- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.801
Teşekkür ederim, amin inşallahGörünen nub ise kız gibi :) sağlıklı oldun
Ben kız diyorum tahmini
Bu minnoş da kız sanıyorum
Biz de 12+1 günlüğüz bugün, doktorumla 9+2’de görüştüğümde bana fetal DNA için erken olduğunu önce ikili taramaya gitmemi söyledi. Yarın ikili taramamız olacak dna testi için ne diyecek bilemiyorum. Yarın tekrardan size yazarımNasılsınız arkadaşlar, bir konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Şu an 10+2'yim. İlk gebeliğim olduğu için fetal DNA, ikili tarama o kadar kafamı karıştırdı ki işin içinden çıkamıyorum. 32 yaşındayım bu arada. Bu testleri yaptırıp geride bırakan arkadaşlar yaptırdıkları testler, fiyatları, süreç vs ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Kafam karmakarışık hâlde.
Hay ağzın bal yesin canım tabiki sağlık herşeyden önce gelir insan bir merak ediyor sen böyle yazınca da bir yumuşacık oldum hepimizin bebisi sağlıcakla gelsinBen kız diyorum tahmini
Bu minnoş da kız sanıyorum
Nasılsınız arkadaşlar, bir konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Şu an 10+2'yim. İlk gebeliğim olduğu için fetal DNA, ikili tarama o kadar kafamı karıştırdı ki işin içinden çıkamıyorum. 32 yaşındayım bu arada. Bu testleri yaptırıp geride bırakan arkadaşlar yaptırdıkları testler, fiyatları, süreç vs ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Kafam karmakarışık hâlde.
Ben saklaticam. Daha arastirmadim cok var diye ama fayda var bir suru hastaligin tedavisindeKızlar bu kordon kanı alınıyor saklanıyor ya yaptırmayı düşünüyor musunuz
Konuyu aratirsaniz cok detayli ben dahil yazan arkadaslar da olduNasılsınız arkadaşlar, bir konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Şu an 10+2'yim. İlk gebeliğim olduğu için fetal DNA, ikili tarama o kadar kafamı karıştırdı ki işin içinden çıkamıyorum. 32 yaşındayım bu arada. Bu testleri yaptırıp geride bırakan arkadaşlar yaptırdıkları testler, fiyatları, süreç vs ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Kafam karmakarışık hâlde.
10. Hafta itibari ile fetal dna yaptiriliyorBiz de 12+1 günlüğüz bugün, doktorumla 9+2’de görüştüğümde bana fetal DNA için erken olduğunu önce ikili taramaya gitmemi söyledi. Yarın ikili taramamız olacak dna testi için ne diyecek bilemiyorum. Yarın tekrardan size yazarım
10-12 gunde cikiyor sonuclarBildiğim kadarıyla fetal DNA doğruluk oranı olarak yüksek yüzde 99 doğruluk payı var sonuçlar 4 haftada çıkıyor sanırım Adana'da sorduğum da 5500 7500 arası bir rakam verildi.
Ve fetal DNA da bebeğin cinsiyeti de belli oluyor. Benim Amerika da olan kuzenim tavsiye etmişti orda rutin uygula gibi birseymis ve çok güvenilirms.
İkili test riskli çıkmazsa yeterli oluyor sanırım riskli çıkarsa doktorunuz yönlendirme yapıyor diye biliyorum. Üçlü test dörtlü veya fetal veya amniyosentez olarak inşallah gerek kalmaz tabi.
Bende 31 yaşındayım 35 den hatta ,40 dan sonra doktor daha temkinli garantici gidiyor diye biliyorum.
Bulunduğum şehirde 10-12 gün değil muhtemelen farklı şehirlere gönderiyorlar bizde 1 ay.10-12 gunde cikiyor sonuclar
Yurtdisina giden ornekler (amerika fransa kore dubai gibi) basic paket 360euro/dolar bu kapsamina gore artiyor. Daha ucuzlari turkiyede yapilanlar
%99.9 down send dier sendromlarda %98 dogeuluk ile calisiyor
Arkadaşın 5 6 hafta arayla çağırmış. Risk olmasın 4 hafta olsun ama ben de çok merak ediyorum hareketlerini hissetmiyoruz ya hiç haberimiz olmuyorBeni de ayda bir cagiriyor maalesef. Cok uzun yaa. Risk gormuyorum gerek yok diyor
Ben de araştırdım çok iyi bir şey teşekkür ederim bakayım orayaben düşünüyorum açıkçası. hem bebeği hem de bizi koruyabilecek mucizevi bir şey. ağrısız da zaten, uygun ve güvenli bir yerde yapılırsa klfetli de değil. hiçbir şey kaybetmeyiz. aklımda birkaç banka vardı hatta tek tek görüştüm. en çok içime sinen yaşam bankası oldu. karar vermediyseniz bir görüşün isterseniz.
