2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm,çakmak gördüm,bikadının bana bebeğin ismi yiğit Ali dediğini gördüm,erkek cinsel organı gördüm,dün gecede silah vardı elimde rüyaların hepsinin anlamı erkek bebek ama 2 farklı doktor 13-14 haftalarda kız dedi öyle erkek sevdalısıda değilim tam kıza alıştım rüyalardan kafam karışıyor hayırlısı diyelim sonradan pipi çıkmaz herhalde olsa görürlerdi yani

Kızın erkeğe dönme ihtimali erkeğin kıza dönme ihtimalinden daha fazlq

Ya öyle mi diyorsunuz ben hani göbek kordonu pipi zannedip erkek diyip kız çıkan duymuştum da kız diyip erkek çıkan olmaz diye düşünmüştüm
Benim kuzenime kız dediler cinsiyet partileri falan yaptık şimdi oğlu 2 3 aylık oldu

İnşallah güzel haberlerle dön canım

Progesteronu birakmistim 1 hafta olmadan lekelenme oldu hemen. Doktor yine basla dedi

basim da cok agriyor bugun. Dun kina gecesine gittim hic oynamadim sadece oturdum ama yine de yoruldum mu acaba

Tam tersi çıkar derler, benimde öyle hep erkek gördük kız çıktı

Enwrji uzmanı kadında mı dedi ya napıcam şimdi ben kestirenlerde cok yok mu anlamadım ki, aslında batıl inanç
Benim saçım belime kadar uzundu bir de epey kırılmıştı öğrenince 5.haftada eşim kulaklarımın altına kadar kesti :))

Kızlaaar merhabaaa nasılsınız görüşmeyeli
Ben iyiyim günden güne daha iyiye gidiyorum şükürler olsun ama hala ilaçsız yaşayamıyorum olsun buna da elhamdülillah iş yapabiliyorum ufaktan en azından sabahtan beri evimi topladım süpürdüm bundan iyisi yemek yapabilmek oda olacak inşallah
Sizde ne var ne yok, sevgi geçmiş olsun hayr haberle gel inşallah

Bende hep erkek görüyorum bu gecede gördüm ultrason görüntüsünden gayet net erkeği gördüm isimde söyledim çınar cem bakalım ne olacak

Mide bulantısı ile devam dün deneyeyim ilaçsız mide bulantısı olacak mı dedim sabah yoktu ama akşam üstünden sonra çok kötü oldum. İlacım da bitti sağlık ocağına gidip yazdıracam üşeniyorum

Kizlar bugün 12+0m normal regl olacağım gündü yani, ondan dolayı mi bilmiyorum,is yerinde sandalyemde biraz öne egilip vaziyette on dakika felan oturuyordum, bir anda sandalyeden kalkarken sanki rahmim kesem birbirine yapışmış, ayrılıyormus gibi oldu, sanki cok net hissettm , böyle bir şey yaşadınız mı hiç normal mi

Gecen agrım baya oldu panik oldum gecmedı felan sonra takvime baktım regl dönemi imiş. Her ay o zamanlar yoklayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…