2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar hamileyken saç kestirilmaz diye tutturdu annem ben boyle bişeye inanmıyorum hatta haftaya kestırcem ama aklımda da kalmıyor degıl annem bir sürü laf soyluyor

Kızlar hamileyken saç kestirilmaz diye tutturdu annem ben boyle bişeye inanmıyorum hatta haftaya kestırcem ama aklımda da kalmıyor degıl annem bir sürü laf soyluyor
Bizim burada da iyi değil derler bu enerji uzmanı bir kadın var Instagramda o da tavsiye etmiyor

Benim de almam lazım, işyerinde başıma geldi zaten Arkadaşlarıma söyledim normal ki diyor dedim normalim 9-6 , olamaz ruh gibi olman lazım 9-6 diyorlar , hamile olduğumu bilmiyorlar tabi :)
Haghaha çok iyi anlıyorumm ben bu tansiyon yüzünden zaten hayata %50 şarjla gelmişim diyorum pıt diye bitiyor

Canım ben Cybex E-Priam aldım travel sisteme giriyor sanırım arasındaki farkı bilmiyorum da daha yokuş yukarı elektrikli kendi çıkıyor diye delirip aldım inş boyutu vs beni pişman etmez

Hayır olsun inşallah geçer sıkıntıların. Bebeğe bir şey olacağını sanmıyorum öyle hemen daha çok üzme bebişkoyu ben de 12+5 güncellemesi yapayım sırt ve bel ağrıları tavan, (taşa oturmuşum/ishal/kabız/regl ağrısı) gibi ağrı kombinasyonu da ara ara oluyor

Ben fetal dna yaptırdım. Acaba sonuç yanlış çıkma ihtimali oluyor mu?

Yanlış çıkma ihtimali yok diyebiliriz, yanlış çıkarsa yüklü bir tazminat bile ödeniyor hatta. dnadan xx (dişi) ya da xy (erkek) olarak çıkacağı için yanılma ihtimali yok.

kızlar hamilelik döneminde masaj yaptırabilir miyiz biliyo musunuz?

Ben bir otelin spasına gittiğimde hamilelere sadece omuz,baş,boyun masajı yaptıklarını söylediler ama internette görüyorum özel hamile masajları yapanlar var Türkiye’de denk gelmedim ama araştırırsanız büyük şehirlerde illa vardır.

Hiçbir şey bilmeyen benn dün artık bunalıp kuaföre gitmeye üşenip anneme kestirttim saçımı. Ama çok rahatladım zaten ton balığının yenmemesi gerektiğini de burdan öğrenmiştim o nedenle hiç şaşırmıyorum artık kendime

Kuzum batıl inanç zaten de insan tereddütte kalıyor bişey olcagından degıl zaten bende cok rahatlıcam bi kestırsem bende hiç bişey bılmıyorum ton balıklı salatada yedım bu arada

Enwrji uzmanı kadında mı dedi ya napıcam şimdi ben kestirenlerde cok yok mu anlamadım ki, aslında batıl inanç
Bu eski Türklere dayanan bir inanç eski Türkler de kadının saçı yaşamı sembolize eder divan edebiyatında da kadının saçı yılandir kadını kötülüklerden korurur uzun oldukça ona yaklaşmak isteyenler saçında can vetir falan her dönemde kadının saçı hep onu yaşatan koruyan bir sembol olmuş ama kestiresen de bir şey olmaz bence

Bende kestirecem bu ayın sonunda Hiçbirsey olmaz ha boyaya karşıyım beyazlarla dolaşacam mecbur

Enwrji uzmanı kadında mı dedi ya napıcam şimdi ben kestirenlerde cok yok mu anlamadım ki, aslında batıl inanç
ben iki hamileliğimde de kestirdim.3.deyim şuan kesmeye endişe ediyorum duygu halim böyle muhtemelen yoksa öncekilerde yaşadığım herhangi bir olumsuzluk yok

Bitkisel boya ile saçını kendi boyayan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz. Beyazlarım artık çıldırmış durumda kendimi çok kötü hissediyorum

Evet gördüm canım oda çok güzel, böyle bir kaç tane var. Bakalım hangisini seçeceğiz

ben iki hamileliğimde de kestirdim.3.deyim şuan kesmeye endişe ediyorum duygu halim böyle muhtemelen yoksa öncekilerde yaşadığım herhangi bir olumsuzluk yok
Ben dün kestirdim şahsen çok kırığım vardı o kadar rahatladım ki, o batıl inancı aklımıza sokanlar hamile kadına böyle şeyler söylenir mi benim de ilk baş moralimi bozdular

Bende kestirdim bir kaç hafta önce oyle şeylere inanmam ne bilimsel ne de dinde kanıtı yok. Kulaktan dolma geleneksel birşey. Allaha sığınarak kestirin hiç bisey olmaz ben öyle yaptim

Ay Benim de öyle işte ağrılarım demek ki bu haftalarda normal inşallah canım çok sağol

Bitkisel boya ile saçını kendi boyayan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz. Beyazlarım artık çıldırmış durumda kendimi çok kötü hissediyorum
Ben boyatmadim ama biomagic diye bir boya var bitkisel kullananlar çok memnundi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…