2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hanımlar iyi akşamlar 11+4 haftadayız. Bugün sol uterusta notch izlendi dediler (bebeğe yeterince kan gidememesi demekmiş) ve ecopirini 35. Haftaya kadar kullanacağım doktor herhangi bişey söylemedi eve gelince kafama takıldı yaşayan var mı böyle bir durum

İlk gebeliğimde yaşamıştım. Kan pıhtılaşma sorunumdan dolayı zaten gebeliğin başlangıcından kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. 14. Haftalarda notch izlenmişti. Bu haftalarda oluşan notchlar geçici olabiliyor düzelebiliyor demişlerdi ama kan sulandırıcı iğne yanına ecopirin de eklendi. Ecopirini 32. Haftada bıraktırdılar. İğneyi doğumdan 1 gün önce bıraktım. 38+6’da sağlıkla dünyaya geldi kızım. İçinizi ferah tutun ilacınızı kullanın doktorunuz takip edecek zaten bu durumu.

Bu durum detaylı ultrasonda mi görünüyor

Kızlar Folik asitin 12. Haftada bıraktıriyorlar ya doktorun bana verdiği vitaminde de folik asit var sizinkinde de var mı
Benim doktorum 28 lik kutu içiyorum. Bitene kadar içebilirsin dedi.
Ama başka vitamin vs içmiyorum.
Kan, folic,magnezyum üçü sadece.

Benim doktorum 28 lik kutu içiyorum. Bitene kadar içebilirsin dedi.
Ama başka vitamin vs içmiyorum.
Kan, folic,magnezyum üçü sadece.
Bana doktorum bütün vitaminlerin olduğu bir ilaç verdi her doktor farklı

Kızlar iyi akşamlar size bir duyuru yapmak yardım istemek için geldim. Belki bilen vardır aranızda Instagramda fenomen olan yağmur yunus çiftinin yeni doğmuş bebeklerine sma tanısı kondu ve iki gün önce valilik izni çıktı kampanya başladı .. şuan uğurlu ailesi de yayında yunus yağmur ve Okan yağmur çiftide yayında açın izleyin gönlünüzden ne koparsa doğmamış bebeklerinizin hayrına gönderin... Allah kabul etsin sadakanız olsun sizi ve evlatlarınızı korusun inşallah IBAN numarası smaalmilacoruh hesabının biosunda var kopyalanıyor ordaki linkten açıklamaya sadece almila güneş Çoruh yazılacak

Kızlar ya ben balık yağını biraz geç içiyorum yatmaya yakın yatarken de prilam alıyorum ikisinin arası yakın olunca sorun olur mu

Kızlar doktorum ayda bir gel dedi.
İkili vs yaptırmadım.
Kontrolüm 13.haftaya denk geliyor.
Ense ve boyun vs ölçümü için erken mi gideyim bir hafta?
13-14 de de ölçülür mü?
İlaçların bitmesini bekleyip mi gitsem kafamda deli sorular

Ölçülür niye ölçülmesin zaten ikili tarama da farklı olarak kan alıyorlar. İkili testte 14 hafta dahil oluyor ölçülür merak etme

Ölçülür niye ölçülmesin zaten ikili tarama da farklı olarak kan alıyorlar. İkili testte 14 hafta dahil oluyor ölçülür merak etme
Doktorun cihazı gelişmiş. Gidince burun, ense bakar herhalde hepsine. Zaten rahim ağzı uzunluğuna da bakacak öyle konuşmuştuk.
Bakalım artık nasıl yaparsa.

Doktorun cihazı gelişmiş. Gidince burun, ense bakar herhalde hepsine. Zaten rahim ağzı uzunluğuna da bakacak öyle konuşmuştuk.
Bakalım artık nasıl yaparsa.
Bakar hepsine rahim ağzı uzunluğu ne için bakılıyor acaba bir de neyle bakacak

Çok teşekkür ederim benim ilk gebeliğim tüp bebek tedavisiyle oldu zaten Ecopirin kullanıyordum bırakmak için kontrolde böyle söylendi. Allah bağışlasın kızınızı , gelişme geriliği , düşük doğum kilosu oldu mu sizde biraz okudum böyle şeyler yazıyordu endişelendim açıkçası

Bu durum detaylı ultrasonda mi görünüyor
Benim rutin 2’li testim kadın doğumcum farketmişti. Sonra perinataloga yönlendirdi. 14. Haftada perinataloga gittim. İlaca o başladı. Yani böyle bir durumu kadın doğumcu farkedebiliyor (tabii o damarlara her kontrolde bakmadı lazım görebilmesi için) ama ilaç kullanım durumuna perinatalog karar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…