2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Günaydın kızlar, dün akşam bir delilik yapıp bebek arabasını aldık beşik olarak alan varsa ne öğrenirinsiniz? Ben bir tane beğendim ismini unuttum babymall ve civilde vardı otomatik sallanır beşik müzikli ve yükseltme ve indirme şansı var Ayreten tek taraflı kaldırıp reflü yatağı olarak kullanabilme. Bir de tekerlekli yani evde her yere götürebilirsiniz ama elektrikli sizce iyi mi?ekran fotosu almışım isminin

Eklentiler

• 67767935-85E6-4014-BE13-BC6CB0A922C7.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Benn 11. Haftada verdi doktor şu an 13 haftalığım. Ama çokkk zor yutuyorum hap büyük olduğu için öğürme geliyor her gün kusmama çabasıyla yutmaya çalışıyorum

Benn 11. Haftada verdi doktor şu an 13 haftalığım. Ama çokkk zor yutuyorum hap büyük olduğu için öğürme geliyor her gün kusmama çabasıyla yutmaya çalışıyorum
kuzum bunu doktoruna söyle benimde öyle öğürmem geldi tamam başka hal çaresini bulcam yutma dedi dün doktorum

ben de sağık ocağına gitmiştim bana da 20.hafta demişler tetanozu. ama ikinci doz için bi not almamışım.
Benim suyla hiç aram yoktur zorla içiyorum ama fayda etmedi galiba, kaşıntı kollarımda ellerimde çoğunlukla acaba uyuz mu oldum
benim de su ile aram hiç yok şuan enfeksiyon geçirmemişimdir inşallah ne kadar içebiliyorsun günde
Hadi gözünüz aydın, sağlığıyla gelsin inşallahh :) farklı cinsiyet istesen bile, öğrendiğin an benimsiyor insan . Peki daha öncesinde cinsiyet tahmininde bulunmuş muydu ?
Rahım agzı kaçıncı haftada ölcülüyor? Bilen var mı kızlar
normalde 10-12 haftada detaylı bakıldığında ölçülüyor. ama rahim ağzı ile ilgili bir geçmiş yoksa ölçmeyen de var sanırım. Benim 10 günde 1 ölçülüyor şuan operasyon geçirdiğim ve sınırda olduğu için
Bugün bir şey okudum ikili testte çıkan HCG değeri 50 den azsa erkek 50 den çoksa kız oluyormuş kesin cinsiyet öğrenenlerde tuttu mu
ikili testte benim beta hcg 137460 mIU/mL çıktı 50 dediğin hangi birim üzerinden :)
Beşik ve yatak alanlar hangi marka ne tur aldiniz
ben anne yanı yatağı aldım chicco nexttome , bir de nuna park yatak annemde bırakmak için.
Selam kızlar anadolu yakasında ikili test fiyatı alan var mı?
Medipol çamlıca 2300 istedi daha uygun var mı?
ikili test için labarotuvarlardan da fiyat alabilirsin, dr sadece muayene olursun, tahlillerini synevo, sonomed gibi yerlerden de fiyat alabilirsin,

kızlar tansiyonlarınız ölçümlerde nasıl çıkıyor. benim hep 9-6 seyrediyor. bi gün yemekten sonra gözüm karardı ölçtürdüm, 11-7 olmuş.
o değer de sanırım normal ama benim bünyeme fazla geldi sanırım :)

Teşekkür ederim canım dağlıkla gelsinler inşallah, daha önce hiç tahmin yapmamıştı çok erken demişti emin olmak istedi belli ki
Su konusunda şöyle küçük şişeler var ya ondan alıyorum bir kolu küçük olduğu için şişe günde 2 tane içiyorum normalde 1 bardak bile içmediğim oluyor limonda atabilirsin eğer içmeni kolaylaştıracaksa

Benim de 9-6 çıkıyor, standartım dün ben de fenalaştım ama tansiyonum düştü diye düşünmüştüm çıktığını değil. Evimde de tansiyon aletim yok, almam gerekiyor sanırım artık

Selam kızlar anadolu yakasında ikili test fiyatı alan var mı?
Medipol çamlıca 2300 istedi daha uygun var mı?
Az önce bende ikili test için anadolu yakası hastaneleri aradım genel bilgi vereyim merak edenler için.Ben normalde düşünmüyordum 2li testi şuan kararsızım sadece bilgi için pendik şifa yada Kadıköy Lab tercih edebilirim.

-Pendik Medipol Kadın Doğum Normal Kontrol 570 TL
-Perinatoloji Uzmanı Kontol Ölçüm + Kan Testi : 1540 TL

----------------------------------------------------------------

Pendik Yüzyıl Kadın Doğum Kontrol = 585 TL İkili test için fiyat vermediler süpriz gelince öğreniyorsun dediler.

