2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aa solante bende zaten var o zaman onu kullanmaya devam edeyim. Çok iyi oldu hem yeni almamış olurum. Lierac biraz pahalı geldi bana. Badem yağına başlayacağım bakalım

Aa solante bende zaten var o zaman onu kullanmaya devam edeyim. Çok iyi oldu hem yeni almamış olurum. Lierac biraz pahalı geldi bana. Badem yağına başlayacağım bakalım
Solante Pregna kullanıyor burda da bir çok arkadaş, bana elinde Solante Derma vardı onu verdi eczanem ama çeşidinden çeşidine değişiyordur belki eczacınıza ya da doktorunuz danışırsınız tekrardan

canımm cok sevindim , senin bi ultrason görüntün vardı aynı benim bebişe benzetmiştim , senin ne çıkarsa banada tahmin olur diyordum , benim etrafımdaki herkes erkek hissediyor ben kız hissediyorum ama kızı cok istediğim için mi kız hiisediyorum bilmiyorum

Ay benimde içimden kız geçiyor ama bazen değişiyor gibi. Normalde herkesin cinsiyeti tutturuyorum ama kendime bişey hissedemiyorum

Ben bir kere yuttum oda mucize sayılır çünkü ben zaten hap yutamayan biriyim baktın olmuyor doktoruna söylersin
Evet canım bende şaşırdım bu kadar büyük olmasına 16. Haftada gideceğm o zaman değiştiririm

Ne yalan söyleyeyim herkes erkek diyordu eşim hariç ben rüyamda hep erkek görüyordum öyle de hissediyordum hatta şuraya yeni ultrasonu koyayım ama biraz tuhaf durmuş bizim ki inşallah gönlünce olur

Eklentiler

• image.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 94
Ne yalan söyleyeyim herkes erkek diyordu eşim hariç ben rüyamda hep erkek görüyordum öyle de hissediyordum hatta şuraya yeni ultrasonu koyayım ama biraz tuhaf durmuş bizim ki inşallah gönlünce olur
Burda 14 haftalık mı? Ben yeni gittim 12. Haftada şuan 16 da gideceğim bir daha. Ama cinsiyetini göstermedi çok merak ediyorum.

Eklentiler

• IMG_9850.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 110
Benim suyla hiç aram yoktur zorla içiyorum ama fayda etmedi galiba, kaşıntı kollarımda ellerimde çoğunlukla acaba uyuz mu oldum
Ya bende de bi haftadır müthiş bi kaşıntı başladı döküntü vs. Yok kuru bir kaşıntı her yanımda. Gebelikle cilt daha fazla kuruduğu için olabiliyormuş birde gebeliğe bağlı karaciğer enzimlerinde bir sorun meydana gelebiliyormuş gebelik kolastazı mı ne diyorlarmış adına. Yarın gideceğim ben doktoruma bunu da bir soracağım

Dün ikili taramamızı yaptık yazarım demiştim İkili tarama için perinatoloğa gittim ortalama 45 dk sürdü bir çok detaya baktı ve gayet iyi durduğunu söyledi. Daha sonrasında kan testi için yolladı. Doktorum özel, kan ve muayene 1450 tl tuttu. Daha sonrasında kendi doktorum çağırdı onunla da görüştük, yaş 35 altında olduğu için riskin daha az olduğunu söyledi, ultrason sonuçlarını inceledi gayet güzel olduğunu söyledi ama fetal dna istediğimizi de biliyordu. İstersen bu hafta yaptırabilirsin (12) ama ikili tarama sonucunu beklersen belki vazgeçersin, hem daha net sonuçlar olur sen bilirsin dedi. Biz de fetalden ikili tarama sonucu iyi çıkarsa vazgeçeceğiz. Fetal dna fiyatını sordum ama klinikten kliniğe değiştini söylediler. Benden bu kadar

Burda 14 haftalık mı? Ben yeni gittim 12. Haftada şuan 16 da gideceğim bir daha. Ama cinsiyetini göstermedi çok merak ediyorum.
Ben normalde en son 11+6 gitmiştim bir daha ki randevum 15+6 idi ama biraz ağrım olunca gittim öylelikle öğrenmedim ben sormadan cinsiyet belli oldu dedi

Ben söyledim, döküntü var mı dedi yok dedim ne olduğunu da çok anlamış değilim açıkçası. Kan ve idrar verdim arayacaklar gün içinde bakalım

Ben normalde en son 11+6 gitmiştim bir daha ki randevum 15+6 idi ama biraz ağrım olunca gittim öylelikle öğrenmedim ben sormadan cinsiyet belli oldu dedi
Anladım canım çok güzel. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bayram sonrası bende gidip öğrenirim herhalde

Birkaç yerde tetonoz aşısını gereksiz bulanlar ve ileriki dönemde bebeğe zarar vereceğini söyleyen Doktorlar olduğunu okudum o yüzden emin olamadım. Son haftalara doğru tansiyon yükselmesi yapıyor gibi bir şey söylemişti komşumuz o yüzden bir daha sorma gereği duydum ben hamilelik için değil de bundan 2 yıl önce elimi çok derin kesmiştim dikis atmışlardı o zaman bana doktor tetonoz aşısı yapmıştı belki bana da 1 doz yaparlar

Çok teşekkür ederim, güzel haberler alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…