- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.001
Ben doktoruma soracağım. Sağlık ocağı 24. Haftada yaptırıyoruz dediGünaydin kızlar tetonoz aşısı olmayı düşünüyor musunuz
Benim doktorum tok karnına dedi ben kahvaltıdan sonra balık yağıyla demir ilacını alıyorum akşam da bulantı hapınıKızlar ya bu balık yağını ne zamana kadar kullanacağız acaba
Önce ultrasonla ense kalınlığı, ense saydamlığı ve burun kemiğinin ölçüsünü alıyo. Sonra kan alınıyo. Zaten ultrasonda az çok tahmin ediliyo doktorum ölçüden sonra tahlilin de temiz çıkacak rahat ol herşey olması gerektiği gibi dedi. Tahlilimde de serbest beta değerim biraz yüksek çıktı ama önemli değilmiş bi risk görülmedi yaniYarın ikili tarama testim var neler yapılıyor kan alınıyor mu? Bilgisi olan arkadaslar bilgilendirebılır mı
İki asi arası 1aymis tek asi değilmişBen doktoruma soracağım. Sağlık ocağı 24. Haftada yaptırıyoruz dedi
Demir ilacınu değerinize bakıp mi verdiBenim doktorum tok karnına dedi ben kahvaltıdan sonra balık yağıyla demir ilacını alıyorum akşam da bulantı hapını
Biliyorum canım şuan 12 haftalığım 16. Haftada gittiğimde doktora soracağım. 20 ile 24de yaptırıyoruz dedi sağlık ocağıdaİki asi arası 1aymis tek asi değilmiş
12. Haftada başladık tatlımFolik asitten sonra verdiği
Teşekkür ederimYa hayırlı olsun canım benim
Amin inşallah teşekkür ederimBen büyük ihtimal olacağım ama yine de 15. Hafta randevumda doktoruma sorarım diye düşünüyorum
Öncelikle geçmiş olsunkızınız da sağlıkla gelsin inşallah
Bana decavit diye bir ilaç verdiler içinde güzel vitaminler var ama çok zor yutuyorum, midem bulandı çok büyükmüş12. Haftada başladık tatlım
Ben yaptırdım canım ama hamilelik öncesi o yüzden çok uyguna geldi. Hamilelik sonrasında daha pahalı oluyorKızlar hamilelik sigortası yaptıran var mı aranızda?
Ben mesaj atmıştım ama gelmedi sanırım 11 ağustos da olacam aşıyı ben benim son aşımın üzerinden 5 sene geçtiği için iki doz olacağım ama beş sene geçmeyenler tek doz olacak.Günaydin kızlar tetonoz aşısı olmayı düşünüyor musunuz
Bana da bunu verdiler bu kadar büyük hap görmemiştim doktoruma söyledim bugün yutma o zaman dedi çünkü ağzıma aldığım an öğürme geliyor, şu an yutma dedi 20 Haziran tekrar randevum var o zaman kadar başka bir şey düşünürüz dedi büyük ihtimalle başka bir şey yazacakBana decavit diye bir ilaç verdiler içinde güzel vitaminler var ama çok zor yutuyorum, midem bulandı çok büyükmüş
Kaçıncı haftaya kadar olacak bilginiz var mı12. Haftada başladık tatlım
Tatlım sağlık ocağında ki hemşire sana gün verir onunla konuş haftalarına bakalım İnternetten.Ben uzun süredir tetanoz aşısı olmadım galiba iki kere olmam gerekiyor hangi haftalarda yapılıyor acaba
Yarın ikili tarama testim var neler yapılıyor kan alınıyor mu? Bilgisi olan arkadaslar bilgilendirebılır mı
Kızlar merhaba dün randevum vardı sat a göre 12 haftalıktık dün 12+2 olmuşuz 2 gün önden gidiyor yavrum ama uykucu bir bebiş bacak bacak üstüne atmış cinsiyetini göstermedi. Benim merak ettiğim çatlak kremi veya yağı kullanıyor musunuz? Kakao yağı, badem yağı, hindistan cevizi yağı falan diyorlar. Galiba işe yarıyor. Bide güneş kremi soracaktım. Hangi güneş kremini kullanıyorsunuz?
Hamile kalmadan önce yaptırdım ben canımKızlar hamilelik sigortası yaptıran var mı aranızda?
Ben bugün ilk defa kullandım bakalım kullanacağım eğer böyle olursa değiştireceğimBana da bunu verdiler bu kadar büyük hap görmemiştim doktoruma söyledim bugün yutma o zaman dedi çünkü ağzıma aldığım an öğürme geliyor, şu an yutma dedi 20 Haziran tekrar randevum var o zaman kadar başka bir şey düşünürüz dedi büyük ihtimalle başka bir şey yazacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?