2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
arkadasim oldu dogum aninda steril olmayan ortam vs gibi durumlarda kotu durumlardan korunmak icin yapiliyormus
Ben sağlık ocağına kayıt yaptırmıştım aile hekimimiz de komşumuz asansörde hocam 19. Haftada teteniz aşısını yapacağız bir de 28. Hafta dedi sanırım. Sonra araştırdım bazıları yaptirma taraftarı bazıları değil

Günaydınlar öncelikle tetenoz aşısı önemli bir aşı. Olur da doğum sezeryan olursa ameliyathane malzemeleri, oranın sterilliği vs yani her türlü olabilecek şeye karşı vurulması gerekiyor. Tabii yine sizin tercihiniz fakat doğum sırasında bir sorun olmaması için

Günaydın canım benim de aynı ağrı sağ kasığımda var, bana da haber verebilir misin doktor ne dediyse çok geçmiş olsun
Veririm tabi, bekliyorum hala yeni geldi doğumdan sıra var biraz. Enfeksiyon geçmemiş olabilir büyük ihtimalle ondan bakalım inşallah önemli bir şey yoktur

Veririm tabi, bekliyorum hala yeni geldi doğumdan sıra var biraz. Enfeksiyon geçmemiş olabilir büyük ihtimalle ondan bakalım inşallah önemli bir şey yoktur
Bende idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum, bi bırakmadı beni inşallah önemli bişey yoktur içini ferah tut haberlerini bekliyorum :)

Bende idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum, bi bırakmadı beni inşallah önemli bişey yoktur içini ferah tut haberlerini bekliyorum :)
Benimde bir türlü yakamı bırakmadı ya, bakalım ne diyecek. Ayreten bir iki haftadır kaşıntı da başladı bende anlamadım gitti

Benimde bir türlü yakamı bırakmadı ya, bakalım ne diyecek. Ayreten bir iki haftadır kaşıntı da başladı bende anlamadım gitti
Hamile kaldığım dan beri aynı sorun bende de var kaşıntı var idrar yolu enfeksiyonu gibi kaşıntı için doktorum krem yazdı bol su içeceksin dedi.
Bol su olayını yapacaz sanırım.

sürekli akıntımız oluyor ya doktor bu dönemde mantar enfeksiyonuna yakalanmak çok daha kolay demişti ama korkma ilaç veriyor geçiyor enfeksiyon da öyle, nasıl dikkat ediyorum kimsenin lavabosunu dahi kullanmıyorum ama nasıl bu enfeksiyon yine oluyor ben anlamıyorum

Hamile kaldığım dan beri aynı sorun bende de var kaşıntı var idrar yolu enfeksiyonu gibi kaşıntı için doktorum krem yazdı bol su içeceksin dedi.
Bol su olayını yapacaz sanırım.
Benim suyla hiç aram yoktur zorla içiyorum ama fayda etmedi galiba, kaşıntı kollarımda ellerimde çoğunlukla acaba uyuz mu oldum

Benim ellerimde ve kollarımda kaşıntı o yüzden anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…