- 14 Ağustos 2012
- 2.128
- 601
- 363
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.301
bende 11+5 deyim 3 haftadır insanlıkan çıktım bulantılardan dolayıKızlar ben 15 haftaya girdim bugün mide bulantısı benim 8-9 haftalarda oldu herşey kokuyordu 10 haftada geçti gayet iyiydim 12.haftaya kadar şuan delirmek üzereyim poşetle geziyorum sürekli öğürme var tam çıkarmasamda zaten bişey yiyemiyorum ekşi mide suyu çıkarıyorum daha çok bu arada mide bulantım akşam başlıyor uyuyana kadar mafoluyorum önerisi olan var mı geçecek mi bu durum ilaçları da bıraktım içemiyorum önceki 2 hamileliğim de de hiç böyle bişey yaşamadım
Allah yardımcın olsunbende 11+5 deyim 3 haftadır insanlıkan çıktım bulantılardan dolayı
Gaviscon şurup + serum ve prilam ile 1 hafta toparlar gibi oldum.
Sabahtan beri 8-9 kez kustum. İş çıkışı acile gideceğim serum taktırmak için . 1-2 gün olsun faydası oluyor
2 haftada canımbende dün kan verdim fetal dna için kaç günde geldi sonucun canım
Düşük olması iyi canım yüksek olunca sıkıntı oluyorGeldim aldım çok şükürtansiyonum 10/6 çıktı her zamanki gibi düşük
Bana da öyle dedi 2. TaramaymisDeneyeceğim bakalım inşallah öyle olur bu arada tetanoz aşısıni da sordum 17 temmuza gün verdi aile hekimi de tetanoza gelince idrar kan tahlili yapalım dedi muhtemelen ben o tarihte şehir dışında olacağım
Taze zencefil çok acıKızlar bana su iç içine zencefil koy dedi ama nasıl yapacam taze zencefil mi nasıl yapıyorsunuz bana da anlatın
Zencefil toz ya da taze tüketen birisi değilim o yüzden nasıl kullanacağımi da bilmiyorumTaze zencefil çok acı
Ultrason ne diyorsa odur uyumluysa eğer maşallah sağlıkla gelişimi güzel ilerliyor demekMerhaba kızlar beni de ekleyebilirmisiniz benimde son adet tarihim 12 mart Pazartesi ikili tarama yapılacak ilk haftalarda geç yumurtlama olmuş son adet tarihine göre 1 hafta küçük bebek dendi şimdi artık adet tarihimle uyumlu oldu bebek hangisini dikkate almalı bilemedim
Taze zencefili ben bitki çaylarıyla kullanırdım ve evet çok acı tozunu kullan bir bardak suya en fazla yarım silme çay kaşığı koy fazlası belki birden dokunur ağız tadını alıştır önceZencefil toz ya da taze tüketen birisi değilim o yüzden nasıl kullanacağımi da bilmiyorum
Tamamen batil inanc. sac kesersen bebegin omrunden kesersin derlerBende bu ara düşünüyordum kestirmeyi ama hamileyken niye saç kesilir ki cahil kaldım merakım bundan
İnanmam öyle şeylereK
Tamamen batil inanc. sac kesersen bebegin omrunden kesersin derler
Maşallah gözün aydın sağlıkla gelsin darısı öğreneyen bizlerin başına olsunKızlar merhaba, bebiş iyiymiş şükürbu arada bebeğim erkekmiş birden görünce şok olduk tabiii al saka pipiiii diye gösterdi ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter
Canım benim teşekkür ediyorum darısı başınıza iiinşallahMaşallah gözün aydın sağlıkla gelsin darısı öğreneyen bizlerin başına olsun
Canim hayirlisi olsun ilk kiz dediğinde kac haftaliktiKızlar merhaba, bebiş iyiymiş şükürbu arada bebeğim erkekmiş birden görünce şok olduk tabiii al saka pipiiii diye gösterdi ne olursa olsun sağlıklı olsun yeter
Kuzum çok teşekkür ediyorum ilk kız dediğinde 12+3’dü ama doktor erken %60 kız diyorum dedi bugün kontrolde yüzde yüz erkek dedi çok net gördük pipiyi yani 14+2’de gördükCanim hayirlisi olsun ilk kiz dediğinde kac haftalikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?