- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.341
Bayramdan sonra gidebilirim ancak malesefBu haftalarda magnezyum eksikliği sebep oluyor genelde sağlık ocağında değerlerine baktır canım kalsiyumunda düşmüş olabilir
Hayir herkes kullanmaya başladı mı ki ben değerlerime baktirmadim Bayadır elenatal 2 kullanıyorum sadeceMagnezyum kullanıyor musun?
20. Haftaya kadar hissetmeyen olabiliyor özellikle cinsiyet kızsa geç hissediyormuş anneler telaş etme abartmış o hemşire ultrason da kımıldıyorsa sıkıntı yokKızlar bugün hemşire bebeğin hareketlerini hissediyor musun artık hissedersin eğer hissetmezsen doktora git dedi ama daha erken değil mi birde ilk hamileliğim nasıl olduğunu da bilmiyorum bugün biraz şüpheye düşürdü beni
Özel muayenehaneye gidiyorum canımÖzel hastane mi acaba
İki hfta önce aynısını yaşadım hatta arkadaşlarım yurumenn değişti dedi o kdr kötüydü magnezyum takviyesi almaya başladım doktor geçmezse fizik tedaviye yonlendireyim dedi rahim büyüdükçe baskı yaparmış bide dönemsel herhlde maşallah bu hfta çok iyiyimKizlar kaç haftadır belim kalcam ağrıyordu ama son bir kaç gündür günlük hayatımı etkileyecek dereceye geldi. Sırt üstü uzaninca veya oturduktan sonra kalkıp yürüyünce resmen topalliyorum bacağımı kaldıramıyorum aha felc oldum diyorum kuyruk sokumumdan sol kalcaya dağılan bir ağrı. Gebelikten oluyor sanırım daha önceden bel fıtığm da var ama fıtık agrisi degil bu biliyorum. Üstüne bir de grip oldum berbat haldeyim yani napicam bilmiyorum böyle olan var mı
Merhaba ben de ilk hamileligimde bunu yasadim. Biraz ayakta kalinca sol taraftan kalcamdan hemen yukaridaki kemikten agri giriyordu uzaninca kalkamiyordum hatta ilk baslarda esim elimden tutmasa kalkamazdim felcli gibiydim asla ev supuremezdim sonra ileriki aylarda gecti siz yine de doktora soyleyin belki bir vitamin eksikligindendirAma ben yürüyemiyorum bazen kitlenip kalıyorum yani cok zorluyor beni bir çözümü yok mudur acaba ya
Tatlım ben kabızlık için kullanıyorum ama bence eklem ağrısı olan kramp problemleri yaşayan hamilelerin de vücutda magnezyum kalsiyum eksikliği olduğunu düşünüyorum.Bayramdan sonra gidebilirim ancak malesef
Hayir herkes kullanmaya başladı mı ki ben değerlerime baktirmadim Bayadır elenatal 2 kullanıyorum sadece
Hangi magnezyumu kullanıyorsunuz acaba?İki hfta önce aynısını yaşadım hatta arkadaşlarım yurumenn değişti dedi o kdr kötüydü magnezyum takviyesi almaya başladım doktor geçmezse fizik tedaviye yonlendireyim dedi rahim büyüdükçe baskı yaparmış bide dönemsel herhlde maşallah bu hfta çok iyiyim
Bende o şekilim şuanda. Teşekkür ederimMerhaba ben de ilk hamileligimde bunu yasadim. Biraz ayakta kalinca sol taraftan kalcamdan hemen yukaridaki kemikten agri giriyordu uzaninca kalkamiyordum hatta ilk baslarda esim elimden tutmasa kalkamazdim felcli gibiydim asla ev supuremezdim sonra ileriki aylarda gecti siz yine de doktora soyleyin belki bir vitamin eksikligindendir
Belli bir doktorum yok hala malesefTatlım ben kabızlık için kullanıyorum ama bence eklem ağrısı olan kramp problemleri yaşayan hamilelerin de vücutda magnezyum kalsiyum eksikliği olduğunu düşünüyorum.
Seni takip eden doktora ulaşma şansın varsa konuşarak da çözebilirsin.
