- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.221
Bizim burada da iyi değil derler bu enerji uzmanı bir kadın var Instagramda o da tavsiye etmiyorKızlar hamileyken saç kestirilmaz diye tutturdu annemben boyle bişeye inanmıyorum hatta haftaya kestırcem ama aklımda da kalmıyor degıl annem bir sürü laf soyluyor
Sıcak masajlar yok ama hamilelik masajları var canimkızlar hamilelik döneminde masaj yaptırabilir miyiz biliyo musunuz?
Haghaha çok iyi anlıyorummBenim de almam lazım, işyerinde başıma geldi zaten Arkadaşlarıma söyledim normal ki diyor dedim normalim 9-6 , olamaz ruh gibi olman lazım 9-6 diyorlar , hamile olduğumu bilmiyorlar tabi :)
Kızlar bebek arabası almaya başlayanlar oldu mu?
yada aklınızda hangi markalar var?
Ben pregeo- kanz- kraft yada pier araştırıyorum.( Tavsiyeler açığım)Travel sistem olmayanlara bakıyorum kabin boylara özellikle)
Geçen gün civile gittim modelleri biraz inceledim. Travel olanlar cidden hantal ve ağır ( bağaja konurken mekanizma ayrı- portbebe ayrı- puset ayrı parça kalıyor elinde)
Çanta şeklinde olan kabin boyları gördüm onlar pratik ve kullanışlı göründü gözüme
Kızlar selamlar bir süredir sık giremiyordum çok stresli 4 gün geçirdim inşallah bebeğim etkilenmemiştirsormak istediğim bişey var 12.haftama girdim dün ve dünden beri sırt ağrım var çok olmasa da, birde kasıklarımda özellikle sağ kasığımda ara ara giren ağrılar oluyor. Kanama vs yok çok şükür progestan sonrası kesildi hep, ağrım da kıvrandıracak gibi değil. Randevuma daha 1 hafta var acile gitme bişey yapılmayacak biliyorum. Sizde de bu haftalarda böyle şeyler oldu mu normal midir sizce? Yazarsanız çok sevinirim
Ben fetal dna yaptırdım. Acaba sonuç yanlış çıkma ihtimali oluyor mu?
kızlar hamilelik döneminde masaj yaptırabilir miyiz biliyo musunuz?
Hiçbir şey bilmeyen benn dün artık bunalıp kuaföre gitmeye üşenip anneme kestirttim saçımı. Ama çok rahatladımKızlar hamileyken saç kestirilmaz diye tutturdu annemben boyle bişeye inanmıyorum hatta haftaya kestırcem ama aklımda da kalmıyor degıl annem bir sürü laf soyluyor
Enwrji uzmanı kadında mı dediBizim burada da iyi değil derler bu enerji uzmanı bir kadın var Instagramda o da tavsiye etmiyor
Kuzum batıl inanç zaten de insan tereddütte kalıyor bişey olcagından degıl zatenHiçbir şey bilmeyen benn dün artık bunalıp kuaföre gitmeye üşenip anneme kestirttim saçımı. Ama çok rahatladımzaten ton balığının yenmemesi gerektiğini de burdan öğrenmiştim o nedenle hiç şaşırmıyorum artık kendime
Bu eski Türklere dayanan bir inançEnwrji uzmanı kadında mı dediya napıcam şimdi ben kestirenlerde cok yok mu anlamadım ki, aslında batıl inanç
Bende kestirecem bu ayın sonunda Hiçbirsey olmazBu eski Türklere dayanan bir inançeski Türkler de kadının saçı yaşamı sembolize eder divan edebiyatında da kadının saçı yılandir kadını kötülüklerden korurur uzun oldukça ona yaklaşmak isteyenler saçında can vetir falan her dönemde kadının saçı hep onu yaşatan koruyan bir sembol olmuş ama kestiresen de bir şey olmaz bence
ben iki hamileliğimde de kestirdim.3.deyim şuanEnwrji uzmanı kadında mı dediya napıcam şimdi ben kestirenlerde cok yok mu anlamadım ki, aslında batıl inanç
Evet gördüm canım oda çok güzel, böyle bir kaç tane var. Bakalım hangisini seçeceğizCanım ben de senin gibi düşünüyorum huggymoon diye bir anne yanı buldum ama izmirde fiziki satışı yokmuş ancak internetten alabiliyorum ona da güvenemedim kendi kendine sallanma özelliği de var acaba sen ona bakmış olabilir misin yada diğer arkadaşlardan bir fikri olan var mıdır acaba?
Ben dün kestirdim şahsen çok kırığım vardı o kadar rahatladım ki, o batıl inancı aklımıza sokanlar hamile kadına böyle şeyler söylenir mi benim de ilk baş moralimi bozdularben iki hamileliğimde de kestirdim.3.deyim şuankesmeye endişe ediyorum duygu halim böyle muhtemelen yoksa öncekilerde yaşadığım herhangi bir olumsuzluk yok
Bende kestirdim bir kaç hafta önce oyle şeylere inanmam ne bilimsel ne de dinde kanıtı yok. Kulaktan dolma geleneksel birşey. Allaha sığınarak kestirin hiç bisey olmaz ben öyle yaptimKızlar hamileyken saç kestirilmaz diye tutturdu annemben boyle bişeye inanmıyorum hatta haftaya kestırcem ama aklımda da kalmıyor degıl annem bir sürü laf soyluyor
Ay Benim de öyle işte ağrılarım demek ki bu haftalarda normalHayır olsun inşallahgeçer sıkıntıların. Bebeğe bir şey olacağını sanmıyorum öyle hemen daha çok üzme bebişkoyu ben de 12+5 güncellemesi yapayım sırt ve bel ağrıları tavan, (taşa oturmuşum/ishal/kabız/regl ağrısı) gibi ağrı kombinasyonu da ara ara oluyor
Ben boyatmadim ama biomagic diye bir boya var bitkisel kullananlar çok memnundiBitkisel boya ile saçını kendi boyayan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz. Beyazlarım artık çıldırmış durumda kendimi çok kötü hissediyorum
Bitkisel de olsa ben çok tedirgin oluyorum ya benim de çıktı beyazlarBitkisel boya ile saçını kendi boyayan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz. Beyazlarım artık çıldırmış durumda kendimi çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?