2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Pınar suyu dene o tatlı geliyor çoğu hamileye bir buçuk litrelik şişesinden al mavi mavi iştah da açıyor
Deneyeceğim bakalım inşallah öyle olur bu arada tetanoz aşısıni da sordum 17 temmuza gün verdi aile hekimi de tetanoza gelince idrar kan tahlili yapalım dedi muhtemelen ben o tarihte şehir dışında olacağım

Deneyeceğim bakalım inşallah öyle olur bu arada tetanoz aşısıni da sordum 17 temmuza gün verdi aile hekimi de tetanoza gelince idrar kan tahlili yapalım dedi muhtemelen ben o tarihte şehir dışında olacağım
Ben yaptırmayacağım aşıyı , bence saçma bir uygulama ..az önce düşünüyordum gitmişken tahlilde yaptırsam diye yaparlar mı acaba

Aklımda ama bi türlü kendime gelip gidemedim ben ezcaneye gideyim bugün geçeceği yok gibi teşekkür ederim

Ben yaptırmayacağım aşıyı , bence saçma bir uygulama ..az önce düşünüyordum gitmişken tahlilde yaptırsam diye yaparlar mı acaba
Siz söyleyin onlar ya tarih verir ya da yapar. Ben 10 yılı geçkin tetanoz aşısı olmadım doğum da kesi atılırsa filan önemli dediler o yüzden

Benım biri kız biri erkek, pipisi baya net belliydi kız olanın düm düzdü sanmıyorum canım erkek cıkacagını 12+5 teyken gorduk
Bende sanmıyorum 2 doktorda bacak arasına bakmıştır ben sormadan söylediler çünkü ama rüyalarım film gibi hiç rüya görmezdim eskiden onlardan psikolojim bozuldu alışveriş yapıyordum bıraktım şimdilik

Kızlar merhaba dün ikili test için gittim dr 12+6 olmuşsun dedi. Her gittiğimde 3 gün fazla söylüyor. İlk kontrolüme göre bugün daha 12 olmam gerekiyordu. Hani yemek yiyebilsem iyi besleniyorum diyecem cinsiyeti sorduk erken dedi, bakıyorum çoğunuz öğrenmiş

Siz söyleyin onlar ya tarih verir ya da yapar. Ben 10 yılı geçkin tetanoz aşısı olmadım doğum da kesi atılırsa filan önemli dediler o yüzden
Bende en son oğluma hamileyken olmuştum 10 yıl oldu .. ne bileyim bu aşılar konusunda kafam kazan gibi çorba

Ben uzun süredir olmadım o yüzden olayım dedim
Niye normalde paslı birşey battığında girdiğinde aşı olunuyorda gebelikte öncesinde olunuyor bunu pek mantığım almıyor benim doğum olsun bitsin madem hastanede vursunlar uygulama zamanı çelişkiye sokuyor beni he bide şunu diyorlar göbek bağı kesiliyor bebekte tetenoz olmazsın ama ne hikmetse tetenoz aşısına ölü aşı bebeğe geçmiyor da diyorlar.. bu ne yaman çelişki anneee diye bağırasım var

İşte bende tedirgin oluyorum pasla çivi batar diye birde bayramda köye gidecem

Ya öyle mi diyorsunuz ben hani göbek kordonu pipi zannedip erkek diyip kız çıkan duymuştum da kız diyip erkek çıkan olmaz diye düşünmüştüm
yok şöyle oluyormuş erkek bebek organı bazen aşağıya geç inebiliyormuş öyle durumlarda kız zannediyorlar, hatta benim bir önceki kadın doğumcumun oğlu vardı 14-15 haftaya kadar kız zannettim pembe yelek örmüşlüğüm bile var oğluma demişti sağlıklı olsunlar da inşallah

Kızlar ben 2 sezeryan doğum yaptım tetenoz aşısı olmadım İstanbul Balat Hastanesi'nde ikiside doktorum rahat biride değildi yani bana yolda falan doğurmadığın sürece bizim hastanemizde böyle bi sorun yaşaman mümkün değil demişti önermemişti bende olmamıştım

duşta kalış süremi uzatıyordu ,çok kırık vardı kestirmeye çok niyetliydim de kıyamıyordum. gebeliğimi öğrendiğim an başında kestireyim bari dedim
Allahım ya iyi yapmışsın sağlıklı uzar doğuma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…