- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.141
Bende tereddüte kaldım açıkçası çünkü çocuk odası olacak bizim yani bir küçük beşik yeter ekstradan diye düşünüyorum ama elektrikli mi yoksa elektriksiz mi bilemedim vallahBendr boyle otomatık sallanır bişey düşünüyorum cok rahatlık saglar sanki kullananlar memnun mu acaba
Aaa bak ona bakarım nasıl bir şeymiş merak ettim şimdiİleride de içine top koyarım top havuzu gibi oynar diye düşünmüştümben de Bir tane salona komşuya bir yere giderken arabaya atmalik hem beşik hem sandalye olabilen bir şey de aldım Kinder Kraft 5 in 1 ismi
Evet bende dün baktım baya buyuk geldi banada. Benım cocuk bakmak hakkında hiç bilgim yokEvet park yataklar iyi ama tercih eder miyim bilmiyorum acıkcası gözüme büyük geliyor biraz küçük çok yer kaplamayan bir şey tercih ederim büyük ihtimalle zaten sonra kendi odasına geçiş yapar
Aynı bende oyle dusunuyorum bi de cocuk odası yaparım anne yanı alırım zaten kaç ay anne yanında yatıyor bilmiyorum daha tamBende tereddüte kaldım açıkçası çünkü çocuk odası olacak bizim yani bir küçük beşik yeter ekstradan diye düşünüyorum ama elektrikli mi yoksa elektriksiz mi bilemedim vallah
O sana ve bebeğine kalmış bir şey açıkçası, ben şahsen 1 yaşına girmeden odasına alışmasını istiyorum korumalık koyup, en erken ne zaman alışırsa o kadar iyi diye düşünüyorum gidişata göre bakacağımEvet bende dün baktım baya buyuk geldi banada. Benım cocuk bakmak hakkında hiç bilgim yokkaçıncı aydan sonra odasına gecırıyoruz
2000tlden başlıyor işte fiyatlar sunny baby markasından elektrikli olan özelliğine göre artıyor, en mantıklısı direk çocuk odası yapmak zaten zam geliyor sürekli bayramdan önce kaynanam almayı düşünüyor bakalım hayırlısıAynı bende oyle dusunuyorum bi de cocuk odası yaparım anne yanı alırım zaten kaç ay anne yanında yatıyor bilmiyorum daha tamama kendi odasına yatırırım sonrada. Oyun alanıda orda saglanır dedım. Elektrikli cok pratık olmaz mı elle sallamaya gerek bıle kalmaz hele geceleri cok rahatlık saglar sanki
Ay cok guzel bişeymiş o ya baktım şimdiİleride de içine top koyarım top havuzu gibi oynar diye düşünmüştümben de Bir tane salona komşuya bir yere giderken arabaya atmalik hem beşik hem sandalye olabilen bir şey de aldım Kinder Kraft 5 in 1 ismi
Bende kendi odasına ve yatagına alışmasını isterım zaten 7 8 aylıkken gecirilmesi mantıklı gibi zaten kendi odasınada alınan yataklar gayet korumalı ordada oynar sanki yatagın içindeO sana ve bebeğine kalmış bir şey açıkçası, ben şahsen 1 yaşına girmeden odasına alışmasını istiyorum korumalık koyup, en erken ne zaman alışırsa o kadar iyi diye düşünüyorum gidişata göre bakacağım
Aynen öyle canım, bir de senin ikizBende kendi odasına ve yatagına alışmasını isterım zaten 7 8 aylıkken gecirilmesi mantıklı gibi zaten kendi odasınada alınan yataklar gayet korumalı ordada oynar sanki yatagın içinde
Evet herkes cok zor dıyor ama iki tane olup birden birlikte buyumeleride daha kolay aslında bi yandanAynen öyle canım, bir de senin ikizablamında ikizleri var çok zor ama çok güzel
Ekmeğe sık ekmeği ağzına at tatlımBenim ilk 3 ay pek bulantım olmadı. Şimdi 13. Haftadayım ve D vitamini fıs fısı sıkınca sabahları kusmaya başladım (kullandığım markayı değiştirdim bu seferkinin tadı kötü geldi sanırım), kullandığım takviyeyi içerken de çok zorlanıyorum hatta aklıma gelince bile öğürüyorum
Kesinlikle park beşik kızım da kullandım bunda da gene tercihim park beşik olacak.İleride de içine top koyarım top havuzu gibi oynar diye düşünmüştümben de Bir tane salona komşuya bir yere giderken arabaya atmalik hem beşik hem sandalye olabilen bir şey de aldım Kinder Kraft 5 in 1 ismi
Bununla ilgili biraz önce bı hekimin videosunu izledim magnezyum öneriyorlar bu hftalarda rahimde büyüme meydana geldiği için norml mis ama tabiki çok fazla kasılma olmasında erken doğum riski diyorlar magnezyum takviyesi yada avakoda muz gibi besinlerin tüketiminin artırılması iyi olur dedi
bende dün aldım hamilton luxus r modelini, e bebeğin en cok satan bebek arabası diye geçiyor, hafif, az yer kaplıyor, manevrası iyi ben sevdimKızlar bebek arabası almaya başlayanlar oldu mu?
