- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.921
o donemde evlenen arkadsim demisti bana da hic sorma bilgilendiren de yok ki arkadasim bu kasimda evlendi ben dedim ki onlara saglik ocaginin demesi gerekiyordu ama zaten o testi de vermedilerDemek ki daha eski başlamış bizlerin yeni yeni haberi oluyor
ben ısparta akita urunleri kullaniyorum onlara whatsap uzerinden olusup bilgi alabilirsinizMerhaba kızlar ya benim istifra durumlarımdan kaynaklı zorlanmalarım ve kullanilan ilaclar yüzümde kabarmalar yarattı ve cildimde kuruma oluştu sizlerin kullandığı güvenilir marka yüz kremi var mi önerebileceginiz iceriginden ötürü ne siparis edecegim konusunda kararsız kaldım.
3-4 gün yat dinlen ağır iş yapma canımKızlar merhaba, bugün biraz mutfak dolaplarını sildim sanırım biraz kendimi yordum bebişe birşey olur mu? Zaten bayağıdır görmüyorum çok özledim bir de üstüne yorulunca evham yaptım da azıcıkeşim yardımda etse maalesef benim yaptığım gibi olmuyor hiç yaptığı
Evet insallah daha da yaygınlaşır bu durum canımo donemde evlenen arkadsim demisti bana da hic sorma bilgilendiren de yok ki arkadasim bu kasimda evlendi ben dedim ki onlara saglik ocaginin demesi gerekiyordu ama zaten o testi de vermediler
Teşekkür ediyorum canım bişey olmaz inşallah3-4 gün yat dinlen ağır iş yapma canım
Grafiği sadede doktor görür canımBulamadım ben
Canım benim doktor 12-14 arası bakılması gerekiyor demişti . Bana 13 . Haftaya randevu vermişti ozaman bakıldı.Kızlar doktorum ayda bir gel dedi.
İkili vs yaptırmadım.
Kontrolüm 13.haftaya denk geliyor.
Ense ve boyun vs ölçümü için erken mi gideyim bir hafta?
13-14 de de ölçülür mü?
İlaçların bitmesini bekleyip mi gitsem kafamda deli sorular
Benim de rahim ağzından operasyon olduğunıu söylemiştim, ölçümler daha iyi sonum vermesi için vajinal bakıyorlar, iki farklı doktora ölçtürdüm ikisi de vajinal baktı benim.Erken doğum geçmişim olduğunu söyledim. Bu sebeple bakmaya başlayacak.
Bilmiyorum vajinalle mi bakar, karından mı.
hanımlar duygu durumlarınız nasıl benim tavan yapmış durumda eşim beş yıl önce nişanlıyken aldığım parfümü beğenmeyip ortadan yok etmişti bugün hesabını soruyordum naptın hediyeme millete mi verdindiye tabi oda şok kızım annenin psikolojisi bozulmuş yine diyordu
Şartları ne canım ödeme ne kadar alıyorlarben düşünüyorum açıkçası. hem bebeği hem de bizi koruyabilecek mucizevi bir şey. ağrısız da zaten, uygun ve güvenli bir yerde yapılırsa klfetli de değil. hiçbir şey kaybetmeyiz. aklımda birkaç banka vardı hatta tek tek görüştüm. en çok içime sinen yaşam bankası oldu. karar vermediyseniz bir görüşün isterseniz.
sağlıkla kavuşun inşallah
bende çok şaşırdım şuan doğum fiyatlarına ben 1,5 ay önce istanbul pendik ve civarı için fiyat araştırması yapmıştım. Medical park dahi bu rakamları sunmamıştı.Neresi hangi hastane bu ne fiyatları?
Şok içindeyim
Hangi şehir?
Takip artı doğum paketi ilk defa duyuyorum.
