- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.241
Kızın erkeğe dönme ihtimali erkeğin kıza dönme ihtimalinden daha fazlqKızlar rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm,çakmak gördüm,bikadının bana bebeğin ismi yiğit Ali dediğini gördüm,erkek cinsel organı gördüm,dün gecede silah vardı elimde rüyaların hepsinin anlamı erkek bebek ama 2 farklı doktor 13-14 haftalarda kız dedi öyle erkek sevdalısıda değilim tam kıza alıştım rüyalardan kafam karışıyor hayırlısı diyelim sonradan pipi çıkmaz herhalde olsa görürlerdi yani
Ya öyle mi diyorsunuz ben hani göbek kordonu pipi zannedip erkek diyip kız çıkan duymuştum da kız diyip erkek çıkan olmaz diye düşünmüştümKızın erkeğe dönme ihtimali erkeğin kıza dönme ihtimalinden daha fazlq
Ya öyle mi diyorsunuz ben hani göbek kordonu pipi zannedip erkek diyip kız çıkan duymuştum da kız diyip erkek çıkan olmaz diye düşünmüştüm
İnşallah güzel haberlerle dön canımKızlar günaydın, kendi doktorum ile görüştüm çok ağrım olduğunu söyledim, oda hemen kontrole gelmemi istedi, dualarınıza çok ihtiyacım var çok korkuyorum.. inşallah kötü birşey değildir..
Rica ederim ben de sora sora öğrendim :)Guzel bir fikirmiş canım o kadar bilgisizim kibu haftasonu bakmaya başlıcaz inşallah ama motor gelişimi cok mantıklı.. cok teşekkür ederim bakacagım
İnşallah her şey yolundadırKızlar günaydın, kendi doktorum ile görüştüm çok ağrım olduğunu söyledim, oda hemen kontrole gelmemi istedi, dualarınıza çok ihtiyacım var çok korkuyorum.. inşallah kötü birşey değildir..
İnşallah çok teşekkür ediyorumİnşallah her şey yolundadır
Tam tersi çıkar derler, benimde öyle hep erkek gördük kız çıktıKızlar rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm,çakmak gördüm,bikadının bana bebeğin ismi yiğit Ali dediğini gördüm,erkek cinsel organı gördüm,dün gecede silah vardı elimde rüyaların hepsinin anlamı erkek bebek ama 2 farklı doktor 13-14 haftalarda kız dedi öyle erkek sevdalısıda değilim tam kıza alıştım rüyalardan kafam karışıyor hayırlısı diyelim sonradan pipi çıkmaz herhalde olsa görürlerdi yani
Benim saçım belime kadar uzundu bir de epey kırılmıştı öğrenince 5.haftada eşim kulaklarımın altına kadar kesti :))Enwrji uzmanı kadında mı dediya napıcam şimdi ben kestirenlerde cok yok mu anlamadım ki, aslında batıl inanç
Bende hep erkek görüyorum bu gecede gördüm ultrason görüntüsünden gayet net erkeği gördüm isimde söyledim çınar cemKızlar rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm,çakmak gördüm,bikadının bana bebeğin ismi yiğit Ali dediğini gördüm,erkek cinsel organı gördüm,dün gecede silah vardı elimde rüyaların hepsinin anlamı erkek bebek ama 2 farklı doktor 13-14 haftalarda kız dedi öyle erkek sevdalısıda değilim tam kıza alıştım rüyalardan kafam karışıyor hayırlısı diyelim sonradan pipi çıkmaz herhalde olsa görürlerdi yani
Mide bulantısı ile devamKızlaaar merhabaaa nasılsınız görüşmeyeli
Ben iyiyim günden güne daha iyiye gidiyorum şükürler olsun ama hala ilaçsız yaşayamıyorumolsun buna da elhamdülillah iş yapabiliyorum ufaktan en azından sabahtan beri evimi topladım süpürdüm bundan iyisi yemek yapabilmek oda olacak inşallah
Sizde ne var ne yok, sevgi geçmiş olsun hayr haberle gel inşallah
Gecen agrım baya oldu panik oldum gecmedı felan sonra takvime baktım regl dönemi imiş. Her ay o zamanlar yoklayabilirKizlar bugün 12+0m normal regl olacağım gündü yani, ondan dolayı mi bilmiyorum,is yerinde sandalyemde biraz öne egilip vaziyette on dakika felan oturuyordum, bir anda sandalyeden kalkarken sanki rahmim kesem birbirine yapışmış, ayrılıyormus gibi oldu, sanki cok net hissettm , böyle bir şey yaşadınız mı hiç normal mi
Aslında ağrıdan ziyade o yapışma hissinden korktum, kesem mi yırtıldı acaba felan aklıma her türlü her sey geliyorGecen agrım baya oldu panik oldum gecmedı felan sonra takvime baktım regl dönemi imiş. Her ay o zamanlar yoklayabilir
Daha başlamadı bizim minikKızlar bebeği hissetmeye başlayan var mı? 2.gebeliğim ve artık hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?