- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.821
Teşekkür ederim bakayım bende hemenElele
Elele madre ben araştırmıştım çok iyidi zaten onu aldım
Ben pek anlamam ama kız gibi gelci canım sağlıkla doğsun inşE hadi ben yorum yaptım, ben de size sorayım. Cinsiyet tahminleriniz nedir? 10-11’i gibi nipt sonucum çıkacak ama heyecanlıyımEki Görüntüle 3257563
Hahahahahahah hic gulecegim yoktu vallahi acaba olsam miDediğiniz gibi olabilir iyi araştırmışsiniz da yurtdışı yurtiçi demek ki her şehir direkt 15 30 gün veya 360 Euro demiyormus. Herkes sizin arastirdiginiz gibi denk gelecek değil demek ki . Herkes sizin dediğiniz fiyattada olmuyor demek ki. 360 Euro 10-15 gün tarzı çok net ifadeler sanki Türkiye fetal DNA sorumlusu gibi yazmışsınz maşallah. Herkes şehrinde FARKLI ŞEY DUYABİLİR. SEHRİNDE OLANİN ARAŞTIRMASI LAZİM SİZİN DEDİĞİNİZDEN FARKLI DUYABİLİR SİZİN DEDİGİNİZİN AKSİNE 30 GUN 40 GUN DENEBİLİR.
Yoyko da güzeldi ama elele daha iyi geldiTeşekkür ederim bakayım bende hemen
Aynn bıraktım kan sulandırıcı konusunda Bursa'da bı profa danıştım onun dediği tamamen farklıydı metin beye devam ediyorum burda daÖmer hocayı bıraktın mi
Artık şu Türkiye ve yurt dışı olayını kapatsak mı canım, herkes bebeğiyle ilgili bir şeyler öğrenmek için giriyor bu kıyasları okumak için değilHahahahahahah hic gulecegim yoktu vallahi acaba olsam mi
Simdi anliyorum ki size de bisey anlatmam cok zor benim
Ama deniycem hic sorun degil
Bu is ikiye ayriliyor. Turkiyede yapilan testler yurtdisina gonderilen testler. Atladigim mutlaka vardir ama turkiyede franchaise ı olan en buyuk firmalarla tek tek konustum notlar aldim. BEN BUYUK HARFLE YAZMAYACAGİM AMA hepsinin ortalama suresi 12-15 gun
He siz turk labratuara yaptirirsiniz doguma 10gun kala ogrenirsiniz hic bana okey
Dolar ve euro fiyatlari asagi yukari ayni 350 dolar 360 euro
Ama sizi mutlu edicekse eger fetal dna turkiye sorunlusu degilim aslinda kimin naptigi da umrumda degil
İse gitmiyorum die sariyorum bence. Baska seyle mesgul olma vaktim grldi iki gunde anladigim kadayirla..
Yoksa sizi tanimam etmem kimseyi tanimiyorum ne gibi bi cikarim olabilirof cok yazdim
Riskli hamileligin en iyisi o ona da kuzenimin eşi gidiyor çok suratsız demiştiAynn bıraktım kan sulandırıcı konusunda Bursa'da bı profa danıştım onun dediği tamamen farklıydı metin beye devam ediyorum burda da
Gerçekten adına çok sevindim Ömer bey umursamaz biriAynn bıraktım kan sulandırıcı konusunda Bursa'da bı profa danıştım onun dediği tamamen farklıydı metin beye devam ediyorum burda da
Yok şuana kdr bı değişik tavrını görmedim ama 12. Hfta için gittim ikidir gidiyorum zaten 20-25 dakika USG ile detaylı gösterdi herseylerini anlattı olabilecekleri objektif bir şekilde söylüyor açıkçası başka alternatif de yok üniversitede devam etmek istediğim için bakalım hayırlısı dediğiniz gibi Ömer bey daha rahat o bakıma bide ilaç konusunda kafam çok karışık ti defalarca sordum bide için rahat etmedi Bursa'da bı hekime danıştım tamda düşündüğüm gibi farklı bı uygulama yapmış çok şükür bebeklerim iyi ins hayırlısıyla sağlıkla dogsunlarda bu süreçte ayrı yıpratıcı takip doğum vs.Riskli hamileligin en iyisi o ona da kuzenimin eşi gidiyor çok suratsız demiştisana da öyle mi geldi ? Ben de detaylı ultrason da Muhammet hoca bakmazsa metin beyi düşünüyorum
Aynen öyle üniversite ciddi anlamda çok avantajlı ama ulturasyon sırası Ömer Bey'in tutumu vb beni bezdirmisti. İnşallah hayırla sağlıkla doğarlar büyütüryzYok şuana kdr bı değişik tavrını görmedim ama 12. Hfta için gittim ikidir gidiyorum zaten 20-25 dakika USG ile detaylı gösterdi herseylerini anlattı olabilecekleri objektif bir şekilde söylüyor açıkçası başka alternatif de yok üniversitede devam etmek istediğim için bakalım hayırlısı dediğiniz gibi Ömer bey daha rahat o bakıma bide ilaç konusunda kafam çok karışık ti defalarca sordum bide için rahat etmedi Bursa'da bı hekime danıştım tamda düşündüğüm gibi farklı bı uygulama yapmış çok şükür bebeklerim iyi ins hayırlısıyla sağlıkla dogsunlarda bu süreçte ayrı yıpratıcı takip doğum vs.