Evet özel hastaneye gidiyorum. 11de muhtemelen erkek sen yine de alışveriş yapma dedi 12de ikili taramada göremedik bi şey 14. Haftada da bacak arası boştu. Bazen kordon yanıltabiliyo maalesef, kız gibi duruyo en net bilgiyi 16da verebilirim bunların hepsi bi ihtimal dedi erkek daha erken gösteriyo di mi dedim evet erkekte çıkıntı erken belirir şuan bacak arasında klitoris görüntüsü var dedisağlıkla kavuşun inşallahkaçıncı haftada erkek demişti kaçıncı hafta da kız dedi canım? Bi oğlum var ikinci içinde erkek dedi 12. Haftada. Erkek denildikten sonra değişen pek duymadım da şimdi bi acaba olurmu ki dedim bi de özele mi gidiyorsun?
Evet özel hastanelerde doğum almış başını gitmiş maalesef . Bir de fiyat sabitleme de yapmıyorlar. Ben doktorum prof olduğu için değiş perinatolog olduğu için gebeliğimi onla takip ediyorum . Aynı süreçleri yaşadığım arkadaşım da o doktora gittiği için kendimi yakın hissediyorum ama doğum 50bin dediler napıcam bilmiyorum bir de temmuzda zam gelecekmişDevlet hastanesinde 2li testi yaptırdım ense kalınlık vs baktı hoca bişey demedi ekranda da göstermedi kan verdim sonuclar ıcın gidemedım grafik olarak yorumluyormus kan değerleri iyi cıkmıs ama grafik yorumu nasıl bilmiyorum bayram oncesı gidicem, perinatolojide takibim oluyor.
Ayrıca kendi özel doktorumda son randevum vardı 12+3de baya inceledi bizde gördük bebeği büyümüş cınsıyeti yüksek ihtimal kız olabilir dedi 2li test gibi ölçümler oldu ama Fetal DNA yı bize bıraktı bugun yaptırıcam fiyat olarak 7500tl. 10 iş gününe sonuc cıkarmıs. Diğer testleri artık yaptırmıyorum.
Napıcam onu bilmiyorum kendi doktorumda takıp dogum 40bın. Özel hastane 30bin ve zamda geliyor devamlı. Bıraz daha beklemeyi düşünüyorum
Ben ilk hamileliğimde yaşadım canım. Bunda daha küçük olduğu için öyle bişey görmedi ama ilkinde olduğu için ve ayrıca da tansiyon sıkıntım olduğu için banada 12. Haftadan sonra kan sulandırıcı başlayacağını söyledi doktorHanımlar iyi akşamlar 11+4 haftadayız. Bugün sol uterusta notch izlendi dediler (bebeğe yeterince kan gidememesi demekmiş) ve ecopirini 35. Haftaya kadar kullanacağım doktor herhangi bişey söylemedi eve gelince kafama takıldı yaşayan var mı böyle bir durum
Hastaneden bağımsız olarak benim bildiğim ikili test ile detaylı ultrason aynı gün yapılması gerektiği . Ben özel lab da verdim testi . Bana sordu ölçümler bugüne mi ait diye. Belki provizyon kaynaklı olabilir bilmiyorum ama aynı gün olması gerektiğini söylediDevlet hastanesinde aynı gün yapıyorlar mı ikiliyi acaba yoksa randevu mu veriliyor başka güne
Aa kaç haftalıkta öğrenmiştin de şimdi kıza döndü bi de öğrendiğinde kaç haftalıktın ? Benim de bi doktor hem vajinal hem karından baktı kız gördü diğer doktor erkek gördü . Şuan cinsiyetini çok merak ediyorum :))
Benim arkadaşımın kardeşine 6 ay boyunca erkek demişler sonra kız olduğunu söylemişler hatta babası erkek çok istiyormuş da babasına söyleyememişler cinsiyet değiştiğini :) devlet hastanesine gidiyormuş gerçi o zamanlar ultrason cihazı da gelişmemiş olabilirsağlıkla kavuşun inşallahkaçıncı haftada erkek demişti kaçıncı hafta da kız dedi canım? Bi oğlum var ikinci içinde erkek dedi 12. Haftada. Erkek denildikten sonra değişen pek duymadım da şimdi bi acaba olurmu ki dedim bi de özele mi gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?