- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.961
arkadasim oldu dogum aninda steril olmayan ortam vs gibi durumlarda kotu durumlardan korunmak icin yapiliyormusGünaydin kızlar tetonoz aşısı olmayı düşünüyor musunuz
Ben sağlık ocağına kayıt yaptırmıştım aile hekimimiz de komşumuz asansörde hocam 19. Haftada teteniz aşısını yapacağız bir de 28. Hafta dedi sanırım. Sonra araştırdım bazıları yaptirma taraftarı bazıları değilarkadasim oldu dogum aninda steril olmayan ortam vs gibi durumlarda kotu durumlardan korunmak icin yapiliyormus
Günaydınlar öncelikleBen sağlık ocağına kayıt yaptırmıştım aile hekimimiz de komşumuz asansörde hocam 19. Haftada teteniz aşısını yapacağız bir de 28. Hafta dedi sanırım. Sonra araştırdım bazıları yaptirma taraftarı bazıları değil
Günaydın canım benim de aynı ağrı sağ kasığımda var, bana da haber verebilir misin doktor ne dediyse çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, keskin bir kasık ağrım oldu şu an doktorun beni almasını bekliyorum umarım bir şey yoktur
Veririm tabi, bekliyorum hala yeni geldi doğumdan sıra var biraz. Enfeksiyon geçmemiş olabilir büyük ihtimalle ondan bakalım inşallah önemli bir şey yokturGünaydın canım benim de aynı ağrı sağ kasığımda var, bana da haber verebilir misin doktor ne dediyse çok geçmiş olsun
Merhaba, gözüküyor :)bende yeni üye oldum ama yukarda tahmini doğum tarihi neden yazmıyor onu anlamadım ne yapmam gerekiyor onun için
Bende idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum, bi bırakmadı beniVeririm tabi, bekliyorum hala yeni geldi doğumdan sıra var biraz. Enfeksiyon geçmemiş olabilir büyük ihtimalle ondan bakalım inşallah önemli bir şey yoktur
Benimde bir türlü yakamı bırakmadı ya, bakalım ne diyecek. Ayreten bir iki haftadır kaşıntı da başladı bende anlamadım gittiBende idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum, bi bırakmadı beniinşallah önemli bişey yoktur içini ferah tut haberlerini bekliyorum :)
11 ağustos da olacam canım ben iki doz olacam beş yıllık sürem geçti.Günaydin kızlar tetonoz aşısı olmayı düşünüyor musunuz
Bende idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum, bi bırakmadı beniinşallah önemli bişey yoktur içini ferah tut haberlerini bekliyorum :)
Hamile kaldığım dan beri aynı sorun bende de var kaşıntı var idrar yolu enfeksiyonu gibi kaşıntı için doktorum krem yazdı bol su içeceksin dedi.Benimde bir türlü yakamı bırakmadı ya, bakalım ne diyecek. Ayreten bir iki haftadır kaşıntı da başladı bende anlamadım gitti
Balık yağı derken tatlımKızlar ya bu balık yağını ne zamana kadar kullanacağız acaba
sürekli akıntımız oluyor ya doktor bu dönemde mantar enfeksiyonuna yakalanmak çok daha kolay demişti ama korkma ilaç veriyor geçiyor enfeksiyon da öyle, nasıl dikkat ediyorum kimsenin lavabosunu dahi kullanmıyorum ama nasıl bu enfeksiyon yine oluyor ben anlamıyorumBenimde bir türlü yakamı bırakmadı ya, bakalım ne diyecek. Ayreten bir iki haftadır kaşıntı da başladı bende anlamadım gitti
Benim suyla hiç aram yoktur zorla içiyorum ama fayda etmedi galiba, kaşıntı kollarımda ellerimde çoğunlukla acaba uyuz mu oldumHamile kaldığım dan beri aynı sorun bende de var kaşıntı var idrar yolu enfeksiyonu gibi kaşıntı için doktorum krem yazdı bol su içeceksin dedi.
Bol su olayını yapacaz sanırım.
Benim ellerimde ve kollarımda kaşıntı o yüzden anlamış değilimsürekli akıntımız oluyor ya doktor bu dönemde mantar enfeksiyonuna yakalanmak çok daha kolay demişti ama korkma ilaç veriyor geçiyor enfeksiyon da öyle, nasıl dikkat ediyorum kimsenin lavabosunu dahi kullanmıyorum ama nasıl bu enfeksiyon yine oluyor ben anlamıyorum
Ya ben sanırım ne zaman az su içmeye başlasam tekrarlıyorHamile kaldığım dan beri aynı sorun bende de var kaşıntı var idrar yolu enfeksiyonu gibi kaşıntı için doktorum krem yazdı bol su içeceksin dedi.
Bol su olayını yapacaz sanırım.
Aaa anladım kuzum bakalım doktor ne diyecekBenim ellerimde ve kollarımda kaşıntı o yüzden anlamış değilim
günaydın dualarım seninle ama kötü enerji almadım içini lütfen ferah tutGünaydın kızlar, keskin bir kasık ağrım oldu şu an doktorun beni almasını bekliyorum umarım bir şey yoktur
İnşallah yoktur, içini ferah tut.Günaydın kızlar, keskin bir kasık ağrım oldu şu an doktorun beni almasını bekliyorum umarım bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?