- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.681
Bende salatasını çok severim yerim hep ama zararlı diye bıraktım şaşırdım valla ama doktor tabi bildiği var elbetValla öyle dedi ben de salataya koyar yerdim hep, diyince çok şaşırdım bi de bilenen doktorlardan. Hatta Bazı hastanelere perinatologa bölümü kurmuş falan . Artık yerim yani ama haftada bir kez en küçük boydan
Ay iyiymiş o zaman bende arada bir yerim üzülüyordum eşim yiyip ben yiyemeyinceKızlar bi kaç linkte gezdim büyük balık grubu olsa bile yüksek civa içermez haftada 2 porsiyonu geçmeyin yazılmış.
FDA civa standardı 1,0 ppm imiş konservede 0.135 0.175 ppm arası oluyormuş baya altında kalıyor. İkna etmek için söylemiyorum ama hem perinatologum demişken hem de böyle bir yazı okumuşken tatmin oldum haftada bi tane miniğinden yerim konservede yazıyorsa civa miktarına bakarak tabii
Valla bir gelip bir geçiyor bu belirtiler sanırım, geçmiş olsun hemen geçer inşallahAyyy ne güzel geçmişti bulantım, sabahtan beri midem bulanıyor ilaç içtiğim halde
Erkek bacım pipi el sallıyor ordan
Ay ben hiç anlamıyorum ya ama kim görse kız dedi bende şaştım şimdiErkek bacım pipi el sallıyor ordan
Ben de erkeğe benzettim doktor hiç çaktırmadı mı
Valla ben çıkıntı gördüm bacak arasında gerisini bilemem Allah bilirAy ben hiç anlamıyorum ya ama kim görse kız dedi bende şaştım şimdi
Yok demedi bir şey bi hafta sonra tekrar çağırdı ikili teste orda cinsiyet belli olabilir dedi sadeceBen de erkeğe benzettim doktor hiç çaktırmadı mı
İnşallah canımTakip altında olacaksanız endişelenmeyin,inşallah en kısa zamanda bu zamanları sağlıkla geride bırakırız
bana elenatal 1 yazmıştı artık 2 ye geçebiliriz dedi şimdi de elenatal2 aldımKızlar bişi sorucam folik asit kesince doktor hangi vitaminleri başladı 12. Hftadan itibaren hngisine başladınız
MaşallahBiz kontrole gittik bugun
Ikizler iyi cok sukur detaylica organlarina uzuvlara ense kalinligina bakti. Doktorun Tahmini ikisi de kizbenim icime dogan da iki kiz idi basindan beri. Yan yana yatiryorlar, cift yumurta ama sadece aralarinda bir zar vardi. Doktor itekledi baya kalksinlar diye. Kahvaltiyi fazla kacirmistim cocuklar bayildi herhalde
Pazartesi fetal dna verecegim 370 dolar. 10 gune de cinsiyet kesinlesir :)
Sigortadan detayli icin 1700 aldilar, normalde 1500 idi muayene. Ikiz icin ekstra almadi.
Progesteron u biraktirdi. Esim detay ultrasonjn videosunu cekti, bol bol izleriz. Bir sonraki 1 ay sonra maalesef yine beklemece. Simdilik bu kadar :)
fetal icin imza atiyorsunuz ya orda klinik adi yaziyor muydu baktiniz miBiz kontrole gittik bugun
Ikizler iyi cok sukur detaylica organlarina uzuvlara ense kalinligina bakti. Doktorun Tahmini ikisi de kizbenim icime dogan da iki kiz idi basindan beri. Yan yana yatiryorlar, cift yumurta ama sadece aralarinda bir zar vardi. Doktor itekledi baya kalksinlar diye. Kahvaltiyi fazla kacirmistim cocuklar bayildi herhalde
Pazartesi fetal dna verecegim 370 dolar. 10 gune de cinsiyet kesinlesir :)
Sigortadan detayli icin 1700 aldilar, normalde 1500 idi muayene. Ikiz icin ekstra almadi.
Progesteron u biraktirdi. Esim detay ultrasonjn videosunu cekti, bol bol izleriz. Bir sonraki 1 ay sonra maalesef yine beklemece. Simdilik bu kadar :)
Hamilelikte ton balığı haftada 2-3 küçük konserve geçilmedikçe yenilebilir. Her şeyin dozu önemli olan,KESİN YENİLMEMELİ diye bir şey denilmiyor.Kızlar bi kaç linkte gezdim büyük balık grubu olsa bile yüksek civa içermez haftada 2 porsiyonu geçmeyin yazılmış.
FDA civa standardı 1,0 ppm imiş konservede 0.135 0.175 ppm arası oluyormuş baya altında kalıyor. İkna etmek için söylemiyorum ama hem perinatologum demişken hem de böyle bir yazı okumuşken tatmin oldum haftada bi tane miniğinden yerim konservede yazıyorsa civa miktarına bakarak tabii
Daha yeni aldim kuzum baya varHatta 1/5 ı nerdeyse
Ne zaman bitecek multi vitamin?
Hem diyestisyenim ki diyetisyenim hamile ve ilk1000 gun ve ivf uzmani, doktorumda doc ivf ci onlar ton bakigi yok diyosa yokturKızlar bi kaç linkte gezdim büyük balık grubu olsa bile yüksek civa içermez haftada 2 porsiyonu geçmeyin yazılmış.
Hastanenin anlasmali oldugu bir yermis. Beni telefonla arayip randevu olusturdular. Henuz imza atmadim Yerin ismi aklimda kalmadi ama ses kaydi var, dinleyip yazayim birazdanfetal icin imza atiyorsunuz ya orda klinik adi yaziyor muydu baktiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?