- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.161
Çok teşekkür ederim cevap verdinizVideonun ilk dakikalarında sağ kasık ağrısından bahsediyor, normalmiş. Benim de haftalardır özellikle sağ kasık ağrım var. Adet dönemime denk gelen ağrım daha da uzun ve şiddetli olmuştu hatta. Dün doktora sorduğumda gayet normal, rahim büyüyor, genişliyor elbette ağrı/sızı olacak dedi. Endişelenmeyin, dinlenmeye çalışın eğer mümkünse.
Teşekkür ederim canımBen 11. Haftayım canım elenetal 1 bitiyor dedim doktoruma 2 ye geçebiliriz artık dedi sende kullanabilirsin yani
Benim evimde çok sıcak 2 sene içersindede muhtemelen taşınıp il değişeceğiz bunları düşününce oda yapmak mantıklı olmuyor. Ama diğer yandanda benim 2 beşik odaya sığarda nefes alamayız bence öyle aşırı kararsızım gerçekten yaBen de kararsizim ama sanki cok alternatifim yok. Bebekler dogdup toparladiktan sonra sehir degistirmek istiyoruz. Oda yapmayacagim bu yuzden. Yatak odasina 2 besik sigmasi imkansiz. Buyuk bir odam var oraya koyacagim 2 park yatak alip. Ya ordaki kanepede yatacagim, ya da bir yatak daha alip yere atacagim hep beraber yerde yatacagiz :) zaten ev merkezi cok sicak. Annem de sehir disindan gelecek yardima o da mecbur salonda yatar
Az su içmek enfeksiyona sebeb oluyor canım acaba suyu az tüketiyor olabilirmisin?Kızlar herkes merhaba, dün bahsetmiştim kasık ağrım var diye bugün idrarda yanma da eşlik edince idrar testi verdim. Yine enfeksiyonum varmış. Her ay enfeksiyon geçiriyorum ben çok yoruldum artık. Sürekli tekrarlıyor ilaç içiyorum geçiyor yine tekrar ediyor artık dayanacak gücüm kalmadı. Bebeğime zarar verecek diye ödüm kopuyor. Hijyene de dikkat ediyorum afedersiniz eşimle dahi aynı lavaboyu kullanmıyorum evimizde 2 lavabo var bir tanesi sadece bana ait. Yine olmuyor yine olmuyor bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Duacısı olurum..
Evet bende dün baktım baya buyuk geldi banada. Benım cocuk bakmak hakkında hiç bilgim yokkaçıncı aydan sonra odasına gecırıyoruz
[/QUOTE
Ben 1 yaşına kadar hep bizle uyusun istiyorum 1 yaşından sonra gece uykularını 4 yaşına kadar bizle istiyorum. Bizim ilçede bununla ilgili çok acı bir olay yaşandı o yüzden eşimle ben korkuyoruz
Kuzum suyu fazla içmeye çalışıyorum ama şu son 1-2 gündür belki biraz ihmal etmişimdir… bunu benim vücudum yapıyor galiba artık başka birşey gelmiyor aklıma..Az su içmek enfeksiyona sebeb oluyor canım acaba suyu az tüketiyor olabilirmisin?
5 cm aldım park yatakta 5 cm yatakla kullanınız yazıyorducanim diger markadan aldigin yatagin yuksekligi kac cm onu soyler misin
Basin sağ olsun çok geçmiş olsunHaklısın strese sokmamam lazım ama çok kötü bir hafta oldu dedem vefat etti, babam kalp krizi geçirdi, eşimi geçici görevlendirmeyle Hatay ceza evine gönderdiler valla üst üste geldi
Evet canım benim de çok hoşuma gitti bu özellikleri yanında alt açma standı falan var her şeyi düşünmüşler keten kumaş taşıması çok kolayKesinlikle park beşik kızım da kullandım bunda da gene tercihim park beşik olacak.
En başta üst kademe var orada uyur büyüdükçe alt kademeye geçer.
