2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bu arada benim bel ağrılarım olmaya başlamıştı, hamile yastığı aldım zaten ilerleyen zamanlarda alacağımı anladığım için şimdiden aldım ayy cokk memnunummm , tavsiye ediyorum, ve bebek arabami da aldım, dolar bugün artınca hemen gidip aldım ,hamilton r luxus model

Yastığını atar mısın canım ben de almayı düşünüyorum

Yastığını atar mısın canım ben de almayı düşünüyorum
Ben bundan aldım, diger seçeneklerimden 329 tl olanı ince buldum, diğeri parçalı olduğu için yatağın içinde parçalarıyla uğraşmak istemedim,bu tek parça ve biraz dolu dolu , değişim ve iade olmadığı için rahat eder miyim diye korku yaşadım magazada paketi açtırdım dolulugunu sevip aldım, şimdide memnunum

Eklentiler

• Screenshot_20230607-214749_Chrome.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 71
Bakayım ben de teşekkür ederim

cinsiyeti belli olanlarda buradaki tahminler dogru mu cikti peki, ramzi teorisine gore? Bizde ne yazikki en erken 16. haftada ogrenebiliyorsun. Cogunuz ne guzel erken ogrenmissiniz

cinsiyeti belli olanlarda buradaki tahminler dogru mu cikti peki, ramzi teorisine gore? Bizde ne yazikki en erken 16. haftada ogrenebiliyorsun. Cogunuz ne guzel erken ogrenmissiniz
İnşallah 16. Haftada öğreniriz bazıları daha geç öğreniyormus

El başparmağı mi benim doktorum ikili testte ona bakmadı ilk kez duydum
Evet down sendromlu bebeklerde başparmakta 2 kemik varmış normalde 3 olması gerekiyormuş yanlış anlamadıysam ikili test yaptırmayacağımı söyleyince onu da söyleyip baktı.

İyi geceler kızlar son kontrole gittiğinizde doktor takviyesi üzerine ELENATAL 2 kullanan var mı? Suan bu vitamine başlanır mi 13 haftalığım?
16 haftaya kadar doktora gidemicem folik asitim bitti hangi vitamini kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ben kullanıyorum elenatal 2 yi. 12. Hafta gibi başladım 3 ay kullanıcam kısmetse. Öncesinde elenatal 1 kullandım.

Ben kullanıyorum elenatal 2 yi. 12. Hafta gibi başladım 3 ay kullanıcam kısmetse. Öncesinde elenatal 1 kullandım.
O zaman bende kullanabilirim. Kuzenimde 20 haftalik hamile de doktoru ona da yazmis bu vitamini ama şimdi kullanma bebeğin daha küçük 1 hafta sonra başla demis o beni biraz suphelendirdi. Teşekkür ederim

Bende teorilerin hepsi yanlış çıktı ama etrafımdaki annelerin hepsi erkek demişti kimisi karnım birden çıktı diye kimisi ultrasonda iri gözüküyor ve önden gidiyor diye kimisi güzelleştim diye erken dedi ama sonuçta bildiler. geriye kalan tüm teorilerde kız çıkıyordu. En sonra 11.haftada buradaki arkadaşlar nub tan tahmin etti ve erkek dediler sonra fetal sonucum erkek geldi

Özellikle söylüyor mu canım rahim ağzını ölçecegim diye
Benim ki özellikle söyledi yarın muayenem var o muaynede değil sonrasından alttan muayene işe ölçeceğim dedi. Kısa süren her gebeme yaptığım rutin birşey dedi ama başka arkadaşların alttan bakmadan ölçüm yapan doktorlarıda var değişiyor sanırım

Teşekkür ederim canım

Evet down sendromlu bebeklerde başparmakta 2 kemik varmış normalde 3 olması gerekiyormuş yanlış anlamadıysam ikili test yaptırmayacağımı söyleyince onu da söyleyip baktı.
İlk kez duydum teşekkür ederim

Selam kızlar anadolu yakasında ikili test fiyatı alan var mı?
Medipol çamlıca 2300 istedi daha uygun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…