2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Arkadaşlar merhaba, benim de tahmini Kasım sonu Aralık başı gibi doğumum inşallah ancak merak ettiğim bir şey var ilk sayfada baktım bir sürü cinsiyet giren olmuş nasıl öğrendiniz bu kadar erken?

Benimkisi bu ama Kendi sitesinden alınınca yatağı da hediye geliyor
trendyoldan sordum yatak yok dedi o zaman kendi sitesinden alayim sen yatagi kurup denedin mi canim yatak nasil uydu mu uymadi mi diye

Arkadaşlar merhaba, benim de tahmini Kasım sonu Aralık başı gibi doğumum inşallah ancak merak ettiğim bir şey var ilk sayfada baktım bir sürü cinsiyet giren olmuş nasıl öğrendiniz bu kadar erken?
Canım doktordan doktora değişiyor

trendyoldan sordum yatak yok dedi o zaman kendi sitesinden alayim sen yatagi kurup denedin mi canim yatak nasil uydu mu uymadi mi diye
İçinde kendi yatağı gibi duruyor canım airwave Hepsiburadanin indiriminden aldım eleleyi de Elele sitesinden

Kızlar puset alacak mısınız ben otokoltugu almıştım yenidoğan aparatı var

Eklentiler

• 16862337417692048975396982890503.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 70
  • 16862337705504090569495300548656.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar kabızlık başlayan oldu mu probiyotik kullanıyor musunuz bn diyet yaparken diyetisyenim NBL nin probiyotigini önermişti acaba tekrar başlasam mi ki
Canım ben hiç kullanmıyorum kullandım bi kere etki etmiyor sabah erken saatte iş gereği alışkın olduğum için 6. 6 buçuk gibi uyanıyorum uyandığım gibi yanımda su bulundurduğum için içiyorum ve yatakta bir süre kalıyorum metabolizmayı çalıştırıyor . Erkek kalkmak ve ilk iş su içmek bence çok etkili

Bendr boyle otomatık sallanır bişey düşünüyorum cok rahatlık saglar sanki kullananlar memnun mu acaba
Kendi kendini sallayan ana kucakları da düşünebilirsiniz bebeğinizin motor gelişimi kuvvetlenir . Bebiş vurdukça sallandığını keşfeder bence ben babybjörn almıştım herkes çok öneriyor kâğıt gibi kapanıyor . Sahile misafirliğe her yere götürebilirsiniz . Biraz pahalı muadillerine de bakabilirsiniz

Merhabalar rica etsem banada tahminde bulunurmusunuz 6 haftalik karından bakildi
Maşallah sübhanallah, Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bu görüntüden cinsiyet tahmini yapabilene helal olsun vallahi Ben yalnızca minik bir kese görüyorum

Bol su tüketiyor musun ? Bir de bana doktor genital bölgeni temizledikten sonra asla nemli kalmaması gerektiğini söylemişti. İç çamaşırını pamuklu giyebilirsin.

Kuzum suyu fazla içmeye çalışıyorum ama şu son 1-2 gündür belki biraz ihmal etmişimdir… bunu benim vücudum yapıyor galiba artık başka birşey gelmiyor aklıma..
Canım hamilelikte az su içmek direk idrar yolu enfeksiyonuna neden oluyor günde 3 lt su tüketirsen bu sorunun çözülür bence

Canım oturarak banyo yapıyorsan enfeksiyon riskini artırırmış. Bir de çamaşırlarını ütüleyebilirsin vaktin olursa. Ben de çok su içemiyorum malesef, hemen tetikleniyor, biraz da yapısal belki.

Bol su tüketiyor musun ? Bir de bana doktor genital bölgeni temizledikten sonra asla nemli kalmaması gerektiğini söylemişti. İç çamaşırını pamuklu giyebilirsin.
Öyle yapıyorum iyice kurulanıyorum pamuklu çamaşır tüketiyorum ama son 1-2 gündür çok su içemedim ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…