- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #9.981
Günaydın inşallah kötü bişey yoktur içini ferah tut, bize de haber verGünaydın kızlar, keskin bir kasık ağrım oldu şu an doktorun beni almasını bekliyorum umarım bir şey yoktur
Yaaa canım çok sevindiiiiim :) ikimizin de kızı oluyor sağlıkla gelsinler iiiinşallah çok çok geçmiş olsun:)Kızlar şimdi çıktım kan ve idrar istedi öğlen sonuçlar çıkınca arayacak, kalp atışını dinledik her şey iyi gidiyor dedi. Cinsiyet belli olmuş dedi ben kağıda yazmasını istedim çünkü 20 Haziran çekimimiz var cinsiyet öğrenirkenama bilin bakalım kim dayanamadı ve açtı tabi ki ben, eşime söylemeyeceğim sürpriz olsun ona cekimde. KIZIM oluyor, çok kutluyum erkek bekliyordum ama o kadar sevindim ki salak salak gülüyorum hastanenin içinde herkes bana bakıyor
İkimiz de erkek hissetmiştik, ve herkes eşim hariç erkek diyordu herkese söyledim eşim haklı çıkacak diye bak kız çıktı çok mutluyum bugün hiç bir şey moralimi bozamazYaaa canım çok sevindiiiiim :) ikimizin de kızı oluyor sağlıkla gelsinler iiiinşallah çok çok geçmiş olsun:)
Evet nasıl ters köşe olduk amaİkimiz de erkek hissetmiştik, ve herkes eşim hariç erkek diyordu herkese söyledim eşim haklı çıkacak diye bak kız çıktı çok mutluyum bugün hiç bir şey moralimi bozamaz
Sürekli zaten karnıma dokunup kızım napıyor diyorduEvet nasıl ters köşe olduk amaeşlerimiz hissetmiş eşim de hep kız kız diyordu doktor kız diyince bana bir bakışı vardı :)) muhtemelen aynı olacak :)
Canım ilk gebeliğimde o notch deidğimiz olay farkedilince preaklempsi riskim olduğundan dolayı ben tetanoz aşısı yaptırmamıştım. Tetanoz aşısının preaklempsi durumu varsa tansiyonu artırdığını okumuştum. Ama bence sadece doktorun ne derse onu yap. Bende cuma günü perinataloga gidicem yaptır derse yaptırcam yoksa yaptırmayı düşünmüyorum. Normal gebeliklerde bir sakıncası olmadığını düşünüyorum.Ben sağlık ocağına kayıt yaptırmıştım aile hekimimiz de komşumuz asansörde hocam 19. Haftada teteniz aşısını yapacağız bir de 28. Hafta dedi sanırım. Sonra araştırdım bazıları yaptirma taraftarı bazıları değil
teşekkür ederim :)Merhaba, gözüküyor :)
Teşekkür ederim canım ben de bugün aile hekimine tekrar gittim 20. Haftada 2. Tarama diye bir şey varmış kan alınıp a dan Z ye vitamin vb bakılıyormuş o testleri yapıp tetonoza karar veririm dedim. Bir de kadın doğum doktoruma soracağımCanım ilk gebeliğimde o notch deidğimiz olay farkedilince preaklempsi riskim olduğundan dolayı ben tetanoz aşısı yaptırmamıştım. Tetanoz aşısının preaklempsi durumu varsa tansiyonu artırdığını okumuştum. Ama bence sadece doktorun ne derse onu yap. Bende cuma günü perinataloga gidicem yaptır derse yaptırcam yoksa yaptırmayı düşünmüyorum. Normal gebeliklerde bir sakıncası olmadığını düşünüyorum.
Ya hayırlı olsun canım benimKızlar şimdi çıktım kan ve idrar istedi öğlen sonuçlar çıkınca arayacak, kalp atışını dinledik her şey iyi gidiyor dedi. Cinsiyet belli olmuş dedi ben kağıda yazmasını istedim çünkü 20 Haziran çekimimiz var cinsiyet öğrenirkenama bilin bakalım kim dayanamadı ve açtı tabi ki ben, eşime söylemeyeceğim sürpriz olsun ona cekimde. KIZIM oluyor, çok kutluyum erkek bekliyordum ama o kadar sevindim ki salak salak gülüyorum hastanenin içinde herkes bana bakıyor
Hahahaha bugün hiçbir şey moralimi bozamaz demeİkimiz de erkek hissetmiştik, ve herkes eşim hariç erkek diyordu herkese söyledim eşim haklı çıkacak diye bak kız çıktı çok mutluyum bugün hiç bir şey moralimi bozamaz
Benim %95 sezeryan olacak pelvik kemiğim normal bir insana göre çok darmisGünaydınlar öncelikletetenoz aşısı önemli bir aşı. Olur da doğum sezeryan olursa ameliyathane malzemeleri, oranın sterilliği vs yani her türlü olabilecek şeye karşı vurulması gerekiyor. Tabii yine sizin tercihiniz fakat doğum sırasında bir sorun olmaması için
Folik asitten sonra verdiğiBalık yağı derken tatlım
Ben uzun süredir tetanoz aşısı olmadım galiba iki kere olmam gerekiyor hangi haftalarda yapılıyor acaba11 ağustos da olacam canım ben iki doz olacam beş yıllık sürem geçti.
Kızım 7 yaşına girecek.
5 yıl süresi geçmeyenler sanırım tek doz oluyor..
Evet evet bence hiç aksatmayın yani önemli bir aşı. Sezeryan olmasa bile normal doğumda da kesi ihtimali var Allah korusun çocuğa falan bulaşırsa hastalıkBenim %95 sezeryan olacak pelvik kemiğim normal bir insana göre çok darmiso zaman daha da dikkat edeyim
Ben büyük ihtimal olacağım ama yine de 15. Hafta randevumda doktoruma sorarım diye düşünüyorumGünaydin kızlar tetonoz aşısı olmayı düşünüyor musunuz
Öncelikle geçmiş olsunGünaydın kızlar, keskin bir kasık ağrım oldu şu an doktorun beni almasını bekliyorum umarım bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?