2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eczaneden alacağın doğal bir nioli yağı işine yarayabilir. Birde cranberry takviyeleri inanılmaz iyi geliyor ben sene de iki üç kere mutlaka sistit olurum ve bu ikisi müthiş. Cranberry takviyesini doktoruna danış tabiki mutlaka

Öyle yapıyorum iyice kurulanıyorum pamuklu çamaşır tüketiyorum ama son 1-2 gündür çok su içemedim ondan mı acaba
Gebelik ilerledikçe enfeksiyon riski mi artıyormuş öyle biley okudum da ne kadar doğru bilmiyorum. Su her şeyin ilacı gerçekten. Aslında su da demeyelim bol sıvı tüketmek gerekiyormuş

Arkadaşlar merhaba, benim de tahmini Kasım sonu Aralık başı gibi doğumum inşallah ancak merak ettiğim bir şey var ilk sayfada baktım bir sürü cinsiyet giren olmuş nasıl öğrendiniz bu kadar erken?
Ben fetal dna yaptırdım. Acaba sonuç yanlış çıkma ihtimali oluyor mu?

Hahahah cok tatlılarmış ben tek cocugum o yuzden hep bi kardeş istemiştim en azından tek büyümicek bu benımde hoşuma gidiyor inşallah saglıkla alalımda kucagımıza

Guzel bir fikirmiş canım o kadar bilgisizim ki bu haftasonu bakmaya başlıcaz inşallah ama motor gelişimi cok mantıklı.. cok teşekkür ederim bakacagım

Çok teşekkür ediyorum doktoruma mutlaka danışacağım yeter ki geçsin

Gebelik ilerledikçe enfeksiyon riski mi artıyormuş öyle biley okudum da ne kadar doğru bilmiyorum. Su her şeyin ilacı gerçekten. Aslında su da demeyelim bol sıvı tüketmek gerekiyormuş
Bugün fazla fazla su içtim bakalım geçer inşallah çok teşekkür ediyorum

Benim kanda crp değerim artmıştı doktoru aradım doktor çok normal hamilelikte enfeksiyon crp artış gösterir dedo

Bugün fazla fazla su içtim bakalım geçer inşallah çok teşekkür ediyorum
Bende de bu enfeksiyon çok olur doktoruma sormuştum en başında bol su iç birde lavaboda temizliğini günde 2 3 kere sulandırılmış sirkeyle yap demişti. İlaç kullandırtmayı pek sevmiyor kendisi olabildiğince doğal ilerle ilaç zararlı demişti. Belki faydasını görürsün çok geçmiş olsun

Sirkeyi duydum aslında denemekte fayda var deneyeceğim çok teşekkür ediyorum

Evet park yataklar iyi ama tercih eder miyim bilmiyorum acıkcası gözüme büyük geliyor biraz küçük çok yer kaplamayan bir şey tercih ederim büyük ihtimalle zaten sonra kendi odasına geçiş yapar
Canım ben de senin gibi düşünüyorum huggymoon diye bir anne yanı buldum ama izmirde fiziki satışı yokmuş ancak internetten alabiliyorum ona da güvenemedim kendi kendine sallanma özelliği de var acaba sen ona bakmış olabilir misin yada diğer arkadaşlardan bir fikri olan var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…