2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Neden 4 lu yapalim dedi risk mi çıktı
Yok 2li de birsey çıkmadı çok şükür. Doğum paketinin içinde 4lu tarama var ben de yapmayalım demediğim için rutin olarak yapıyorlar. Ben bir önceki gebeligimde kromozomal anomali sebebiyle dusuk yapmıştım o yüzden de içim rahat etsin diye itiraz etmiyorum herhangi bir teste.

Kızlar bu kordon kanı alınıyor saklanıyor ya yaptırmayı düşünüyor musunuz
ben düşünüyorum açıkçası. hem bebeği hem de bizi koruyabilecek mucizevi bir şey. ağrısız da zaten, uygun ve güvenli bir yerde yapılırsa klfetli de değil. hiçbir şey kaybetmeyiz. aklımda birkaç banka vardı hatta tek tek görüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 3257406

Ya bana da yorum yapın nuba göre 12 haftalık şu an
Nub’a göre yorum yapmak için bacak arasında nub kısmının görünmesi gerek. Yukarıdaki görüntüde diğer kızların pipi dediği şey nub. Bu teoriye göre nub yere paralelse kız, havaya doğru açı yapıyorsa erkekmiş. Sizde o kısmı göremediğimden yorum yapamadım

Teşekkür ederim sağlık olsun

Ya aslında iyi biliyorum ama kendimde olunca kuşkuya düştüm bir an tahminim oğlum da tutmuştu nuba göre bakalım bunda da nuba göre kız gördüm belki bilen başkası olursa diye paylaşıyorum bu cumaya tekrar gidecem bakalim

Merhaba arkadaşlar, bugün 2’li testim vardı. Nipt yaptırmadım. Burun kemiği ve ense kalınlığı normal seviyedeydi. Cinsiyet sormadım ama kız gibi duruyo dedi:) bida normalde 4 hafta sonra görüşebiliriz dedi ama ben 2 haftada bir gidiyorum. Kontrol süresi var ya ücretsiz boşa gitmesin bebişi göreym bari:) tsh 2.74 çıktığı için dahiliye doktoru 0.25 ilaç başlayalım dedi.
Ben hem anne yanı hem park yatak olabilen beşik var mı öneriniz diye sorcaktım.

Teoriye göre benim ki belli mi? Yani bir tahmin ?

Eklentiler

• D40F220D-9C29-49B3-8067-E72C89094BAC.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…