- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.261
Nasıl bir his ben bağırsak hareketi falan sanıyorum. Ebe dedi ki 13. Haftadan sonra hickirigini hissedersinKızlar bebeği hissetmeye başlayan var mı? 2.gebeliğim ve artık hissediyorum
14+0 bugün birkaç gündür bende öyle sanıyordum ama yok minik minik dokunuyor artık kızımı daha geç hissetmiştimNasıl bir his ben bağırsak hareketi falan sanıyorum. Ebe dedi ki 13. Haftadan sonra hickirigini hissedersin
Bana hep oluyor tatlım oturuyorum ders bitince aniden kalkıyorum bir ağrı saplanıyor sakince oturup kalkmayı öğrenmemiz lazımKizlar bugün 12+0m normal regl olacağım gündü yani, ondan dolayı mi bilmiyorum,is yerinde sandalyemde biraz öne egilip vaziyette on dakika felan oturuyordum, bir anda sandalyeden kalkarken sanki rahmim kesem birbirine yapışmış, ayrılıyormus gibi oldu, sanki cok net hissettm , böyle bir şey yaşadınız mı hiç normal mi
Benim de 14+3 ama sen bizden daha önce hissedersin14+0 bugün birkaç gündür bende öyle sanıyordum ama yok minik minik dokunuyor artık kızımı daha geç hissetmiştim
Rennie tavsiye ederim tatlım.Kızlar ben 15 haftaya girdim bugün mide bulantısı benim 8-9 haftalarda oldu herşey kokuyordu 10 haftada geçti gayet iyiydim 12.haftaya kadar şuan delirmek üzereyim poşetle geziyorum sürekli öğürme var tam çıkarmasamda zaten bişey yiyemiyorum ekşi mide suyu çıkarıyorum daha çok bu arada mide bulantım akşam başlıyor uyuyana kadar mafoluyorum önerisi olan var mı geçecek mi bu durum ilaçları da bıraktım içemiyorum önceki 2 hamileliğim de de hiç böyle bişey yaşamadım
Evet kişiye göre değişen bir durum erken yada geç olması farketmiyorBenim de 14+3 ama sen bizden daha önce hissedersindoktor ilk hamilelikte geç hissedilir demişti
Bir haftadır falan hissediyorum bazen kalp atımı gibi bazen ciddi ciddi tekme gibi bazen iç kayması dalgalanma gibi oluyorKızlar bebeği hissetmeye başlayan var mı? 2.gebeliğim ve artık hissediyorum
Prilamsız hayat bize zehir bacım bende geçen gece içmeyi unuttum sabah tuvalete koştumMide bulantısı ile devamdün deneyeyim ilaçsız mide bulantısı olacak mı dedim sabah yoktu ama akşam üstünden sonra çok kötü oldum. İlacım da bitti sağlık ocağına gidip yazdıracam üşeniyorum
Kizlar bugün 12+0m normal regl olacağım gündü yani, ondan dolayı mi bilmiyorum,is yerinde sandalyemde biraz öne egilip vaziyette on dakika felan oturuyordum, bir anda sandalyeden kalkarken sanki rahmim kesem birbirine yapışmış, ayrılıyormus gibi oldu, sanki cok net hissettm , böyle bir şey yaşadınız mı hiç normal mi
[/QUOT
Canım magnezyumuna baktirsana
Yok doktora söylediğimde bişey vermedi bende geçer geçer diye bekledim ama dayanacak gücüm kalmadı mutfağa giremiyorumRennie tavsiye ederim tatlım.
Prilam var mı evde?
Arkadaş söylemiş ama bende diyeyim prilam al yeniden ikinci gün anca etki ediyor bir gün bile içmesem iki gün bulantı yaşadığım oldu.. ekşi su yanma içinde rennienin çiğneme tableti iyi geliyor eğer oda kesmezse gaviskon double action u al rennieden daha kuvvetli .. yaklaşık 10 gün önce prilam kullanmama rağmen ekşi acı su yüzünden kusuyordum birşey yiyemiyordum hep boğazımda yumru gibiydi aç olsamda eczane iye danıştım gaviskonun o versiyonunu verdi şüpheyle içmiştim işe yaramayacak diye ama ikinci günde etkisini gösterdi bir şişe bitirdim dahada ihtiyacım olmadı geçti şükürler olsunKızlar ben 15 haftaya girdim bugün mide bulantısı benim 8-9 haftalarda oldu herşey kokuyordu 10 haftada geçti gayet iyiydim 12.haftaya kadar şuan delirmek üzereyim poşetle geziyorum sürekli öğürme var tam çıkarmasamda zaten bişey yiyemiyorum ekşi mide suyu çıkarıyorum daha çok bu arada mide bulantım akşam başlıyor uyuyana kadar mafoluyorum önerisi olan var mı geçecek mi bu durum ilaçları da bıraktım içemiyorum önceki 2 hamileliğim de de hiç böyle bişey yaşamadım
Geldim aldım çok şükürPrilamsız hayat bize zehir bacım bende geçen gece içmeyi unuttum sabah tuvalete koştumbende bugün gidip yazdıracağım bi tane kaldı aklım gidiyor
Aa niye hep böyle düşük kiGeldim aldım çok şükürtansiyonum 10/6 çıktı her zamanki gibi düşük
Hemşire su icmen lazım yoksa sürekli düşer dedi benim de su içince midem bulanıyorAa niye hep böyle düşük ki
Offf offf rekor olmuş o zaman belden kulağaBenim saçım belime kadar uzundu bir de epey kırılmıştı öğrenince 5.haftada eşim kulaklarımın altına kadar kesti :))
Pınar suyu dene o tatlı geliyor çoğu hamileye bir buçuk litrelik şişesinden al mavi mavi iştah da açıyorHemşire su icmen lazım yoksa sürekli düşer dedi benim de su içince midem bulanıyor
Benım biri kız biri erkek, pipisi baya net belliydi kız olanın düm düzdü sanmıyorum canım erkek cıkacagını 12+5 teyken gordukKızlar rüyamda erkek bebek emzirdiğimi gördüm,çakmak gördüm,bikadının bana bebeğin ismi yiğit Ali dediğini gördüm,erkek cinsel organı gördüm,dün gecede silah vardı elimde rüyaların hepsinin anlamı erkek bebek ama 2 farklı doktor 13-14 haftalarda kız dedi öyle erkek sevdalısıda değilim tam kıza alıştım rüyalardan kafam karışıyor hayırlısı diyelim sonradan pipi çıkmaz herhalde olsa görürlerdi yani
Hıckırdıgı nasıl hissedılıyomuşNasıl bir his ben bağırsak hareketi falan sanıyorum. Ebe dedi ki 13. Haftadan sonra hickirigini hissedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?