-----------------------------------------------------------------

Pendik Cihan Tıp Merkezi Kadın Doğum Kontol Normal utrason ölçümü 400 TL
Kan testi 350 TL ( Muayne ile kan tetsi fiyatları tam tersi olabilir yanlış olmasın )

------------------------------------------------------------------
Pendik Bölge Hastanesi Kan testi 403 TL
Doktor Kontrolü ve Ultason ölçümü 1500 TL

------------------------------------------------------------------

Pendik şifa hastanesi
Kadın doğum kontrol + ultrason muaynesi 450 TL
Kan Testi Ücreti söylemediler)

-------------------------------------------------------------------

Kadıköy -Labİstanbul -
Genetik Tarama Testi - Genetik Laboratuvarı

Ultrason Muaynesi Radoloji Uzmanı ölçüm yapıyormuş ense kalınlığı ve diğer ölçümleri ardından direk kan testi için yönlendiriyorlar. 2-3 gün sonra sonuçlar mail olarak geliyormuş. 750 TL ücreti

----------------------------------------------------------------------------------

Benim ilk 3 ay pek bulantım olmadı. Şimdi 13. Haftadayım ve D vitamini fıs fısı sıkınca sabahları kusmaya başladım (kullandığım markayı değiştirdim bu seferkinin tadı kötü geldi sanırım), kullandığım takviyeyi içerken de çok zorlanıyorum hatta aklıma gelince bile öğürüyorum

Çok teşekkür ederim bu bilgiler çok faydalı oldu. Bende lab i,stanbula sordum ancak farklı tahlillerimde vardı 3840 gibi bir fiyat aldım.
Medipol pendik iyiymiş.

Doktoruna soyle belki degistirir canim.
Ben damla seklinde kullaniyorum. Kahvaltida ekmegime 1 damla damlatiyorum tadini almiyorum bile. Ama bana 1 sene once dahiliye doktoru vermisti kullaniyordum zaten duzenli. Hamilelikte doktoruma gosterdim devam et uygun dedi.

Çok teşekkür ederim bu bilgiler çok faydalı oldu. Bende lab i,stanbula sordum ancak farklı tahlillerimde vardı 3840 gibi bir fiyat aldım.
Medipol pendik iyiymiş.
Fiyatlar cidden çok değişken yaptırılacak test sayısı arttıkça fiyat uçtukca uçuyor.

Ben rutin gebelik testlerimi ve kendi kadın doğumcumun verdiği testleri genelde hep devlet de yaptırıyorum. Geçen haftalarda istediği IGM testleri 1700 tl tutuyordu medipolde onları dışarıdan yaptırıp getirdim.

Gercekten fiyatlar ucuk bi de perinatolog olunca ekstra katlanıyor fiyat. Benımde kafamı o karıstırdı sanırım erken doğumda küvez masrafını karşılamıyor sigorta tam anlayamadım bugun sigorta şirketıyle tam kapsamlı konuşucam bu sigorta işleride cok karısık kandırılcam diye korkuyorum sonradan hastaneden ek masraflar cıkarsa ne anladım o işten. 4 gun küvez parasını odemedınız sigorta mı karsıladı sizin?

Hayır benim özel sağlık sigortam yok.Emekli sandığı çalışanım. 11 sene önceydi ekstra bir şey ödediğimizi sanmıyorum. O zaman fiyatlar kuş kadardı. Maaşımız vs yanında refah seviyesi asla böyle değildi ki.

Benımde 3 haftayı buldu çagırması su an aklımda deli sorular var herşey yolunda mı falan fistan zaten doktorumda soyle bişey var 2 hafta içinde randevu yazarsa ücret ödemıyorum 15 gun gecen muayenelere ücret öduyorum yani en bende aslında ayda 1 ücret öduyorum gibi oluyor.

Benım 46 kromozoma bakmışlardı embrıyo iken bıldıgım kadarıyla kromozom yapısı degısmıyor bugun bu konuyu tekrardan doktoruma sorucam. O zamanlar embrıyo başına 250 euro almışlardı bu işlem için heralde senın yaptırdıgın gibi bişey benım yaptrdıgımda.

Su an calışmadıgım için eşimin özel saglık sigortasından yararlanıyorum ben ve onun policesınde eş ve cocuklarıda kapsıyor ama su var erken doğumda küveze girerse sigortanın karsılıcagını düşünmüyorum bu biraz daha özel bi durum oldugu için acaba bebeklerın sigortası karsılar mı ki boyle bi durumu? Karşılarsa hiç gerek yok hamilelik sigortasınada… internetten biraz baktım 37. Hafta dıyor ikiz gebelik için en gec doğum tarıhını

Bende 12. Haftadayım bugun kontrolden sonra içim rahatlıcak tabi

Ben elektrikle vücudu o kadar erken tanissin istememiştim beşik olarak park yataklar bence çok kullanışlı kumaşın keten olması ağırlık ayarı vb anne yanı olabilme gibi özellikleri toplayınca Elele madre almistim

G Gzm-26 canım tahlil sonuçların çıktı mı senin ? Ben bugün gittim ama tahlil falan istemedi pek önemsemedi 3. Aydan sonra olabiliyor dedi krem falan verdi rahatlatmazsa cildiyeye gidersin dedi. Ama şu gebelik kolestazı olayı çok kafama takıldı oldukça tehlikeli olabiliyormuş çünkü yarın başka bi yere mi gitsem diye düşünüyorum

Ben 11. Haftayım canım elenetal 1 bitiyor dedim doktoruma 2 ye geçebiliriz artık dedi sende kullanabilirsin yani

Benim de 9-6 çıkıyor, standartım dün ben de fenalaştım ama tansiyonum düştü diye düşünmüştüm çıktığını değil. Evimde de tansiyon aletim yok, almam gerekiyor sanırım artık
Benim de almam lazım, işyerinde başıma geldi zaten Arkadaşlarıma söyledim normal ki diyor dedim normalim 9-6 , olamaz ruh gibi olman lazım 9-6 diyorlar , hamile olduğumu bilmiyorlar tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…