2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
E hadi ben yorum yaptım, ben de size sorayım. Cinsiyet tahminleriniz nedir? 10-11’i gibi nipt sonucum çıkacak ama heyecanlıyım

Hahahahahahah hic gulecegim yoktu vallahi acaba olsam mi
Simdi anliyorum ki size de bisey anlatmam cok zor benim
Ama deniycem hic sorun degil
Bu is ikiye ayriliyor. Turkiyede yapilan testler yurtdisina gonderilen testler. Atladigim mutlaka vardir ama turkiyede franchaise ı olan en buyuk firmalarla tek tek konustum notlar aldim. BEN BUYUK HARFLE YAZMAYACAGİM AMA hepsinin ortalama suresi 12-15 gun
He siz turk labratuara yaptirirsiniz doguma 10gun kala ogrenirsiniz hic bana okey
Dolar ve euro fiyatlari asagi yukari ayni 350 dolar 360 euro
Ama sizi mutlu edicekse eger fetal dna turkiye sorunlusu degilim aslinda kimin naptigi da umrumda degil
İse gitmiyorum die sariyorum bence. Baska seyle mesgul olma vaktim grldi iki gunde anladigim kadayirla..
Yoksa sizi tanimam etmem kimseyi tanimiyorum ne gibi bi cikarim olabilir of cok yazdim

Artık şu Türkiye ve yurt dışı olayını kapatsak mı canım, herkes bebeğiyle ilgili bir şeyler öğrenmek için giriyor bu kıyasları okumak için değil

Aynn bıraktım kan sulandırıcı konusunda Bursa'da bı profa danıştım onun dediği tamamen farklıydı metin beye devam ediyorum burda da
Riskli hamileligin en iyisi o ona da kuzenimin eşi gidiyor çok suratsız demişti sana da öyle mi geldi ? Ben de detaylı ultrason da Muhammet hoca bakmazsa metin beyi düşünüyorum

Aynn bıraktım kan sulandırıcı konusunda Bursa'da bı profa danıştım onun dediği tamamen farklıydı metin beye devam ediyorum burda da
Gerçekten adına çok sevindim Ömer bey umursamaz biri

Riskli hamileligin en iyisi o ona da kuzenimin eşi gidiyor çok suratsız demişti sana da öyle mi geldi ? Ben de detaylı ultrason da Muhammet hoca bakmazsa metin beyi düşünüyorum
Yok şuana kdr bı değişik tavrını görmedim ama 12. Hfta için gittim ikidir gidiyorum zaten 20-25 dakika USG ile detaylı gösterdi herseylerini anlattı olabilecekleri objektif bir şekilde söylüyor açıkçası başka alternatif de yok üniversitede devam etmek istediğim için bakalım hayırlısı dediğiniz gibi Ömer bey daha rahat o bakıma bide ilaç konusunda kafam çok karışık ti defalarca sordum bide için rahat etmedi Bursa'da bı hekime danıştım tamda düşündüğüm gibi farklı bı uygulama yapmış çok şükür bebeklerim iyi ins hayırlısıyla sağlıkla dogsunlarda bu süreçte ayrı yıpratıcı takip doğum vs.

Aynen öyle üniversite ciddi anlamda çok avantajlı ama ulturasyon sırası Ömer Bey'in tutumu vb beni bezdirmisti. İnşallah hayırla sağlıkla doğarlar büyütüryz

kazintiyi bastirmak icin yedigim pogacalar simitler ekmekler peki bunlar iyi geliyor hrm kazintiya hem bulantima
Evet karbonhidrat hem yağlı şeyler iyi geliyor benim de midem yanıyor bi de sabahları kalkınca, Beypazarı kurusu var evde onu yiyorum sabah uyandığım gibi , kendime geliyorum

Ben anlatamıyorum sanırım.
Hanımefendi 10-15 gün diyorsunuz ben de diyorum ki. Şehirlerde bu şans olmayabiliyor. Şuan depremden dolayı iptal olan hastaneler var. Her şehirde her şey değişiyor. Mesela A şehrinde 5 tane perinatoloji uzmanı oluyor B şehrinde 10 C şehrinde 2 . Bundan dolayı siz dersiniz ki 1 ayda randevu bulursun ben derim bulamazsın. Çünkü şehrmde 2 tane vardır başkası gelir 10 güne bulursun der. Siz 10 günde demişsiniz ben diyorum her şehirde bu yok siz diyorsunuz 350 dolar ben diyorum 500 dolar da vae. Bu kadar kesin konuşmayn

Kızlar çoğumuzun bir sonraki kontrolü 15 16. Haftalara geliyor ya orada doktor tam olarak neye bakacak sizin özellikle hocam şuna da bak diyeceğiniz bir şey var mı
Benimki Cinsiyet kesinleştirmek
10günde bir rahim ağzı ölçtürüyorum, bir de d vitamini ve demir vermek için çağırıyor sanırım :)

Kızlar Folik asitin 12. Haftada bıraktıriyorlar ya doktorun bana verdiği vitaminde de folik asit var sizinkinde de var mı

Merhabalar , sağlıkla gelsin inşallah bi dün kramp girdi iki kere çok korktum ama uzandım geçti onun dışında sancım kasılmalarım olmadı hiç. 14 haftalık benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…