yada aklınızda hangi markalar var?
Ben pregeo- kanz- kraft yada pier araştırıyorum.( Tavsiyeler açığım)Travel sistem olmayanlara bakıyorum kabin boylara özellikle)
Geçen gün civile gittim modelleri biraz inceledim. Travel olanlar cidden hantal ve ağır ( bağaja konurken mekanizma ayrı- portbebe ayrı- puset ayrı parça kalıyor elinde)
Çanta şeklinde olan kabin boyları gördüm onlar pratik ve kullanışlı göründü gözüme
Haklısın strese sokmamam lazım ama çok kötü bir hafta oldu dedem vefat etti, babam kalp krizi geçirdi, eşimi geçici görevlendirmeyle Hatay ceza evine gönderdiler valla üst üste geldi13. Haftadan sonra bebeğin mutluluk ve hüzün duyguları oluşuyor sadece stresi hissetmiştim endiselenip daha çok strese sokma bebisi
canim diger markadan aldigin yatagin yuksekligi kac cm onu soyler misin70 110 5 cm Elelenin kendi sitesinde daha uygun ve ivinde yatağı var ama ben gelen yatağı hiç beğenmedim,
Tek yumurta ikizleri erkekEvet herkes cok zor dıyor ama iki tane olup birden birlikte buyumeleride daha kolay aslında bi yandanablanın kız mı erkek mi nasıl cinsiyetleri
Canım sen bu beşik işini ne yapmayı düşünüyorsun ya bi yandan yatak odasına iki beşik koyup darlanmayayım direk oda yapayım diyorum diğer yandan çok kararsız kalıyorum.Evet herkes cok zor dıyor ama iki tane olup birden birlikte buyumeleride daha kolay aslında bi yandanablanın kız mı erkek mi nasıl cinsiyetleri
Ben de kararsizim ama sanki cok alternatifim yok. Bebekler dogdup toparladiktan sonra sehir degistirmek istiyoruz. Oda yapmayacagim bu yuzden. Yatak odasina 2 besik sigmasi imkansiz. Buyuk bir odam var oraya koyacagim 2 park yatak alip. Ya ordaki kanepede yatacagim, ya da bir yatak daha alip yere atacagim hep beraber yerde yatacagiz :) zaten ev merkezi cok sicak. Annem de sehir disindan gelecek yardima o da mecbur salonda yatarCanım sen bu beşik işini ne yapmayı düşünüyorsun ya bi yandan yatak odasına iki beşik koyup darlanmayayım direk oda yapayım diyorum diğer yandan çok kararsız kalıyorum.
Kızlar selamlar bir süredir sık giremiyordum çok stresli 4 gün geçirdim inşallah bebeğim etkilenmemiştirsormak istediğim bişey var 12.haftama girdim dün ve dünden beri sırt ağrım var çok olmasa da, birde kasıklarımda özellikle sağ kasığımda ara ara giren ağrılar oluyor. Kanama vs yok çok şükür progestan sonrası kesildi hep, ağrım da kıvrandıracak gibi değil. Randevuma daha 1 hafta var acile gitme bişey yapılmayacak biliyorum. Sizde de bu haftalarda böyle şeyler oldu mu normal midir sizce? Yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?