- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.781
Bildiğim kadarıyla yok galibaCinsiyet başka da bir şey yok o zaman
Hangi site de canım? Açmadığımız sürece bir şey olmaz demi?Kızlar lansinoh da sepette %20 indirim varrrr
Valla bnde sasirdim bı sikitni olmazsa gelme dedi olmadı şehir hast. Bı hekime o arada gozukurum zaten perinotolog ya baya muayeneye para veriyorum blki de ondan detayliya gel dediSenin bir de ikiz ara çok uzun olmaz mı
Hepsi burada. Neyi açmadığımiz sürece kafa gitti bendeHangi site de canım? Açmadığımız sürece bir şey olmaz demi?
KremiHepsi burada. Neyi açmadığımiz sürece kafa gitti bende
Bir şey olmaz galiba yanlış bilmiyorsam kremlerin tarihi de uzun oluyor
Yok 2li de birsey çıkmadı çok şükür. Doğum paketinin içinde 4lu tarama var ben de yapmayalım demediğim için rutin olarak yapıyorlar. Ben bir önceki gebeligimde kromozomal anomali sebebiyle dusuk yapmıştım o yüzden de içim rahat etsin diye itiraz etmiyorum herhangi bir teste.Neden 4 lu yapalim dedi risk mi çıktı
ben düşünüyorum açıkçası. hem bebeği hem de bizi koruyabilecek mucizevi bir şey. ağrısız da zaten, uygun ve güvenli bir yerde yapılırsa klfetli de değil. hiçbir şey kaybetmeyiz. aklımda birkaç banka vardı hatta tek tek görüştüm.Kızlar bu kordon kanı alınıyor saklanıyor ya yaptırmayı düşünüyor musunuz
Beni de ayda bir cagiriyor maalesef. Cok uzun yaa. Risk gormuyorum gerek yok diyorSenin bir de ikiz ara çok uzun olmaz mı
Nub teorisine göre kız görünüyor
TeşekkürlerNub teorisine göre kız görünüyorsağlıkla doğsun
Nub teorisine göre kız görünüyorsağlıkla doğsun
Nub’a göre yorum yapmak için bacak arasında nub kısmının görünmesi gerek. Yukarıdaki görüntüde diğer kızların pipi dediği şey nub. Bu teoriye göre nub yere paralelse kız, havaya doğru açı yapıyorsa erkekmiş. Sizde o kısmı göremediğimden yorum yapamadım
Teşekkür ederim sağlık olsunNub’a göre yorum yapmak için bacak arasında nub kısmının görünmesi gerek. Yukarıdaki görüntüde diğer kızların pipi dediği şey nub. Bu teoriye göre nub yere paralelse kız, havaya doğru açı yapıyorsa erkekmiş. Sizde o kısmı göremediğimden yorum yapamadım
Amin hepsi sağlıklı olsun bebişlerimizin, cinsiyeti de merak ediyor tabi insan. Ben de çok sabırsızım. Tüm teorileri araştırdımTeşekkür ederim sağlık olsun
Ya aslında iyi biliyorum ama kendimde olunca kuşkuya düştüm bir an tahminim oğlum da tutmuştu nuba göre bakalım bunda da nuba göre kız gördüm belki bilen başkası olursa diye paylaşıyorum bu cumaya tekrar gidecem bakalimAmin hepsi sağlıklı olsun bebişlerimizin, cinsiyeti de merak ediyor tabi insan. Ben de çok sabırsızım. Tüm teorileri araştırdımbelki içimizde cinsiyeti belli olanlar nub teorisi tutmuş mu diye bize yorum yapabilir
Teoriye göre benim ki belli mi? Yani bir tahmin ?Amin hepsi sağlıklı olsun bebişlerimizin, cinsiyeti de merak ediyor tabi insan. Ben de çok sabırsızım. Tüm teorileri araştırdımbelki içimizde cinsiyeti belli olanlar nub teorisi tutmuş mu diye bize yorum yapabilir
Görünen nub ise kız gibi :) sağlıklı oldunTeoriye göre benim ki belli mi? Yani bir tahmin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?