2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba kızlar beni de ekleyebilirmisiniz benimde son adet tarihim 12 mart Pazartesi ikili tarama yapılacak ilk haftalarda geç yumurtlama olmuş son adet tarihine göre 1 hafta küçük bebek dendi şimdi artık adet tarihimle uyumlu oldu bebek hangisini dikkate almalı bilemedim

bende 11+5 deyim 3 haftadır insanlıkan çıktım bulantılardan dolayı
Gaviscon şurup + serum ve prilam ile 1 hafta toparlar gibi oldum.
Sabahtan beri 8-9 kez kustum. İş çıkışı acile gideceğim serum taktırmak için . 1-2 gün olsun faydası oluyor

Allah yardımcın olsun

Deneyeceğim bakalım inşallah öyle olur bu arada tetanoz aşısıni da sordum 17 temmuza gün verdi aile hekimi de tetanoza gelince idrar kan tahlili yapalım dedi muhtemelen ben o tarihte şehir dışında olacağım
Bana da öyle dedi 2. Taramaymis

Kızlar bana su iç içine zencefil koy dedi ama nasıl yapacam taze zencefil mi nasıl yapıyorsunuz bana da anlatın

Ay kizlar, burda kabiLik icin kefir cok tavsiye edilmisti. Ben de daha once hic icmemistim, bir iki defa ictim. Sonr annem killandirdi beni ya dokunursa diye. Doktoruma sordum o da pek tavsiye etmem dedi. Oyle olunca ben de korktum icmedim, aliskin da degilim.
Simdi annem alternatif oneriyle geldi ve ise yaradi 250 ml ilik suya ( kaynamis degil ama biraz isitilmis, pasa cayi kivaminda) cegrek limon sıktık. Iyi geldi.

Ultrason ne diyorsa odur uyumluysa eğer maşallah sağlıkla gelişimi güzel ilerliyor demek

Zencefil toz ya da taze tüketen birisi değilim o yüzden nasıl kullanacağımi da bilmiyorum
Taze zencefili ben bitki çaylarıyla kullanırdım ve evet çok acı tozunu kullan bir bardak suya en fazla yarım silme çay kaşığı koy fazlası belki birden dokunur ağız tadını alıştır önce

Kızlar merhaba, bebiş iyiymiş şükür bu arada bebeğim erkekmiş birden görünce şok olduk tabiii al saka pipiiii diye gösterdi ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter
Maşallah gözün aydın sağlıkla gelsin darısı öğreneyen bizlerin başına olsun

Kizlar kaç haftadır belim kalcam ağrıyordu ama son bir kaç gündür günlük hayatımı etkileyecek dereceye geldi. Sırt üstü uzaninca veya oturduktan sonra kalkıp yürüyünce resmen topalliyorum bacağımı kaldıramıyorum aha felc oldum diyorum kuyruk sokumumdan sol kalcaya dağılan bir ağrı. Gebelikten oluyor sanırım daha önceden bel fıtığm da var ama fıtık agrisi degil bu biliyorum. Üstüne bir de grip oldum berbat haldeyim yani napicam bilmiyorum böyle olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…