- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.901
İkili yaptırmıycam. Doktor kendi usg sinde bakacak.Ben 12.haftada gittim 11-14 arası uygun zamanı 2li testin. Fazlada gecikmeyin. Bıkac gün oncesı olabilir 14ü beklemeyin
Neresi hangi hastane bu ne fiyatları?Devlet hastanesinde 2li testi yaptırdım ense kalınlık vs baktı hoca bişey demedi ekranda da göstermedi kan verdim sonuclar ıcın gidemedım grafik olarak yorumluyormus kan değerleri iyi cıkmıs ama grafik yorumu nasıl bilmiyorum bayram oncesı gidicem, perinatolojide takibim oluyor.
Ayrıca kendi özel doktorumda son randevum vardı 12+3de baya inceledi bizde gördük bebeği büyümüş cınsıyeti yüksek ihtimal kız olabilir dedi 2li test gibi ölçümler oldu ama Fetal DNA yı bize bıraktı bugun yaptırıcam fiyat olarak 7500tl. 10 iş gününe sonuc cıkarmıs. Diğer testleri artık yaptırmıyorum.
Napıcam onu bilmiyorum kendi doktorumda takıp dogum 40bın. Özel hastane 30bin ve zamda geliyor devamlı. Bıraz daha beklemeyi düşünüyorum
Grafiği olması lazımKızlar ikili test enabizda böyle gözüküyor bilginiz var mı
Bulamadım benGrafiği olması lazım
Oluyor evet hamile olmadan da arada düşüyordu birdenHayır canım bende olmuyor sen normalde de öyle misindir açlığa dayanır mısın mesela.
Doktoruna danışırsın tatlım..
Bende de yok grafik raporu sadece değer varGrafiği olması lazım
Bende değerde yazmıyorBende de yok grafik raporu sadece değer var
Canım benim Allah razı olsun unutmamışsın ne zamandır giremiyordum buraya haftasonu ufak bi tatil yaptık eşimle o yüzden yeni gördüm mesajını. Rabbimin izniyle güzel haberler alıyorum çok şükür fetal dna değil ama cvs yaptırmıştım kromozom sonuçlarımız çıktı temiz çok şükür ve bebeğimin ödemi tamamen kayboldu ense kalınlığı 2.5 mm ölçüldü şimdilik bir problem görünmüyor kalbini ve damarlarını detaylı inceleyecekler kalpte normal, sadece damarları kaldı geriye içimde çok büyük heyecan ve sevinç var ama hala 1 aydır gebeliğim zehir oldu her an gidecekmiş gibi korktum hala da korkuyorum ama Rabbim öyle büyük ki mucizeleri asla bitmiyor elhamdulillahmesgul sen nasil oldun canim fetal dna yaptırmıştın sonuç çıktı mı? Sesin çıkmıyor iyisindir insallah
Ankara özel hastaneleri.Neresi hangi hastane bu ne fiyatları?
Şok içindeyim
Hangi şehir?
Takip artı doğum paketi ilk defa duyuyorum.
Ayy çok sevindim ya Subhanallah Rabbım nelere kadir. O gün ne kadar umutsuzdun bir de şimdi nasılsın Allahtan ümit kesilmez, kesilmemeli. Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin doktorlarda yanilabiliyor demek ki. Kun fe ye kunCanım benim Allah razı olsun unutmamışsın ne zamandır giremiyordum buraya haftasonu ufak bi tatil yaptık eşimle o yüzden yeni gördüm mesajını. Rabbimin izniyle güzel haberler alıyorum çok şükür fetal dna değil ama cvs yaptırmıştım kromozom sonuçlarımız çıktı temiz çok şükür ve bebeğimin ödemi tamamen kayboldu ense kalınlığı 2.5 mm ölçüldü şimdilik bir problem görünmüyor kalbini ve damarlarını detaylı inceleyecekler kalpte normal, sadece damarları kaldı geriye içimde çok büyük heyecan ve sevinç var ama hala 1 aydır gebeliğim zehir oldu her an gidecekmiş gibi korktum hala da korkuyorum ama Rabbim öyle büyük ki mucizeleri asla bitmiyor elhamdulillah
Gerçekten miİnşallah sonucu da hızlanır arkadaşımin esi 7 ay önce verdi hala sonuç bekliyorlar
Demek ki daha eski başlamış bizlerin yeni yeni haberi oluyor2020 de arkadasim yaptirdi esinde cikti ken di de yaptirdi onda cikmayinca devlet izin verdi.
Muhtemelen senin var olan durumundan kaynaklı olıyor eeee artık iki canlısın bide.Oluyor evet hamile olmadan da arada düşüyordu birden
Canım ben Ankara'da doğum kliniği ile 15 pazarlıkla 14 bine anlastm, dogumda anlasmali hastanesi olan Lösante suan 8binmis , suan 8bini dolar olarak köşeye koyup Aralık'ta fiyat yükselirse kullanmayı düşünüyoruzAnkara özel hastaneleri.
Cok uygunmusCanım ben Ankara'da doğum kliniği ile 15 pazarlıkla 14 bine anlastm, dogumda anlasmali hastanesi olan Lösante suan 8binmis , suan 8bini dolar olarak köşeye koyup Aralık'ta fiyat yükselirse kullanmayı düşünüyoruz
Klinikte Aşkın, çiğdem Güler evli çift, tavsiye üzerine gittik ve kime söylesem onları tanıyor oluyor
Bende baktım benimkinde de hiç bir yazmıyoBenim ulturasyonumda hafta ve crl yazıyor sadecedoktor yazarsa hepsi yazılıyor
Ben geçen yıl haziranda evlendim bizde verdik sma testini 1 seneyi aştı başlamasıDemek ki daha eski başlamış bizlerin yeni yeni haberi oluyor
Sağol kuzum Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerçekten Allah’tan ümit kesilmezmiş bugünüme şükür. Kuzum yanılma değil ama şöyle sonuçlarda bişey çıkmadığı için çocukta o sırada enfeksiyon olup ödem olabiliyormuş sonra da kendiliğinden geçiyormuşAyy çok sevindim ya Subhanallah Rabbım nelere kadir. O gün ne kadar umutsuzdun bir de şimdi nasılsın Allahtan ümit kesilmez, kesilmemeli. Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin doktorlarda yanilabiliyor demek ki. Kun fe ye kun❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?