2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
20. Haftaya kadar hissetmeyen olabiliyor özellikle cinsiyet kızsa geç hissediyormuş anneler telaş etme abartmış o hemşire ultrason da kımıldıyorsa sıkıntı yok

İki hfta önce aynısını yaşadım hatta arkadaşlarım yurumenn değişti dedi o kdr kötüydü magnezyum takviyesi almaya başladım doktor geçmezse fizik tedaviye yonlendireyim dedi rahim büyüdükçe baskı yaparmış bide dönemsel herhlde maşallah bu hfta çok iyiyim

Ama ben yürüyemiyorum bazen kitlenip kalıyorum yani cok zorluyor beni bir çözümü yok mudur acaba ya
Merhaba ben de ilk hamileligimde bunu yasadim. Biraz ayakta kalinca sol taraftan kalcamdan hemen yukaridaki kemikten agri giriyordu uzaninca kalkamiyordum hatta ilk baslarda esim elimden tutmasa kalkamazdim felcli gibiydim asla ev supuremezdim sonra ileriki aylarda gecti siz yine de doktora soyleyin belki bir vitamin eksikligindendir

Bayramdan sonra gidebilirim ancak malesef

Hayir herkes kullanmaya başladı mı ki ben değerlerime baktirmadim Bayadır elenatal 2 kullanıyorum sadece
Tatlım ben kabızlık için kullanıyorum ama bence eklem ağrısı olan kramp problemleri yaşayan hamilelerin de vücutda magnezyum kalsiyum eksikliği olduğunu düşünüyorum.
Seni takip eden doktora ulaşma şansın varsa konuşarak da çözebilirsin.

Günaydın kızlar dün aksam koltukta oturuyordum hiçbir şey yoktu kalktığım da sağ diz kapağı ağrısı oldu.
Gece boyunca dönerken bile o kadar canım yandı ki uyandırdı uykumdan.
Tavsiyesi olan var mı?

Hangi magnezyumu kullanıyorsunuz acaba?
Bende o şekilim şuanda. Teşekkür ederim

Belli bir doktorum yok hala malesef teşekkür ederim

D vitaminine baktırdın mi canım

Ani kıramplar bıçak saplanması acı şeklinde ağrı 14. Haftadan sonra oluyorsa magnezyum eksikliği başlamıştır kuzum. Aile hekimliğide başlayabiliyor doktoruna mesaj atıp söylersen o da verir. Gece uykularımdan uyandıran kıramplarım oluyordu ilk gebelikte magnezyuma başladım şıp diye kesildi

Arkadaşlar merhaba, benim de tahmini Kasım sonu Aralık başı gibi doğumum inşallah ancak merak ettiğim bir şey var ilk sayfada baktım bir sürü cinsiyet giren olmuş nasıl öğrendiniz bu kadar erken?
Canım bana geçen hafta gittiğim kontrolde dr kendisi söyledi ben sormadan

Enwrji uzmanı kadında mı dedi ya napıcam şimdi ben kestirenlerde cok yok mu anlamadım ki, aslında batıl inanç
Canım ben de kestirmeyi düşünüyorum ama üşengeçlikten kalkıp gidemedim daha ama annem kardeşime hamileyken kestirmişti önemli olan senin rahatlığın şu sıcaklarda uzun saçın bakımı gerçekten çok zor

Bitkisel boya ile saçını kendi boyayan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz. Beyazlarım artık çıldırmış durumda kendimi çok kötü hissediyorum
Canım benim normalde de boyaya karşı alerjim var o yüzden hep diplerine değdirmeden kendim boyardım elim alıştı 2 kere boyadım saçımı biraz diplerde beyazlık kalıyor ama diğerinden iyidir diyip yapıyorum

Benimde aynı böyle oldu 2 gün arayla iki doktora gözüktüm normalde kendi takip doktorum perinatolog. İlk gözüktüğüm doktor hem karından hem vajinal kız gördü, kendi doktorum karından erkek gördü :) haftaya 16 haftalık olacağım kontrolü çok merak ediyorum :)

Ben kestirilmez diye duymuştum ama bu sebeple olduğunu bilmiyordum

Instagramda Doktorlar 10. Haftada kesin erkek ya da kız diyorlar bu olay çok net değil mi bacak arası 3 çizgi kız kabartı erkek Halamin yaşlı bir doktoru vardı Yeni nesil doktorlar kordonla cinsel organı ayırt edemiyorlar gelmişler bize akıl ogretiyorlar demişti o zaman hiç anlayamamıştım şimdi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…