2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ben ısparta akita urunleri kullaniyorum onlara whatsap uzerinden olusup bilgi alabilirsiniz

Kızlar merhaba, bugün biraz mutfak dolaplarını sildim sanırım biraz kendimi yordum bebişe birşey olur mu? Zaten bayağıdır görmüyorum çok özledim bir de üstüne yorulunca evham yaptım da azıcık eşim yardımda etse maalesef benim yaptığım gibi olmuyor hiç yaptığı

3-4 gün yat dinlen ağır iş yapma canım

Canım benim doktor 12-14 arası bakılması gerekiyor demişti . Bana 13 . Haftaya randevu vermişti ozaman bakıldı.

Erken doğum geçmişim olduğunu söyledim. Bu sebeple bakmaya başlayacak.
Bilmiyorum vajinalle mi bakar, karından mı.
Benim de rahim ağzından operasyon olduğunıu söylemiştim, ölçümler daha iyi sonum vermesi için vajinal bakıyorlar, iki farklı doktora ölçtürdüm ikisi de vajinal baktı benim.

ben de sinir başladı araba kullanırken hiç kimseyi sallamazdım şimdi sağa sola sataşıyorum artık eşime dedim sen kullan arabayı diye

Şartları ne canım ödeme ne kadar alıyorlar

Z Zecmel benim cinsiyet kıza döndü
sağlıkla kavuşun inşallah kaçıncı haftada erkek demişti kaçıncı hafta da kız dedi canım? Bi oğlum var ikinci içinde erkek dedi 12. Haftada. Erkek denildikten sonra değişen pek duymadım da şimdi bi acaba olurmu ki dedim bi de özele mi gidiyorsun?

Neresi hangi hastane bu ne fiyatları?
Şok içindeyim
Hangi şehir?
Takip artı doğum paketi ilk defa duyuyorum.
bende çok şaşırdım şuan doğum fiyatlarına ben 1,5 ay önce istanbul pendik ve civarı için fiyat araştırması yapmıştım. Medical park dahi bu rakamları sunmamıştı.
İstanbul civarındakilere fikir olması için tekrar paylaşıyorum

İstanbul Pendik Bölgesi Özel Hastaneler 2023 Güncel Doğum Fiyatları
Medical Park -Pendik
Normal Doğum= 15.000 TL
Sezeryan = 18.000 TL
-----------------------------------

Emsey Hospital
Pendik
Normal Doğum = 12.500TL
S = 14.000-21.000 TL
Yüzyıl Hastanesi-Pendik
Paket ( Muayeneler + D....) =17.000TL( Fiyat değişebilir
Lokman Hekim -PEndik
Paket ( Muayeneler + D....) =18.000TL
----------------------------------
Ersoy Hastanesi-Pendik
Normal Doğum = 10.000
S = 12.000-16.000
Bezmi ALem Kartal/ Dragos
Normal Doğum = 10.500
S = 10.500
İşitme Testi + Kalça Ultrasonu
Medipol Pendik
Normal Doğum= 7.000

S= 9.000

Merak edenlere duyurulur.
Fiyatları yaklaşık 1,5 ay önce hastane arayışım sırasında öğrenmiştim

Evet özel hastaneye gidiyorum. 11de muhtemelen erkek sen yine de alışveriş yapma dedi 12de ikili taramada göremedik bi şey 14. Haftada da bacak arası boştu. Bazen kordon yanıltabiliyo maalesef, kız gibi duruyo en net bilgiyi 16da verebilirim bunların hepsi bi ihtimal dedi erkek daha erken gösteriyo di mi dedim evet erkekte çıkıntı erken belirir şuan bacak arasında klitoris görüntüsü var dedi

Evet özel hastanelerde doğum almış başını gitmiş maalesef . Bir de fiyat sabitleme de yapmıyorlar. Ben doktorum prof olduğu için değiş perinatolog olduğu için gebeliğimi onla takip ediyorum . Aynı süreçleri yaşadığım arkadaşım da o doktora gittiği için kendimi yakın hissediyorum ama doğum 50bin dediler napıcam bilmiyorum bir de temmuzda zam gelecekmiş

Ben ilk hamileliğimde yaşadım canım. Bunda daha küçük olduğu için öyle bişey görmedi ama ilkinde olduğu için ve ayrıca da tansiyon sıkıntım olduğu için banada 12. Haftadan sonra kan sulandırıcı başlayacağını söyledi doktor

Devlet hastanesinde aynı gün yapıyorlar mı ikiliyi acaba yoksa randevu mu veriliyor başka güne
Hastaneden bağımsız olarak benim bildiğim ikili test ile detaylı ultrason aynı gün yapılması gerektiği . Ben özel lab da verdim testi . Bana sordu ölçümler bugüne mi ait diye. Belki provizyon kaynaklı olabilir bilmiyorum ama aynı gün olması gerektiğini söyledi

Z Zecmel benim cinsiyet kıza döndü
Aa kaç haftalıkta öğrenmiştin de şimdi kıza döndü bi de öğrendiğinde kaç haftalıktın ? Benim de bi doktor hem vajinal hem karından baktı kız gördü diğer doktor erkek gördü . Şuan cinsiyetini çok merak ediyorum :))

Benim arkadaşımın kardeşine 6 ay boyunca erkek demişler sonra kız olduğunu söylemişler hatta babası erkek çok istiyormuş da babasına söyleyememişler cinsiyet değiştiğini :) devlet hastanesine gidiyormuş gerçi o zamanlar ultrason cihazı da gelişmemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…