- 8 Haziran 2023
- 9
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.201
Amin Allah razı olsunMaşallah sübhanallah, Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBu görüntüden cinsiyet tahmini yapabilene helal olsun vallahi Ben yalnızca minik bir kese görüyorum
Eczaneden alacağın doğal bir nioli yağı işine yarayabilir. Birde cranberry takviyeleri inanılmaz iyi geliyor ben sene de iki üç kere mutlaka sistit olurum ve bu ikisi müthiş. Cranberry takviyesini doktoruna danış tabiki mutlakaKızlar herkes merhaba, dün bahsetmiştim kasık ağrım var diye bugün idrarda yanma da eşlik edince idrar testi verdim. Yine enfeksiyonum varmış. Her ay enfeksiyon geçiriyorum ben çok yoruldum artık. Sürekli tekrarlıyor ilaç içiyorum geçiyor yine tekrar ediyor artık dayanacak gücüm kalmadı. Bebeğime zarar verecek diye ödüm kopuyor. Hijyene de dikkat ediyorum afedersiniz eşimle dahi aynı lavaboyu kullanmıyorum evimizde 2 lavabo var bir tanesi sadece bana ait. Yine olmuyor yine olmuyor bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Duacısı olurum..
Gebelik ilerledikçe enfeksiyon riski mi artıyormuş öyle biley okudum da ne kadar doğru bilmiyorum. Su her şeyin ilacı gerçekten. Aslında su da demeyelim bol sıvı tüketmek gerekiyormuşÖyle yapıyorum iyice kurulanıyorum pamuklu çamaşır tüketiyorum ama son 1-2 gündür çok su içemedim ondan mı acaba
Ben fetal dna yaptırdım. Acaba sonuç yanlış çıkma ihtimali oluyor mu?Arkadaşlar merhaba, benim de tahmini Kasım sonu Aralık başı gibi doğumum inşallah ancak merak ettiğim bir şey var ilk sayfada baktım bir sürü cinsiyet giren olmuş nasıl öğrendiniz bu kadar erken?
Hahahah cok tatlılarmış ben tek cocugum o yuzden hep bi kardeş istemiştim en azından tek büyümicek bu benımde hoşuma gidiyorO kadar tatlı oluyor ki ikizler bizim burada var 3 4 yasindalar kızlar ikisi de parka götürüyor anneleri kimseye ihtiyaçlari olmuyor salinacaga biri biniyor diğeri onu sallıyor diğeri biniyor onu sallıyor resmen arkadaş edinerek doguyirlar
Guzel bir fikirmiş canım o kadar bilgisizim kiKendi kendini sallayan ana kucakları da düşünebilirsiniz bebeğinizin motor gelişimi kuvvetlenir . Bebiş vurdukça sallandığını keşfeder benceben babybjörn almıştım herkes çok öneriyor kâğıt gibi kapanıyor . Sahile misafirliğe her yere götürebilirsiniz . Biraz pahalı muadillerine de bakabilirsiniz
Çok teşekkür ediyorum doktoruma mutlaka danışacağım yeter ki geçsinEczaneden alacağın doğal bir nioli yağı işine yarayabilir. Birde cranberry takviyeleri inanılmaz iyi geliyor ben sene de iki üç kere mutlaka sistit olurum ve bu ikisi müthiş. Cranberry takviyesini doktoruna danış tabiki mutlaka
Bugün fazla fazla su içtim bakalım geçer inşallahGebelik ilerledikçe enfeksiyon riski mi artıyormuş öyle biley okudum da ne kadar doğru bilmiyorum. Su her şeyin ilacı gerçekten. Aslında su da demeyelim bol sıvı tüketmek gerekiyormuş
Amin inşallah canımHahahah cok tatlılarmış ben tek cocugum o yuzden hep bi kardeş istemiştim en azından tek büyümicek bu benımde hoşuma gidiyorinşallah saglıkla alalımda kucagımıza
Yok fetal dna kesin sonuç diye biliyorum ben canımBen fetal dna yaptırdım. Acaba sonuç yanlış çıkma ihtimali oluyor mu?
Benim kanda crp değerim artmıştı doktoru aradım doktor çok normal hamilelikte enfeksiyon crp artış gösterir dedoGebelik ilerledikçe enfeksiyon riski mi artıyormuş öyle biley okudum da ne kadar doğru bilmiyorum. Su her şeyin ilacı gerçekten. Aslında su da demeyelim bol sıvı tüketmek gerekiyormuş
Bende de bu enfeksiyon çok olur doktoruma sormuştum en başında bol su iç birde lavaboda temizliğini günde 2 3 kere sulandırılmış sirkeyle yap demişti. İlaç kullandırtmayı pek sevmiyor kendisi olabildiğince doğal ilerle ilaç zararlı demişti. Belki faydasını görürsün çok geçmiş olsunBugün fazla fazla su içtim bakalım geçer inşallahçok teşekkür ediyorum
Sirkeyi duydum aslında denemekte fayda var deneyeceğim çok teşekkür ediyorumBende de bu enfeksiyon çok olur doktoruma sormuştum en başında bol su iç birde lavaboda temizliğini günde 2 3 kere sulandırılmış sirkeyle yap demişti. İlaç kullandırtmayı pek sevmiyor kendisi olabildiğince doğal ilerle ilaç zararlı demişti. Belki faydasını görürsün çok geçmiş olsun
Canım ben de senin gibi düşünüyorum huggymoon diye bir anne yanı buldum ama izmirde fiziki satışı yokmuş ancak internetten alabiliyorum ona da güvenemedim kendi kendine sallanma özelliği de var acaba sen ona bakmış olabilir misin yada diğer arkadaşlardan bir fikri olan var mıdır acaba?Evet park yataklar iyi ama tercih eder miyim bilmiyorum acıkcası gözüme büyük geliyor biraz küçük çok yer kaplamayan bir şey tercih ederim büyük ihtimalle zaten sonra kendi odasına geçiş yapar
Canım sanki bu sadece kese bebek göründü müMerhabalar rica etsem banada tahminde bulunurmusunuz 6 haftalik karından bakildi
Sirkeyi duydum aslında denemekte fayda var deneyeceğim çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?