Anladım canımYok 2li de birsey çıkmadı çok şükür. Doğum paketinin içinde 4lu tarama var ben de yapmayalım demediğim için rutin olarak yapıyorlar. Ben bir önceki gebeligimde kromozomal anomali sebebiyle dusuk yapmıştım o yüzden de içim rahat etsin diye itiraz etmiyorum herhangi bir teste.
Ömer hocayı bıraktın miValla bnde sasirdim bı sikitni olmazsa gelme dedi olmadı şehir hast. Bı hekime o arada gozukurum zaten perinotolog ya baya muayeneye para veriyorum blki de ondan detayliya gel dedi
Bildiğim kadarıyla yok galiba
Yok özelde dediDevlet hastanesinde mi dedi bana daha erkek kız hiç tahmin yapmadı
Bizim ki devlet işte cihazlardan dolayı geç diyorlarmışYok özelde dedizaten ense kalınlığı ölçmeden bebeğin pozisyonu da çok uygundu hemen bacak arasına baktı
Elele madre ben araştırmıştım çok iyidi zaten onu aldımMerhaba arkadaşlar, bugün 2’li testim vardı. Nipt yaptırmadım. Burun kemiği ve ense kalınlığı normal seviyedeydi. Cinsiyet sormadım ama kız gibi duruyo dedi:) bida normalde 4 hafta sonra görüşebiliriz dedi ama ben 2 haftada bir gidiyorum. Kontrol süresi var ya ücretsiz boşa gitmesin bebişi göreym bari:) tsh 2.74 çıktığı için dahiliye doktoru 0.25 ilaç başlayalım dedi.
Ben hem anne yanı hem park yatak olabilen beşik var mı öneriniz diye sorcaktım.
Sehirle alakali degil. Sizin soylediginiz turkiyedeki bir labratuarda calisiliyordur. Yurtdisina gitmiyordurBulunduğum şehirde 10-12 gün değil muhtemelen farklı şehirlere gönderiyorlar bizde 1 ay.
şehrinizde kaç günde olduğunuzu sorun her şehir aynı şartlarda değil.
Merhaba ben de 32 yaşındayım. 10+1 de fetal için kan verdim onun sonucu henüz gelmedi. Bugün de 11+6yım kontrolüm vardı. 2li tarama için kan vermedim fetal verdiğim için ama burun kemiği ense kalınlığı baktı çok şükür çok iyi dedi 2li test yapmasa da rutinde yaptı bunları. Fetali izmirde 7000tlye yaptırdım. Sanırım üç aşağı beş yukarı bu seviyededir. Bana sonuç 15 gün içinde gelir demişlerdi bugün 13.gün fetalde cinsiyet de belli oluyor ama doktorum bugün erkek olduğunu söyledi. Doktora fetal mi 2li test mi diye sorduğumda maddi imkanınız varsa fetali öneririm çünkü kesine yakın sonuç veriyor %99.9 dedi benim kendi çocuğum olacak olsa ben de öyle yaparım ama kişisel bir tercihtir demişti. Ben de Allah korusun bir sıkıntı varsa bilmek istediğimden fetal yaptırdım. Çok kişisel bir tercih yani tamamen size kalmış :)Nasılsınız arkadaşlar, bir konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Şu an 10+2'yim. İlk gebeliğim olduğu için fetal DNA, ikili tarama o kadar kafamı karıştırdı ki işin içinden çıkamıyorum. 32 yaşındayım bu arada. Bu testleri yaptırıp geride bırakan arkadaşlar yaptırdıkları testler, fiyatları, süreç vs ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Kafam karmakarışık hâlde.
Dediğiniz gibi olabilir iyi araştırmışsiniz da yurtdışı yurtiçi demek ki her şehir direkt 15 30 gün veya 360 Euro demiyormus. Herkes sizin arastirdiginiz gibi denk gelecek değil demek ki . Herkes sizin dediğiniz fiyattada olmuyor demek ki. 360 Euro 10-15 gün tarzı çok net ifadeler sanki Türkiye fetal DNA sorumlusu gibi yazmışsınz maşallah. Herkes şehrinde FARKLI ŞEY DUYABİLİR. SEHRİNDE OLANİN ARAŞTIRMASI LAZİM SİZİN DEDİĞİNİZDEN FARKLI DUYABİLİR SİZİN DEDİGİNİZİN AKSİNE 30 GUN 40 GUN DENEBİLİR.Sehirle alakali degil. Sizin soylediginiz turkiyedeki bir labratuarda calisiliyordur. Yurtdisina gitmiyordur
Alinan gun en gec ertesi gun yurtsisina gonderiliyor ornekler ve calislmaya baslaniyor. Cok arastirdigim icin eminim. Ucak kargo kullaniliyor bu sebeple istanbul disida olsa max 1 gun oynar yurtsidinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?