2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bendr boyle otomatık sallanır bişey düşünüyorum cok rahatlık saglar sanki kullananlar memnun mu acaba
Bende tereddüte kaldım açıkçası çünkü çocuk odası olacak bizim yani bir küçük beşik yeter ekstradan diye düşünüyorum ama elektrikli mi yoksa elektriksiz mi bilemedim vallah

İleride de içine top koyarım top havuzu gibi oynar diye düşünmüştüm ben de Bir tane salona komşuya bir yere giderken arabaya atmalik hem beşik hem sandalye olabilen bir şey de aldım Kinder Kraft 5 in 1 ismi
Aaa bak ona bakarım nasıl bir şeymiş merak ettim şimdi

Evet park yataklar iyi ama tercih eder miyim bilmiyorum acıkcası gözüme büyük geliyor biraz küçük çok yer kaplamayan bir şey tercih ederim büyük ihtimalle zaten sonra kendi odasına geçiş yapar
Evet bende dün baktım baya buyuk geldi banada. Benım cocuk bakmak hakkında hiç bilgim yok kaçıncı aydan sonra odasına gecırıyoruz

Bende tereddüte kaldım açıkçası çünkü çocuk odası olacak bizim yani bir küçük beşik yeter ekstradan diye düşünüyorum ama elektrikli mi yoksa elektriksiz mi bilemedim vallah
Aynı bende oyle dusunuyorum bi de cocuk odası yaparım anne yanı alırım zaten kaç ay anne yanında yatıyor bilmiyorum daha tam ama kendi odasına yatırırım sonrada. Oyun alanıda orda saglanır dedım. Elektrikli cok pratık olmaz mı elle sallamaya gerek bıle kalmaz hele geceleri cok rahatlık saglar sanki

Evet bende dün baktım baya buyuk geldi banada. Benım cocuk bakmak hakkında hiç bilgim yok kaçıncı aydan sonra odasına gecırıyoruz
O sana ve bebeğine kalmış bir şey açıkçası, ben şahsen 1 yaşına girmeden odasına alışmasını istiyorum korumalık koyup, en erken ne zaman alışırsa o kadar iyi diye düşünüyorum gidişata göre bakacağım

2000tlden başlıyor işte fiyatlar sunny baby markasından elektrikli olan özelliğine göre artıyor, en mantıklısı direk çocuk odası yapmak zaten zam geliyor sürekli bayramdan önce kaynanam almayı düşünüyor bakalım hayırlısı

Bende kendi odasına ve yatagına alışmasını isterım zaten 7 8 aylıkken gecirilmesi mantıklı gibi zaten kendi odasınada alınan yataklar gayet korumalı ordada oynar sanki yatagın içinde

Bende kendi odasına ve yatagına alışmasını isterım zaten 7 8 aylıkken gecirilmesi mantıklı gibi zaten kendi odasınada alınan yataklar gayet korumalı ordada oynar sanki yatagın içinde
Aynen öyle canım, bir de senin ikiz ablamında ikizleri var çok zor ama çok güzel

Ekmeğe sık ekmeği ağzına at tatlım

İleride de içine top koyarım top havuzu gibi oynar diye düşünmüştüm ben de Bir tane salona komşuya bir yere giderken arabaya atmalik hem beşik hem sandalye olabilen bir şey de aldım Kinder Kraft 5 in 1 ismi
Kesinlikle park beşik kızım da kullandım bunda da gene tercihim park beşik olacak.
En başta üst kademe var orada uyur büyüdükçe alt kademeye geçer.
Bir tarafı inenler var direk anne yanı beşik olarak da kullanabiliyosun.
At içine oynasın ileride mesela oyalansın.
Katla at arabana is istediğin yere taşı mesela yatılı kalacaksan

Çok teşekkürler cevap yazdığın için evet magnezyum ağırlıklı olmalı bir süre sanırım. Çok kasılma yok hafif hafif sızlama gibi kasık ağrım yani adet zamanıma denk geliyor o yüzden mi acaba diye düşünüyorum. Zaten adet sancısını andırıyor dinlenince geçiyor hemen. İnşallah kötü bişey yoktur, benimle minik bebeğime de dua edin

bende dün aldım hamilton luxus r modelini, e bebeğin en cok satan bebek arabası diye geçiyor, hafif, az yer kaplıyor, manevrası iyi ben sevdim

13. Haftadan sonra bebeğin mutluluk ve hüzün duyguları oluşuyor sadece stresi hissetmiştim endiselenip daha çok strese sokma bebisi
Haklısın strese sokmamam lazım ama çok kötü bir hafta oldu dedem vefat etti, babam kalp krizi geçirdi, eşimi geçici görevlendirmeyle Hatay ceza evine gönderdiler valla üst üste geldi

Evet herkes cok zor dıyor ama iki tane olup birden birlikte buyumeleride daha kolay aslında bi yandan ablanın kız mı erkek mi nasıl cinsiyetleri
Canım sen bu beşik işini ne yapmayı düşünüyorsun ya bi yandan yatak odasına iki beşik koyup darlanmayayım direk oda yapayım diyorum diğer yandan çok kararsız kalıyorum.

Canım sen bu beşik işini ne yapmayı düşünüyorsun ya bi yandan yatak odasına iki beşik koyup darlanmayayım direk oda yapayım diyorum diğer yandan çok kararsız kalıyorum.
Ben de kararsizim ama sanki cok alternatifim yok. Bebekler dogdup toparladiktan sonra sehir degistirmek istiyoruz. Oda yapmayacagim bu yuzden. Yatak odasina 2 besik sigmasi imkansiz. Buyuk bir odam var oraya koyacagim 2 park yatak alip. Ya ordaki kanepede yatacagim, ya da bir yatak daha alip yere atacagim hep beraber yerde yatacagiz :) zaten ev merkezi cok sicak. Annem de sehir disindan gelecek yardima o da mecbur salonda yatar

Videonun ilk dakikalarında sağ kasık ağrısından bahsediyor, normalmiş. Benim de haftalardır özellikle sağ kasık ağrım var. Adet dönemime denk gelen ağrım daha da uzun ve şiddetli olmuştu hatta. Dün doktora sorduğumda gayet normal, rahim büyüyor, genişliyor elbette ağrı/sızı olacak dedi. Endişelenmeyin, dinlenmeye çalışın eğer mümkünse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…