- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.761
Kuzum ben cinsiyeti kesinleştireceğimKızlar çoğumuzun bir sonraki kontrolü 15 16. Haftalara geliyor ya orada doktor tam olarak neye bakacak sizin özellikle hocam şuna da bak diyeceğiniz bir şey var mı
Bana doktorum 16 da gelmene gerek yok 19 gibi gel detaylı yapalım dedi hatta iki defa sordum sık kontrole çağırdı şu zamana kdr çünküKızlar çoğumuzun bir sonraki kontrolü 15 16. Haftalara geliyor ya orada doktor tam olarak neye bakacak sizin özellikle hocam şuna da bak diyeceğiniz bir şey var mı
Benim gittiğimde 15+6 olmuş olacak, cinsiyet için çağırdı zaten hiç tahmin yapmadan emin olmak istediKızlar çoğumuzun bir sonraki kontrolü 15 16. Haftalara geliyor ya orada doktor tam olarak neye bakacak sizin özellikle hocam şuna da bak diyeceğiniz bir şey var mı
Bebeğim cinsiyete ve sırt açıklığına bakacak mışKızlar çoğumuzun bir sonraki kontrolü 15 16. Haftalara geliyor ya orada doktor tam olarak neye bakacak sizin özellikle hocam şuna da bak diyeceğiniz bir şey var mı
Evet bende yaşıyorum iki üç gündür, karnım gerilir gibi oluyor bir tuhaf galiba rahim büyüdüğü için oluyorMerhaba herkese sağlıklı günler diliyorum
Benim bugün 12+6 haftalık 2 3 gündür adet sancısı gibi kasilmalarim oluyor , çok ağrılı değil 12+2 de doktora gittim problem yoktu.
sancı daha önce 6-7. Haftada yaşamıştım haftalardır yoktu bu haftalarda olması normal mi ? Başka yaşayan var mı?
Ben doktora da sordum normal dedi bnmde geçen hfta çok siddetlerunmisti ama kanama yoksa sıkıntı yokmuş rahim genisliyormus bı bağ varmış o veriliyormuş ondan diyorlarMerhaba herkese sağlıklı günler diliyorum
Benim bugün 12+6 haftalık 2 3 gündür adet sancısı gibi kasilmalarim oluyor , çok ağrılı değil 12+2 de doktora gittim problem yoktu.
sancı daha önce 6-7. Haftada yaşamıştım haftalardır yoktu bu haftalarda olması normal mi ? Başka yaşayan var mı?
Beni rahatlattiniz valla teşekkür ederim. Bende o şekilde okudum ama insan korkuyor işteEvet bende yaşıyorum iki üç gündür, karnım gerilir gibi oluyor bir tuhaf galiba rahim büyüdüğü için oluyor
Kafa gitti bende valla aynen pregestoronu kesmediFolik asit değil progesteron
Ayın 19unda gidecem bende 14+5 oluyor ikili tarama yaptı onun sonucu çıkacak cinsiyet daha söylemez herhalde kızlar cinsiyet filan demiş ama heyecanlandım şimdiKızlar çoğumuzun bir sonraki kontrolü 15 16. Haftalara geliyor ya orada doktor tam olarak neye bakacak sizin özellikle hocam şuna da bak diyeceğiniz bir şey var mı
Ben de 16da gidicem hem cinsiyet bakalım dedi hem de 4lu tarama yapılacakmış.Kızlar çoğumuzun bir sonraki kontrolü 15 16. Haftalara geliyor ya orada doktor tam olarak neye bakacak sizin özellikle hocam şuna da bak diyeceğiniz bir şey var mı
Kuzum ben cinsiyeti kesinleştireceğimKızım diye seviyorum ama %40 oğlum ihtimali de var, çocuk kimlik bunalımına girecek
Senin bir de ikiz ara çok uzun olmaz mıBana doktorum 16 da gelmene gerek yok 19 gibi gel detaylı yapalım dedi hatta iki defa sordum sık kontrole çağırdı şu zamana kdr çünkü
Benim gittiğimde 15+6 olmuş olacak, cinsiyet için çağırdı zaten hiç tahmin yapmadan emin olmak istedi
Bebeğim cinsiyete ve sırt açıklığına bakacak mış
Doktordan doktora değişiyorAyın 19unda gidecem bende 14+5 oluyor ikili tarama yaptı onun sonucu çıkacak cinsiyet daha söylemez herhalde kızlar cinsiyet filan demiş ama heyecanlandım şimdi
Neden 4 lu yapalim dedi risk mi çıktıBen de 16da gidicem hem cinsiyet bakalım dedi hem de 4lu tarama yapılacakmış.
Devlet hastanesinde mi dedi bana daha erkek kız hiç tahmin yapmadıDoktordan doktora değişiyor9+4 erkek gibi dedo 12+4 erkek gibi dedi 10 gün sonra %100 söylerim demişti seninki kesin belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?