeyecrk
a o zaman sana sart. haftada 6 parca avuc ici kadar kirmizi et ve 500 grm bazi baliklar arti ceviz findik yogurt vs sart dediZaten bulantım çok fazla herhlde beslenmeyle alamam gibi ilk defa 12. Hftada ceviz yedim dün midem hiç bişi kabul etmiyor ama doğal olarak almak en güzeli tabiki
Ton balık yenmiyor ama
Ton balıklı yenilebilir mi? Ben bunca zaman boşuna mı ayrı kaldım ton balığından
Vinalac iciorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?