2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok teşekkür ederim cevap verdiniz içimi rahatlattınız hepiniz sağolun. Annemlere çıktım uzandım dinleniyorum hem ortamdan uzaklaştım biraz hem de uzanmış oldum. İnşallah tezden geçer. Benim de hemen hemen 4 gün sonra falan oluyor adet zamanım

Benim evimde çok sıcak 2 sene içersindede muhtemelen taşınıp il değişeceğiz bunları düşününce oda yapmak mantıklı olmuyor. Ama diğer yandanda benim 2 beşik odaya sığarda nefes alamayız bence öyle aşırı kararsızım gerçekten ya

Kızlar herkes merhaba, dün bahsetmiştim kasık ağrım var diye bugün idrarda yanma da eşlik edince idrar testi verdim. Yine enfeksiyonum varmış. Her ay enfeksiyon geçiriyorum ben çok yoruldum artık. Sürekli tekrarlıyor ilaç içiyorum geçiyor yine tekrar ediyor artık dayanacak gücüm kalmadı. Bebeğime zarar verecek diye ödüm kopuyor. Hijyene de dikkat ediyorum afedersiniz eşimle dahi aynı lavaboyu kullanmıyorum evimizde 2 lavabo var bir tanesi sadece bana ait. Yine olmuyor yine olmuyor bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Duacısı olurum..

Az su içmek enfeksiyona sebeb oluyor canım acaba suyu az tüketiyor olabilirmisin?

Haklısın strese sokmamam lazım ama çok kötü bir hafta oldu dedem vefat etti, babam kalp krizi geçirdi, eşimi geçici görevlendirmeyle Hatay ceza evine gönderdiler valla üst üste geldi
Basin sağ olsun çok geçmiş olsun

Evet canım benim de çok hoşuma gitti bu özellikleri yanında alt açma standı falan var her şeyi düşünmüşler keten kumaş taşıması çok kolay

Ay cok guzel bişeymiş o ya baktım şimdi
Kumaş kalitesi falan da çok güzel sineklik gibi tül bir şeyi var bebeslerimiz inşallah 6 aylık falan olunca yaz gelecek pikniğe oraya buraya gotururuz içinde uyur dedim sandalye oluyor uyanınca içinde durur mama sandalyesi gibi taşımalık rabbim her birimize güzel günlerini göstersin

Evet herkes cok zor dıyor ama iki tane olup birden birlikte buyumeleride daha kolay aslında bi yandan ablanın kız mı erkek mi nasıl cinsiyetleri
O kadar tatlı oluyor ki ikizler bizim burada var 3 4 yasindalar kızlar ikisi de parka götürüyor anneleri kimseye ihtiyaçlari olmuyor salinacaga biri biniyor diğeri onu sallıyor diğeri biniyor onu sallıyor resmen arkadaş edinerek doguyirlar

Kuzum benım 70 olan d vit hamileliğin 2. Ayında 48 e düşmüştü demekki nasıl cekıyolar d vit belli degıl
Baya ihtiyaç duyuyorlarmis bir de kalsiyuma çok dikkat et demişti ebe kalsiyum yetmezse direkt senin dişine kemiğine giden kalsiyumu alır ileride kemik erimesi yaşarsın demişti

Hepsiburada da odalar çok uygun ve güzel oluyor montajı da premiuma özel 1 tlydi bir ara şimdi bilmiyorum da

aynen bana da satici oyle dedi sma o yatak yeterli olur mu ki ince mi kalir
Park yatagin içindeki yatakla bire bir aynı ölçü de ama içi falan çok değişik airwave içinde sünger vb yok gıda maddesi tarzı bir şeyden üretilmiş bana satıcı üstüne nevresim bile sarmayin dedi yatakta hiçbir kimyasal madde yok hava akışını kendi sağlıyor şeklinde anlattı benim çok içime sindi istersen alırsın beğenmezsen yollarsin bir de bu yatas ya da istikbaldi 2 yüzlü bir yatağı var ön yüzü 0 2 yaş arka yüzü de 2 yaş sonrası onun fiyatı daha uygun onu da beğenmiştim ama birisi bebeğinin yatağına kaçırdığını yazmıştı yıkamaya falan yollamış yataktan izi gitmemiş bu en azından kompld yıkanıyor

Dut tüketmeye çalış canım bir araştır sirke ile silmekte iyi geliyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…