2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar d vitamini ne kullanıyorsunuz? Coledan verdi bana geçen hafta ama dozajı çok yüksek ve hamilelikte mecbur kalınmadıkça kullanılmamalıdır diyo. D vitamini eksikliğimde yok. Siz neyi günde ne kadar kullanıyorsunuz acaba

bana devit yazdı doktor ama midem bulanıyor diye kullanamıyorum

Kızlar bebek arabası almaya başlayanlar oldu mu?
yada aklınızda hangi markalar var?
Ben pregeo- kanz- kraft yada pier araştırıyorum.( Tavsiyeler açığım)Travel sistem olmayanlara bakıyorum kabin boylara özellikle)
Geçen gün civile gittim modelleri biraz inceledim. Travel olanlar cidden hantal ve ağır ( bağaja konurken mekanizma ayrı- portbebe ayrı- puset ayrı parça kalıyor elinde)
Çanta şeklinde olan kabin boyları gördüm onlar pratik ve kullanışlı göründü gözüme

Kızlar selamlar bir süredir sık giremiyordum çok stresli 4 gün geçirdim inşallah bebeğim etkilenmemiştir sormak istediğim bişey var 12.haftama girdim dün ve dünden beri sırt ağrım var çok olmasa da, birde kasıklarımda özellikle sağ kasığımda ara ara giren ağrılar oluyor. Kanama vs yok çok şükür progestan sonrası kesildi hep, ağrım da kıvrandıracak gibi değil. Randevuma daha 1 hafta var acile gitme bişey yapılmayacak biliyorum. Sizde de bu haftalarda böyle şeyler oldu mu normal midir sizce? Yazarsanız çok sevinirim

Tera d yazmıştı aile hekimi 8 damla kullanıyorum

Kasık ağrısı değil ama benim de inanılmaz derecede sırt ağrım var. Önceden mide ağrım vuruyor sanıyordum ama sırt ağrım başlı basinaymis Doktora gitmedim magnezyum ile ilgili olabilir diye düşünüyorum

İnşallah benim de öyledir kasık ağrım da çok değil arada olup geçiyor. Stresli bol ağlamalı bir 4 gün oldu bu yüzden bebeğe bişey olmuş mudur endişesindeyim.

Bebek Arabası olarak kinder Krafta bak istersen canım annem en küçük kardeşimin bebek arabasıni saklamış ben onu kullanacağım inşallah ama o olmasaydı Kinder Kraft düşünürdüm.

Bununla ilgili biraz önce bı hekimin videosunu izledim magnezyum öneriyorlar bu hftalarda rahimde büyüme meydana geldiği için norml mis ama tabiki çok fazla kasılma olmasında erken doğum riski diyorlar magnezyum takviyesi yada avakoda muz gibi besinlerin tüketiminin artırılması iyi olur dedi

İnşallah benim de öyledir kasık ağrım da çok değil arada olup geçiyor. Stresli bol ağlamalı bir 4 gün oldu bu yüzden bebeğe bişey olmuş mudur endişesindeyim.
13. Haftadan sonra bebeğin mutluluk ve hüzün duyguları oluşuyor sadece stresi hissetmiştim endiselenip daha çok strese sokma bebisi
bana devit yazdı doktor ama midem bulanıyor diye kullanamıyorum
D vitamini kullanmazsam ne olur demiştim doktoruma bana bebeğin kemiği istedigimizden yumuşak doğabilme ihtimali oluşur demişti

Evet park yataklar iyi ama tercih eder miyim bilmiyorum acıkcası gözüme büyük geliyor biraz küçük çok yer kaplamayan bir şey tercih ederim büyük ihtimalle zaten sonra kendi odasına geçiş yapar

Benim de almam lazım, işyerinde başıma geldi zaten Arkadaşlarıma söyledim normal ki diyor dedim normalim 9-6 , olamaz ruh gibi olman lazım 9-6 diyorlar , hamile olduğumu bilmiyorlar tabi :)
Benımde 9-6 10-7 o aralar canım hep normal oldugunu soylediler ama şekerim acayip düşüyo bi anda fenalaşıyorum

Kızlar kabızlık başlayan oldu mu probiyotik kullanıyor musunuz bn diyet yaparken diyetisyenim NBL nin probiyotigini önermişti acaba tekrar başlasam mi ki

Kuzum benım 70 olan d vit hamileliğin 2. Ayında 48 e düşmüştü demekki nasıl cekıyolar d vit belli degıl

Kan tahlilinde idrar hiç bir şey çıkmadı her şey gayet normal dedi, gebelikte kaşıntı olabiliyormuş biraz araştırdım canım bilemedim yani belki havalar sıcak olmaya başlıyor o yüzden de olabilir

Bendr boyle otomatık sallanır bişey düşünüyorum cok rahatlık saglar sanki kullananlar memnun mu acaba

Evet park yataklar iyi ama tercih eder miyim bilmiyorum acıkcası gözüme büyük geliyor biraz küçük çok yer kaplamayan bir şey tercih ederim büyük ihtimalle zaten sonra kendi odasına geçiş yapar
İleride de içine top koyarım top havuzu gibi oynar diye düşünmüştüm ben de Bir tane salona komşuya bir yere giderken arabaya atmalik hem beşik hem sandalye olabilen bir şey de aldım Kinder Kraft 5 in 1 ismi

Ben şahsen travel sistem tercih ettim çok büyük olmayan ve tek elle katlanabilen sadece 2 model vardı zaten ağır olmayan ve kolay olan, Kraft ve Pierre Cardin arasında kalmıştım kraftta tek beğenmedim şey biraz alcak kalmasıydı o yüzden Pierre cardini aldım, babymall var mı sizin orda bilmiyorum ama kasa da indirim oldu 2000tl kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…