- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.941
Karşıdayım benbende çok şaşırdım şuan doğum fiyatlarına ben 1,5 ay önce istanbul pendik ve civarı için fiyat araştırması yapmıştım. Medical park dahi bu rakamları sunmamıştı.
İstanbul civarındakilere fikir olması için tekrar paylaşıyorum
İstanbul Pendik Bölgesi Özel Hastaneler 2023 Güncel Doğum Fiyatları
Medical Park -Pendik
Normal Doğum= 15.000 TL
Sezeryan = 18.000 TL
-----------------------------------
Emsey Hospital
Pendik
Normal Doğum = 12.500TL
S = 14.000-21.000 TL
Yüzyıl Hastanesi-Pendik
Paket ( Muayeneler + D....) =17.000TL( Fiyat değişebilir
Lokman Hekim -PEndik
Paket ( Muayeneler + D....) =18.000TL
----------------------------------
Ersoy Hastanesi-Pendik
Normal Doğum = 10.000
S = 12.000-16.000
Bezmi ALem Kartal/ Dragos
Normal Doğum = 10.500
S = 10.500
İşitme Testi + Kalça Ultrasonu
Medipol Pendik
Normal Doğum= 7.000
S= 9.000
Merak edenlere duyurulur.
Fiyatları yaklaşık 1,5 ay önce hastane arayışım sırasında öğrenmiştim
Kuzenim Allah'ın izniyle temmuzda doğum yapacak, minik bir erkek yeğenim olacak inşallahKızlar benim çevremde Eylül ekim gibi hamile kalıp yaza doğuracak herkesin cinsiyeti erkek sizde de öyle mi
Hayırlı olsun, benimde iki arkadaşım hamile temmuzda doğum yapacak ikiside erkekKuzenim Allah'ın izniyle temmuzda doğum yapacak, minik bir erkek yeğenim olacak inşallah
Bu sene erkek senesiKızlar benim çevremde Eylül ekim gibi hamile kalıp yaza doğuracak herkesin cinsiyeti erkek sizde de öyle mi
Evet aynenBu sene erkek senesi
Anladim canim önemli olan neticeSağol kuzum Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gerçekten Allah’tan ümit kesilmezmiş bugünüme şükür. Kuzum yanılma değil ama şöyle sonuçlarda bişey çıkmadığı için çocukta o sırada enfeksiyon olup ödem olabiliyormuş sonra da kendiliğinden geçiyormuş
Benim de öyleKızlar benim çevremde Eylül ekim gibi hamile kalıp yaza doğuracak herkesin cinsiyeti erkek sizde de öyle mi
Hayır canım yazdırmadım ben bebek gidecek gözüyle baktığım için girmedim hiç o listeyeAnladim canim önemli olan neticelisteye adını yazdırdın mi sen
Hangi uygulamaKızlar şu an sabaha kadar internete özel sepette indirim var ebebek sitesinde
Allahin izniyle bebeğin seninle canim iyi düşün iyi olsun insallahHayır canım yazdırmadım ben bebek gidecek gözüyle baktığım için girmedim hiç o listeye
İnşallah canım aminAllahin izniyle bebeğin seninle canim iyi düşün iyi olsun insallah
2 litest sadece kan veriyorsunuz muayeneye gittiğinizde aynı gün hocaya söyleseniz kanıda verirsiniz ertesi gun sonuc cıkmıstı e nabızdan bakarsınız
Tabiki ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığına bakılacak.
Oradan sizi kana yönlendirecek hepsi bu kadar
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız içinHastaneden bağımsız olarak benim bildiğim ikili test ile detaylı ultrason aynı gün yapılması gerektiği . Ben özel lab da verdim testi . Bana sordu ölçümler bugüne mi ait diye. Belki provizyon kaynaklı olabilir bilmiyorum ama aynı gün olması gerektiğini söyledi
11de muhtemelen erkek dedi 13te kız dediAa kaç haftalıkta öğrenmiştin de şimdi kıza döndü bi de öğrendiğinde kaç haftalıktın ? Benim de bi doktor hem vajinal hem karından baktı kız gördü diğer doktor erkek gördü . Şuan cinsiyetini çok merak ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?