2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de sırtım çok ağrıyor doktor dedi ki sırt bel kalça ağrısı gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterir. Karın ağrısı eşlik ederse yanıma gel

Kuzum çok teşekkür ediyorum ilk kız dediğinde 12+3’dü ama doktor erken %60 kız diyorum dedi bugün kontrolde yüzde yüz erkek dedi çok net gördük pipiyi yani 14+2’de gördük
Allah kucagina almayi da nasip etsin canim bende haftaya 12+5 te gideyim diyordum belki emin olup söyler diye ama sanirim zor parti yapacağımızı bildiği için garantiye almak ister

Ama ben yürüyemiyorum bazen kitlenip kalıyorum yani cok zorluyor beni bir çözümü yok mudur acaba ya
Bu haftalarda magnezyum eksikliği sebep oluyor genelde sağlık ocağında değerlerine baktır canım kalsiyumunda düşmüş olabilir

K

Tamamen batil inanc. sac kesersen bebegin omrunden kesersin derler
Ben de bunu ilk çocuğuma hamileyken kuaförümden saçımı kestirdikten sonra öğrenmiştim “valla bravo hamileler saç kestirmeye korkarlar seni takdir ettim” demişti de neden kesmeden önce söylemedin diye karalar bağlamıştım tabi Allahım tüm evlatlara uzun ömür versin inşallah

Aminnn yani inanmamak lazim ama batil inanc mantik otesi birsey. Saygi duymak lazim

Allah kucagina almayi da nasip etsin canim bende haftaya 12+5 te gideyim diyordum belki emin olup söyler diye ama sanirim zor parti yapacağımızı bildiği için garantiye almak ister
Çok teşekkür ediyorum canım inşallah hepimize nasip olsun kuzum parti yapacaksan bence 14. Hafta da kesinleştir de öyle yap benim ilk kız dediler bugün pipi gördük

Kızlar bugün hemşire bebeğin hareketlerini hissediyor musun artık hissedersin eğer hissetmezsen doktora git dedi ama daha erken değil mi birde ilk hamileliğim nasıl olduğunu da bilmiyorum bugün biraz şüpheye düşürdü beni

Doktorum 2. Hamilelikte 16. Hafta ilk hamilelikte 19. Hafta demişti

Yok artık yaaaa. Hissedersin demesi hadi neysede hissetmezsen doktora git ne demek :) ilk gebeliğinizse hele imkansızzz. Benim ikinci gebeliğim 13. Haftamdayım hissetmiyorum en erken 16-17’de hissederim tecrübeli
İkinci annelerin söylediklerine bakarak. Mesela bebek hreketi nasıl bir şey bildiğim için şöyle söylim arada bi hareketlenme oluyor karın içimde gaz olmadığına emin oluyorum ama vuruş yerine göre bebek olmadığıda kesin çünkü bu haftalarda o kadar yukarıda ya da sağda solda veya bu kadar belirgin hissedemeyeceğimi biliyorum. Bazen damar atması rahimin kasılması gibi ani durumlarıda bebek gibi düşünebiliyoruz.
Aman sakın moralinizi bozmayın ilk gebelikse 20. Haftalarda ikinciyse en erken 16-17’lerde hissederiz.

Doktorum 2. Hamilelikte 16. Hafta ilk hamilelikte 19. Hafta demişti
Bende daha var diye biliyorum dediğiniz gibi 19-20. Haftalarda biliyorum öyle diyince içimde şüphe olmadı değil herşey şuan yolunda sadece tansiyon düşüklüğü yaşıyorum birde mide bulantısı tabi

Bende normalde öyle biliyorum daha vakti var diye

Merhaba kızlar bende bugün ön detaylı ultrasona girdim perinatolog ile. Çok şükür oluşan organlarla ilgili yaşamsal anomali görünmedi. Pazartesi kendi takip doktorum kız gibi duruyor dedi perinatologum yüzde 80-85 erkek dedi. En kesin sonucu 16. Haftada alıcaz dedi. Şuan yani 3 hafta sonrası gerçekten sürpriz olacak bana. Bir kızım var bir tane daha kız olsun isterdim ama öncelikle sağlık tabikii. İkili test sonucumda iyi çıktı çok şükür.
21. Haftada tekrar detaylı ultrason için gelicem perinatologa.

Sizin adınıza sevindim darısı hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…