D vitaminine baktırdın mi canımGünaydın kızlar dün aksam koltukta oturuyordum hiçbir şey yoktu kalktığım da sağ diz kapağı ağrısı oldu.
Gece boyunca dönerken bile o kadar canım yandı ki uyandırdı uykumdan.
Tavsiyesi olan var mı?
Ani kıramplar bıçak saplanması acı şeklinde ağrı 14. Haftadan sonra oluyorsa magnezyum eksikliği başlamıştır kuzum. Aile hekimliğide başlayabiliyor doktoruna mesaj atıp söylersen o da verir. Gece uykularımdan uyandıran kıramplarım oluyordu ilk gebelikte magnezyuma başladım şıp diye kesildiGünaydın kızlar dün aksam koltukta oturuyordum hiçbir şey yoktu kalktığım da sağ diz kapağı ağrısı oldu.
Gece boyunca dönerken bile o kadar canım yandı ki uyandırdı uykumdan.
Tavsiyesi olan var mı?
Canım bana geçen hafta gittiğim kontrolde dr kendisi söyledi ben sormadanArkadaşlar merhaba, benim de tahmini Kasım sonu Aralık başı gibi doğumum inşallah ancak merak ettiğim bir şey var ilk sayfada baktım bir sürü cinsiyet giren olmuş nasıl öğrendiniz bu kadar erken?
Canım ben de kestirmeyi düşünüyorum ama üşengeçlikten kalkıp gidemedim daha ama annem kardeşime hamileyken kestirmişti önemli olan senin rahatlığın şu sıcaklarda uzun saçın bakımı gerçekten çok zorEnwrji uzmanı kadında mı dediya napıcam şimdi ben kestirenlerde cok yok mu anlamadım ki, aslında batıl inanç
Canım benim normalde de boyaya karşı alerjim var o yüzden hep diplerine değdirmeden kendim boyardım elim alıştı 2 kere boyadım saçımı biraz diplerde beyazlık kalıyor ama diğerinden iyidir diyip yapıyorumBitkisel boya ile saçını kendi boyayan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz. Beyazlarım artık çıldırmış durumda kendimi çok kötü hissediyorum
Canım ben de 3 gündür hissediyorum çok şükürKızlar bebeği hissetmeye başlayan var mı? 2.gebeliğim ve artık hissediyorum
Benimde aynı böyle oldu 2 gün arayla iki doktora gözüktüm normalde kendi takip doktorum perinatolog. İlk gözüktüğüm doktor hem karından hem vajinal kız gördü, kendi doktorum karından erkek gördü :) haftaya 16 haftalık olacağım kontrolü çok merak ediyorum :)Merhaba kızlar bende bugün ön detaylı ultrasona girdim perinatolog ile. Çok şükür oluşan organlarla ilgili yaşamsal anomali görünmedi. Pazartesi kendi takip doktorum kız gibi duruyor dedi perinatologum yüzde 80-85 erkek dedi. En kesin sonucu 16. Haftada alıcaz dedi. Şuan yani 3 hafta sonrası gerçekten sürpriz olacak bana. Bir kızım var bir tane daha kız olsun isterdim ama öncelikle sağlık tabikii. İkili test sonucumda iyi çıktı çok şükür.
21. Haftada tekrar detaylı ultrason için gelicem perinatologa.
Ben kestirilmez diye duymuştum ama bu sebeple olduğunu bilmiyordumBen de bunu ilk çocuğuma hamileyken kuaförümden saçımı kestirdikten sonra öğrenmiştim “valla bravo hamileler saç kestirmeye korkarlar seni takdir ettim” demişti de neden kesmeden önce söylemedin diye karalar bağlamıştım tabi Allahım tüm evlatlara uzun ömür versin inşallah
Benimde aynı böyle oldu 2 gün arayla iki doktora gözüktüm normalde kendi takip doktorum perinatolog. İlk gözüktüğüm doktor hem karından hem vajinal kız gördü, kendi doktorum karından erkek gördü :) haftaya 16 haftalık olacağım kontrolü çok merak ediyorum :)
Kız gibi geldi banaHanımlar 12 haftalığız. Var mı cinsiyet tahmini olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?