Bir tarafı inenler var direk anne yanı beşik olarak da kullanabiliyosun.
At içine oynasın ileride mesela oyalansın.
Katla at arabana is istediğin yere taşı mesela yatılı kalacaksan
Kumaş kalitesi falan da çok güzelAy cok guzel bişeymiş o ya baktım şimdi
O kadar tatlı oluyor ki ikizler bizim burada var 3 4 yasindalar kızlar ikisi de parka götürüyor anneleri kimseye ihtiyaçlari olmuyor salinacaga biri biniyor diğeri onu sallıyor diğeri biniyor onu sallıyor resmen arkadaş edinerek doguyirlarEvet herkes cok zor dıyor ama iki tane olup birden birlikte buyumeleride daha kolay aslında bi yandanablanın kız mı erkek mi nasıl cinsiyetleri
Baya ihtiyaç duyuyorlarmis bir de kalsiyuma çok dikkat et demişti ebe kalsiyum yetmezse direkt senin dişine kemiğine giden kalsiyumu alır ileride kemik erimesi yaşarsın demiştiKuzum benım 70 olan d vit hamileliğin 2. Ayında 48 e düşmüştü demekki nasıl cekıyolar d vit belli degıl
aynen bana da satici oyle dedi sma o yatak yeterli olur mu ki ince mi kalir5 cm aldım park yatakta 5 cm yatakla kullanınız yazıyordu
Hepsiburada da odalar çok uygun ve güzel oluyor montajı da premiuma özel 1 tlydi bir ara şimdi bilmiyorum da2000tlden başlıyor işte fiyatlar sunny baby markasından elektrikli olan özelliğine göre artıyor, en mantıklısı direk çocuk odası yapmak zaten zam geliyor sürekli bayramdan önce kaynanam almayı düşünüyor bakalım hayırlısı
Park yatagin içindeki yatakla bire bir aynı ölçü de ama içi falan çok değişik airwave içinde sünger vb yok gıda maddesi tarzı bir şeyden üretilmiş bana satıcı üstüne nevresim bile sarmayin dedi yatakta hiçbir kimyasal madde yok hava akışını kendi sağlıyor şeklinde anlattı benim çok içime sindi istersen alırsın beğenmezsen yollarsin bir de bu yatas ya da istikbaldi 2 yüzlü bir yatağı var ön yüzü 0 2 yaş arka yüzü de 2 yaş sonrası onun fiyatı daha uygun onu da beğenmiştim ama birisi bebeğinin yatağına kaçırdığını yazmıştı yıkamaya falan yollamış yataktan izi gitmemiş bu en azından kompld yıkanıyoraynen bana da satici oyle dedi sma o yatak yeterli olur mu ki ince mi kalir
Canım ben şeyde düşündüm alçak gelirse kendi yatağı varya onun üzerine bunu koyarım dedimaynen bana da satici oyle dedi sma o yatak yeterli olur mu ki ince mi kalir
5 farklı şekle giriyorAaa bak ona bakarım nasıl bir şeymiş merak ettim şimdi
Dut tüketmeye çalış canım bir araştır sirke ile silmekte iyi geliyor diyorlarKızlar herkes merhaba, dün bahsetmiştim kasık ağrım var diye bugün idrarda yanma da eşlik edince idrar testi verdim. Yine enfeksiyonum varmış. Her ay enfeksiyon geçiriyorum ben çok yoruldum artık. Sürekli tekrarlıyor ilaç içiyorum geçiyor yine tekrar ediyor artık dayanacak gücüm kalmadı. Bebeğime zarar verecek diye ödüm kopuyor. Hijyene de dikkat ediyorum afedersiniz eşimle dahi aynı lavaboyu kullanmıyorum evimizde 2 lavabo var bir tanesi sadece bana ait. Yine olmuyor yine olmuyor bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Duacısı olurum..
Baktığın bir marka var mı?Evet canım benim de çok hoşuma gitti bu özellikleri yanında alt açma standı falan var her şeyi düşünmüşler keten kumaş taşıması çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?