2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende salatasını çok severim yerim hep ama zararlı diye bıraktım şaşırdım valla ama doktor tabi bildiği var elbet

Ay iyiymiş o zaman bende arada bir yerim üzülüyordum eşim yiyip ben yiyemeyince

Takip altında olacaksanız endişelenmeyin, inşallah en kısa zamanda bu zamanları sağlıkla geride bırakırız
İnşallah canım
Kızlar bişi sorucam folik asit kesince doktor hangi vitaminleri başladı 12. Hftadan itibaren hngisine başladınız
bana elenatal 1 yazmıştı artık 2 ye geçebiliriz dedi şimdi de elenatal2 aldım

Kızlar ben 13. Haftaya girdim ilk anda progesteron degerim ortalamanin biraz altındaydı doktorum pregestoron başlatmıştı ama baslamamla mide bulantilarim tavan yaptı neyse dün test verdim 46.98 çıkmış baya artmış sancılarım var diye biraktirmadi lakin hormon degeri fazlalastikca yan etkileri daha da artıyor bu sancilar normal bir sürecin parcasiysa bosuna devam ediyorum gibi gelmeye basladi yarin test sonucumu söyleyip bir doktora danissam iyi olcak galiba 13. Haftada hala cok siddetli olmayan ama süren kasik agrilari cekeniniz var mi?

Biz kontrole gittik bugun
Ikizler iyi cok sukur detaylica organlarina uzuvlara ense kalinligina bakti. Doktorun Tahmini ikisi de kiz benim icime dogan da iki kiz idi basindan beri. Yan yana yatiryorlar, cift yumurta ama sadece aralarinda bir zar vardi. Doktor itekledi baya kalksinlar diye. Kahvaltiyi fazla kacirmistim cocuklar bayildi herhalde
Pazartesi fetal dna verecegim 370 dolar. 10 gune de cinsiyet kesinlesir :)
Sigortadan detayli icin 1700 aldilar, normalde 1500 idi muayene. Ikiz icin ekstra almadi.
Progesteron u biraktirdi. Esim detay ultrasonjn videosunu cekti, bol bol izleriz. Bir sonraki 1 ay sonra maalesef yine beklemece. Simdilik bu kadar :)

Maşallah sağlıkla gelsin minikler

fetal icin imza atiyorsunuz ya orda klinik adi yaziyor muydu baktiniz mi

Hamilelikte ton balığı haftada 2-3 küçük konserve geçilmedikçe yenilebilir. Her şeyin dozu önemli olan,KESİN YENİLMEMELİ diye bir şey denilmiyor.

Hem diyestisyenim ki diyetisyenim hamile ve ilk1000 gun ve ivf uzmani, doktorumda doc ivf ci onlar ton bakigi yok diyosa yoktur
Ben karides kalamara olurum onlar da yok.
Yurtdisindan alabiliyosaniz belki yasal sinirlar icindedir ama turk malinin hamile biri icin masum olduguna inanmiuorum
turkiyede yasayip ithal ton baligi yemeye gerek yok bence norvec somonu disinda. O da ben hamile kaldigimdan beri smzorla balik yiyorum mecburen somon tercih ediyorum
Ama bebis sizin bebisiniz hayat sizin hayatiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…