- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.041
Benim bebeğim de bunun tam tersi yönde yatıyorNe yalan söyleyeyim herkes erkek diyordu eşim hariç ben rüyamda hep erkek görüyordum öyle de hissediyordumhatta şuraya yeni ultrasonu koyayım ama biraz tuhaf durmuş bizim ki inşallah gönlünce olur
Bana da doktorum bunu verdi yağlı gibi hap çok kolay yutuluyor isterseniz buna da bakabilirsinizBana decavit diye bir ilaç verdiler içinde güzel vitaminler var ama çok zor yutuyorum, midem bulandı çok büyükmüş
Balık yağı gibi galiba bu söylediğiniz bunu da alabilirim içindeki vitaminler aynıymış.Bana da doktorum bunu verdi yağlı gibi hap çok kolay yutuluyor isterseniz buna da bakabilirsiniz
Balık yağı gibi galiba bu söylediğiniz bunu da alabilirim içindeki vitaminler aynıymış.
Anladım canım merak içindeyım yarın benımde yapılcak bakalım ne cıkıcakÖnce ultrasonla ense kalınlığı, ense saydamlığı ve burun kemiğinin ölçüsünü alıyo. Sonra kan alınıyo. Zaten ultrasonda az çok tahmin ediliyo doktorum ölçüden sonra tahlilin de temiz çıkacak rahat ol herşey olması gerektiği gibi dedi. Tahlilimde de serbest beta değerim biraz yüksek çıktı ama önemli değilmiş bi risk görülmedi yani
Yani benım acıbadem sigortam vardı eşimden dolayı ama sınırı doldurmuşum şimdi yapsam acaba gecerli oluyor mu 3. Aya girdım bazıları hamılelikten once yapılması gerekıyor diyor anlamadım gittiHamile kalmadan önce yaptırdım ben canım
Benımde onceden olan sigortama (hamilelik değil ama) hamilelik için ekstra ekletmeler yapıcaz tabi fiyatları ucuk belkide hamilelik sonrası yaptrdıgım içindir. İkiz benım canım küvez durumumda var olabılıyormuş hastaneden fiyat aldım tek gecelik ve tek bebek 3500 tl dedi o yuzden sigorta fiyatını her türlü cıkarıcaz gibi. Mantıklı sanırım sigorta doğum ücretinin tamamını karsılıyor mu?Ben yaptırdım canım ama hamilelik öncesi o yüzden çok uyguna geldi. Hamilelik sonrasında daha pahalı oluyor
Yaaa bende kız cokkkk istıyorumcanımm cok sevindim , senin bi ultrason görüntün vardı aynı benim bebişe benzetmiştim , senin ne çıkarsa banada tahmin olur diyordum , benim etrafımdaki herkes erkek hissediyor ben kız hissediyorum ama kızı cok istediğim için mi kız hiisediyorum bilmiyorum
Banada doktorum gevitamax verdi canım vitamın olarakBana da doktorum bunu verdi yağlı gibi hap çok kolay yutuluyor isterseniz buna da bakabilirsiniz
Tatlım var yok değil ama maliyeti baya yüksek oluyor hamilelik sonrası sigortaların.Yani benım acıbadem sigortam vardı eşimden dolayı ama sınırı doldurmuşum şimdi yapsam acaba gecerli oluyor mu 3. Aya girdım bazıları hamılelikten once yapılması gerekıyor diyor anlamadım gitti
İkili tarama için gidildiğinde ölçüldü canım ama benim ölçülmedi benceRahım agzı kaçıncı haftada ölcülüyor? Bilen var mı kızlar
Evet yuksek ama ikiz gebelik oldugu için canım zaten allah korusun erken doğum olsa gecelik 7000 kuveze verıcemTatlım var yok değil ama maliyeti baya yüksek oluyor hamilelik sonrası sigortaların.
Ayyy cok onemli o rahım agzı. Neden ölcülmedi canım? Benım ısrarla doktora soracagım tek soru olabılırİkili tarama için gidildiğinde ölçüldü canım ama benim ölçülmedi bence
Bende tam bunu diyecektim sana baktın ki sigorta parası her şekilde gidecek yaptır gitsinEvet yuksek ama ikiz gebelik oldugu için canım zaten allah korusun erken doğum olsa gecelik 7000 kuveze verıcemyıne sigorta daha mantıklı oluyor şu durumda benım için
Yani doktorum ölçtümü onu bilmiyorum bana birsey demedi ilk hamileliğim de de hiç duymadımAyyy cok onemli o rahım agzı. Neden ölcülmedi canım? Benım ısrarla doktora soracagım tek soru olabılırbi de cinsiyetide görürüz dedi ikilide ama bilemiyorum
Bu harika bir vitamin. Ben ilk düşükten sonra kan değerlerim sıfırlandı resmen birde bende tiroit var. Sağlık ocağında doktorum tekrar gebelik düşünüyorsan bunu al dedi 2 kutu içtim bütün herşey tavan yaptı.Bana decavit diye bir ilaç verdiler içinde güzel vitaminler var ama çok zor yutuyorum, midem bulandı çok büyükmüş
Evet evet kar zarar dengesını hesaplamam lazım. Küvez gercekten pahalıymışBende tam bunu diyecektim sana baktın ki sigorta parası her şekilde gidecek yaptır gitsin
Demekki problem gormemiş canım zaten tek gebeliklerde rahım agzında problem olmuyor geneldeYani doktorum ölçtümü onu bilmiyorum bana birsey demedi ilk hamileliğim de de hiç duymadım
Az once ikili test yazmissin canim. Herhalde ben ikiz oldugunu yanlis hatirliyorum dedim. Ikili testin ikizlerdeki basari orani %60 a dusuyor doktor uyardi mi seni. Benim yasim da 35 ustu oldugu icin %55 e duser dedi benim doktorum. Yazi tura atalim ayni sey yani. Ben fetal dna yaptirdim. Ikizlerdeki basari orani %93. Hic yaptirmamak da bir secenek. Ama ikili teste gerek yok benceBenımde onceden olan sigortama (hamilelik değil ama) hamilelik için ekstra ekletmeler yapıcaz tabi fiyatları ucuk belkide hamilelik sonrası yaptrdıgım içindir. İkiz benım canım küvez durumumda var olabılıyormuş hastaneden fiyat aldım tek gecelik ve tek bebek 3500 tl dedi o yuzden sigorta fiyatını her türlü cıkarıcaz gibi. Mantıklı sanırım sigorta doğum ücretinin tamamını karsılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?