- 25 Aralık 2021
- 3.461
- 4.979
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.361
Ay inşallahKız gibi geldi bana
Ah canım seni çok iyi anlıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benim de 3,5 yaşında bi oğlum var doktor erkek tahmin etmişti yine ama fetal dna sonucunda telefonda tebrikler prensesiniz geliyor deyince haykırarak ağladım mutluluktan. Ama sonra da bi vicdan yaptım. En çok istediğim şey sağlıklı olması sanırım kız ya da erkek olmasından ziyade sağlıkla kucağıma almak. Allah hepimize nasip etsin çok büyük bir mucize sağlıklı bi evlada kavuşabilmekAy inşallahilk çocuğum muhtemelen de son çocuğum ama inanılmaz kız istiyorum erkek olsa üzüleceğim muhtemelen
Hangi magnezyumu kullanıyorsunuz acaba?
Efermag diye bişi yazdı suda eritme şeklinde
Evet enfeksiyon canimKızlar dün kaşık ağrım çok bide şu pek içemiyorum diye idrar vermistim aile hekimliğinde şimdi sonucu gördüm ertirosit 21 çıkmış yani kanamam fln yok bu enfeksiyon belirtisi herhlde dimi bu şekilde olan var mi
Magnezyum eksikliği Allah korusun düşüğe bile sebep oluyormuşBenim baş ağrıma nöroloji doktoru magnezyum verdi (magvital). Her şey için magnezyum mu kullanılıyor ya
Şu icemiyorum hiç ya nasıl yapicam bilmiyorum bulantı hiç geçmedi çünküEvet enfeksiyon canim
benimde hep tansiyonum düşük bu hamileliğimde normal zamanda 11 e 7 tam düştüğünde 9 a 6 ozaman acile gidiyoruz serum yapıyorlar baygınlık geçiriyorum çünkükızlar tansiyonlarınız ölçümlerde nasıl çıkıyor. benim hep 9-6 seyrediyor. bi gün yemekten sonra gözüm karardı ölçtürdüm, 11-7 olmuş.
o değer de sanırım normal ama benim bünyeme fazla geldi sanırım :)
Benimde düşük bir anda düşüyor illa oturup bir bardak tuzlu ayran içmem gerekiyor yoksa benim ki de geçmiyor. Tansiyonum düştükten sonra azıcık yükselse bile çok halsiz yorgun oluyorum. Yatıp dinlen dedi doktorbenimde hep tansiyonum düşük bu hamileliğimde normal zamanda 11 e 7 tam düştüğünde 9 a 6 ozaman acile gidiyoruz serum yapıyorlar baygınlık geçiriyorum çünkü
Dut da enfeksiyona çok iyi geliyor araştırsın zaten mide bulantısı içinde prilam iyi geliyorŞu icemiyorum hiç ya nasıl yapicam bilmiyorum bulantı hiç geçmedi çünkü
Dutu araştırayım cnm prilam ve zofer kullaniyorum ama bazen hiç etki etmiyorlar çok şiddetleniyor bazı günler bir nebze iyiyimDut da enfeksiyona çok iyi geliyor araştırsın zaten mide bulantısı içinde prilam iyi geliyor
Yediğin seylere dikkat et bazı yiyecekler bazı kişilerde ekstra mide bulantısı yapıyorDutu araştırayım cnm prilam ve zofer kullaniyorum ama bazen hiç etki etmiyorlar çok şiddetleniyor bazı günler bir nebze iyiyim
Eksikliği sebebiyle değil Mr çekemediler ama migrenden şüphelendi. Parol da pek içmiyorum deyince magnezyum verdi iyi gelir inşallahMagnezyum eksikliği Allah korusun düşüğe bile sebep oluyormuş
Cihazdan ziyade genital organın oluşumu önemli. 16. Haftada tamamen oluştuğu için artık değişme imkanı olmadığı için en kesin 16. Hafta deniyor.Kızlar bugün 13+1’deyim. 4’te doktor kontrolüm var. Yarın arkadaşlar arasında cinsiyet öğrenmek istiyoruz ama doktor kesin görürüz demişti. Şimdi burda farklı sonuçları gördükçe tedirgin oldum. Acaba doktorun gördüğü yanlış olur mu 14. Haftada. Cihazı baya iyi aslında 3 boyutlu gösteriyor.
Çok heyecanlıyım gerçektenCihazdan ziyade genital organın oluşumu önemli. 16. Haftada tamamen oluştuğu için artık değişme imkanı olmadığı için en kesin 16. Hafta deniyor.
Mesela kızımda 12. Haftasında kız gbi duruyo demişlerdi kız doğdu.
Ama bu gebeliğimde biri kız dedi biri erkek:) en net sonuç için 3 hafta daha beklicem
Magnezyum eksiklidiği için kemik kas baş ağrısı rahim krampları diz bacak topuk ağrısı kabızlık hatta huzursuz bacak sendromu oluşmaya başlıyor. İnşallah sorun magnezyumdur da geçer. Benim de inanılmaz baş ağrılarom oluyor migren taşıni masaj yapar gibi sürüyorum 10 dakikaya geciyirEksikliği sebebiyle değil Mr çekemediler ama migrenden şüphelendi. Parol da pek içmiyorum deyince magnezyum verdi iyi gelir inşallah
Tabiki o kadar haklısın ki. Benim dediğim işin esprisi. Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsunlar inşallah. Cinsiyetinin elbette ki önemi yok. İnsan sadece hevesleniyor arada işte. Öğrensek de cinsiyetlerini doya doya alışverişlerini yapabilsekAh canım seni çok iyi anlıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benim de 3,5 yaşında bi oğlum var doktor erkek tahmin etmişti yine ama fetal dna sonucunda telefonda tebrikler prensesiniz geliyor deyince haykırarak ağladım mutluluktan. Ama sonra da bi vicdan yaptım. En çok istediğim şey sağlıklı olması sanırım kız ya da erkek olmasından ziyade sağlıkla kucağıma almak. Allah hepimize nasip etsin çok büyük bir mucize sağlıklı bi evlada kavuşabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?