2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Neresi hangi hastane bu ne fiyatları?
Şok içindeyim
Hangi şehir?
Takip artı doğum paketi ilk defa duyuyorum.

Kızlar ikili test enabizda böyle gözüküyor bilginiz var mı

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-06-12-59-36-59_cee269abbfc445f364526a3e93e23047~2.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 81
mesgul sen nasil oldun canim fetal dna yaptırmıştın sonuç çıktı mı? Sesin çıkmıyor iyisindir insallah
Canım benim Allah razı olsun unutmamışsın ne zamandır giremiyordum buraya haftasonu ufak bi tatil yaptık eşimle o yüzden yeni gördüm mesajını. Rabbimin izniyle güzel haberler alıyorum çok şükür fetal dna değil ama cvs yaptırmıştım kromozom sonuçlarımız çıktı temiz çok şükür ve bebeğimin ödemi tamamen kayboldu ense kalınlığı 2.5 mm ölçüldü şimdilik bir problem görünmüyor kalbini ve damarlarını detaylı inceleyecekler kalpte normal, sadece damarları kaldı geriye içimde çok büyük heyecan ve sevinç var ama hala 1 aydır gebeliğim zehir oldu her an gidecekmiş gibi korktum hala da korkuyorum ama Rabbim öyle büyük ki mucizeleri asla bitmiyor elhamdulillah

Ayy çok sevindim ya Subhanallah Rabbım nelere kadir. O gün ne kadar umutsuzdun bir de şimdi nasılsın Allahtan ümit kesilmez, kesilmemeli. Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin doktorlarda yanilabiliyor demek ki. Kun fe ye kun ❤❤

Ankara özel hastaneleri.
Canım ben Ankara'da doğum kliniği ile 15 pazarlıkla 14 bine anlastm, dogumda anlasmali hastanesi olan Lösante suan 8binmis , suan 8bini dolar olarak köşeye koyup Aralık'ta fiyat yükselirse kullanmayı düşünüyoruz
Klinikte Aşkın, çiğdem Güler evli çift, tavsiye üzerine gittik ve kime söylesem onları tanıyor oluyor

Cok uygunmus
Medıcalpark docent 28bın dogum paketı
Perinatolog 40 bin.
Memorial 35 cıvarı

Sağol kuzum Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerçekten Allah’tan ümit kesilmezmiş bugünüme şükür. Kuzum yanılma değil ama şöyle sonuçlarda bişey çıkmadığı için çocukta o sırada enfeksiyon olup ödem olabiliyormuş sonra da kendiliğinden geçiyormuş

Merhaba kızlar ya benim istifra durumlarımdan kaynaklı zorlanmalarım ve kullanilan ilaclar yüzümde kabarmalar yarattı ve cildimde kuruma oluştu sizlerin kullandığı güvenilir marka yüz kremi var mi önerebileceginiz iceriginden ötürü ne siparis edecegim konusunda kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…