Evet karbonhidrat hem yağlı şeyler iyi geliyor benim de midem yanıyor bi de sabahları kalkınca, Beypazarı kurusu var evde onu yiyorum sabah uyandığım gibi , kendime geliyorumkazintiyi bastirmak icin yedigim pogacalar simitler ekmekler pekibunlar iyi geliyor hrm kazintiya hem bulantima
Hahahahahahah hic gulecegim yoktu vallahi acaba olsam mi
Simdi anliyorum ki size de bisey anlatmam cok zor benim
Ama deniycem hic sorun degil
Bu is ikiye ayriliyor. Turkiyede yapilan testler yurtdisina gonderilen testler. Atladigim mutlaka vardir ama turkiyede franchaise ı olan en buyuk firmalarla tek tek konustum notlar aldim. BEN BUYUK HARFLE YAZMAYACAGİM AMA hepsinin ortalama suresi 12-15 gun
He siz turk labratuara yaptirirsiniz doguma 10gun kala ogrenirsiniz hic bana okey
Dolar ve euro fiyatlari asagi yukari ayni 350 dolar 360 euro
Ama sizi mutlu edicekse eger fetal dna turkiye sorunlusu degilim aslinda kimin naptigi da umrumda degil
İse gitmiyorum die sariyorum bence. Baska seyle mesgul olma vaktim grldi iki gunde anladigim kadayirla..
Yoksa sizi tanimam etmem kimseyi tanimiyorum ne gibi bi cikarim olabilirof cok yazdim
Benimki Cinsiyet kesinleştirmekKızlar çoğumuzun bir sonraki kontrolü 15 16. Haftalara geliyor ya orada doktor tam olarak neye bakacak sizin özellikle hocam şuna da bak diyeceğiniz bir şey var mı
Kaç haftalık oldu canımBenimki Cinsiyet kesinleştirmek
10günde bir rahim ağzı ölçtürüyorum, bir de d vitamini ve demir vermek için çağırıyor sanırım :)
Merhabalar , sağlıkla gelsin inşallahMerhaba herkese sağlıklı günler diliyorum
Benim bugün 12+6 haftalık 2 3 gündür adet sancısı gibi kasilmalarim oluyor , çok ağrılı değil 12+2 de doktora gittim problem yoktu.
sancı daha önce 6-7. Haftada yaşamıştım haftalardır yoktu bu haftalarda olması normal mi ? Başka yaşayan var mı?
Hamilelikleriniz nasıl geçiyor keyifleriniz yerinde mi ? Herkese selamlar
Canım 14 ün içindeyim şimdi, senin kaç haftalık olmuştuKaç haftalık oldu canım
Benim de 13+6 yarın inşallah 14Canım 14 ün içindeyim şimdi, senin kaç haftalık olmuştu
Dörtlü tarama haftaları ne zaman oluyorBen de 16da gidicem hem cinsiyet bakalım dedi hem de 4lu tarama yapılacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?