- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.081
Aa tamam pardonn,benimde 2 gün sonra sonuçlar belli olsun hemen yazıcamİkili testte alınan kan varya onun sonucunda HCG değeri çıkıyorondan bahsediyorlar
TamamdirAa tamam pardonn,benimde 2 gün sonra sonuçlar belli olsun hemen yazıcam
Yastığını atar mısın canım ben de almayı düşünüyorumKızlar bu arada benim bel ağrılarım olmaya başlamıştı, hamile yastığı aldım zaten ilerleyen zamanlarda alacağımı anladığım için şimdiden aldım ayy cokk memnunummm , tavsiye ediyorum, ve bebek arabami da aldım, dolar bugün artınca hemen gidip aldım ,hamilton r luxus model
Ben bundan aldım, diger seçeneklerimden 329 tl olanı ince buldum, diğeri parçalı olduğu için yatağın içinde parçalarıyla uğraşmak istemedim,bu tek parça ve biraz dolu dolu , değişim ve iade olmadığı için rahat eder miyim diye korku yaşadım magazada paketi açtırdım dolulugunu sevip aldım, şimdide memnunumYastığını atar mısın canım ben de almayı düşünüyorum
Bakayım ben deBen bundan aldım, diger seçeneklerimden 329 tl olanı ince buldum, diğeri parçalı olduğu için yatağın içinde parçalarıyla uğraşmak istemedim,bu tek parça ve biraz dolu dolu , değişim ve iade olmadığı için rahat eder miyim diye korku yaşadım magazada paketi açtırdım dolulugunu sevip aldım, şimdide memnunum
İnşallah 16. Haftada öğreniriz bazıları daha geç öğreniyormuscinsiyeti belli olanlarda buradaki tahminler dogru mu cikti peki, ramzi teorisine gore? Bizde ne yazikki en erken 16. haftada ogrenebiliyorsun. Cogunuz ne guzel erken ogrenmissiniz
Evet down sendromlu bebeklerde başparmakta 2 kemik varmış normalde 3 olması gerekiyormuş yanlış anlamadıysamEl başparmağı mi benim doktorum ikili testte ona bakmadı ilk kez duydum
Ben kullanıyorum elenatal 2 yi. 12. Hafta gibi başladım 3 ay kullanıcam kısmetse. Öncesinde elenatal 1 kullandım.İyi geceler kızlar son kontrole gittiğinizde doktor takviyesi üzerine ELENATAL 2 kullanan var mı? Suan bu vitamine başlanır mi 13 haftalığım?
16 haftaya kadar doktora gidemicem folik asitim bitti hangi vitamini kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
O zaman bende kullanabilirim. Kuzenimde 20 haftalik hamile de doktoru ona da yazmis bu vitamini ama şimdi kullanma bebeğin daha küçük 1 hafta sonra başla demis o beni biraz suphelendirdi. Teşekkür ederimBen kullanıyorum elenatal 2 yi. 12. Hafta gibi başladım 3 ay kullanıcam kısmetse. Öncesinde elenatal 1 kullandım.
Bende teorilerin hepsi yanlış çıktı ama etrafımdaki annelerin hepsi erkek demişti kimisi karnım birden çıktı diye kimisi ultrasonda iri gözüküyor ve önden gidiyor diye kimisi güzelleştim diye erken dedi ama sonuçta bildiler.cinsiyeti belli olanlarda buradaki tahminler dogru mu cikti peki, ramzi teorisine gore? Bizde ne yazikki en erken 16. haftada ogrenebiliyorsun. Cogunuz ne guzel erken ogrenmissiniz
Benim ki özellikle söyledi yarın muayenem var o muaynede değil sonrasından alttan muayene işe ölçeceğim dedi. Kısa süren her gebeme yaptığım rutin birşey dedi ama başka arkadaşların alttan bakmadan ölçüm yapan doktorlarıda var değişiyor sanırımÖzellikle söylüyor mu canım rahim ağzını ölçecegim diye
Teşekkür ederim canımBenim ki özellikle söyledi yarın muayenem var o muaynede değil sonrasından alttan muayene işe ölçeceğim dedi. Kısa süren her gebeme yaptığım rutin birşey dedi ama başka arkadaşların alttan bakmadan ölçüm yapan doktorlarıda var değişiyor sanırım
Canım ben Elele madre aldım yatakta airwave aldımBeşik ve yatak alanlar hangi marka ne tur aldiniz
İlk kez duydumEvet down sendromlu bebeklerde başparmakta 2 kemik varmış normalde 3 olması gerekiyormuş yanlış anlamadıysamikili test yaptırmayacağımı söyleyince onu da söyleyip baktı.
ben de bu iki markayi favoriledim peki yatak olcusu kac olacak canimCanım ben Elele madre aldım yatakta airwave aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?