2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben 15 haftaya girdim bugün mide bulantısı benim 8-9 haftalarda oldu herşey kokuyordu 10 haftada geçti gayet iyiydim 12.haftaya kadar şuan delirmek üzereyim poşetle geziyorum sürekli öğürme var tam çıkarmasamda zaten bişey yiyemiyorum ekşi mide suyu çıkarıyorum daha çok bu arada mide bulantım akşam başlıyor uyuyana kadar mafoluyorum önerisi olan var mı geçecek mi bu durum ilaçları da bıraktım içemiyorum önceki 2 hamileliğim de de hiç böyle bişey yaşamadım

Bana hep oluyor tatlım oturuyorum ders bitince aniden kalkıyorum bir ağrı saplanıyor sakince oturup kalkmayı öğrenmemiz lazım

Rennie tavsiye ederim tatlım.
Prilam var mı evde?

Prilamsız hayat bize zehir bacım bende geçen gece içmeyi unuttum sabah tuvalete koştum bende bugün gidip yazdıracağım bi tane kaldı aklım gidiyor

Arkadaş söylemiş ama bende diyeyim prilam al yeniden ikinci gün anca etki ediyor bir gün bile içmesem iki gün bulantı yaşadığım oldu.. ekşi su yanma içinde rennienin çiğneme tableti iyi geliyor eğer oda kesmezse gaviskon double action u al rennieden daha kuvvetli .. yaklaşık 10 gün önce prilam kullanmama rağmen ekşi acı su yüzünden kusuyordum birşey yiyemiyordum hep boğazımda yumru gibiydi aç olsamda eczane iye danıştım gaviskonun o versiyonunu verdi şüpheyle içmiştim işe yaramayacak diye ama ikinci günde etkisini gösterdi bir şişe bitirdim dahada ihtiyacım olmadı geçti şükürler olsun

Benım biri kız biri erkek, pipisi baya net belliydi kız olanın düm düzdü sanmıyorum canım erkek cıkacagını 12+5 teyken gorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…