- 10 Ocak 2023
- 20
- 16
- 18
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.381
3 ay sonra belki Mr a bakarız dedi ama risk almak istemiyorum dayanmaya çalışacağım magnezyum işe yaramazsa. Taş benimkini geçirmiyor maalesef. Ağrı eşiğim çok düşük onunla ilgili olduğunu düşünüyorumMagnezyum eksiklidiği için kemik kas baş ağrısı rahim krampları diz bacak topuk ağrısı kabızlık hatta huzursuz bacak sendromu oluşmaya başlıyor. İnşallah sorun magnezyumdur da geçer. Benim de inanılmaz baş ağrılarom oluyor migren taşıni masaj yapar gibi sürüyorum 10 dakikaya geciyir
K
Tamamen batil inanc. sac kesersen bebegin omrunden kesersin derler
Batıl da olsa ben kestirmem.İnanmam öyle şeylere
Rapor alabilirsen evde dinlen.Kizlar kaç haftadır belim kalcam ağrıyordu ama son bir kaç gündür günlük hayatımı etkileyecek dereceye geldi. Sırt üstü uzaninca veya oturduktan sonra kalkıp yürüyünce resmen topalliyorum bacağımı kaldıramıyorum aha felc oldum diyorum kuyruk sokumumdan sol kalcaya dağılan bir ağrı. Gebelikten oluyor sanırım daha önceden bel fıtığm da var ama fıtık agrisi degil bu biliyorum. Üstüne bir de grip oldum berbat haldeyim yani napicam bilmiyorum böyle olan var mı
Kahkül kestirecektim ben amaBatıl da olsa ben kestirmem.
Özellikle hamile kalmadan önce kesim, ara makas işini hallettim.
Sinek küçüktür ama mide bulandırır ya.
Korkulu rüya görmekten ise uyanık yatmak temkinli olmak taraftarıyım.
Hayır ya kesinlikle olmaz. Şunun şurasında ne kaldı. Az daha sabret 6.5 ay var.Kahkül kestirecektim ben ama
Bulamiyorsan muadilden baska yapacak bir sey yok canim maalesef. Artik hersey her mevsim bulunur ya internetten niye bulamam dedinKızlar size biely sorucam komik ama tecrübe lazımşuan asla bulamayacağım bişey aşerdim sabahtan beri kokusunu alıyorum muadilini yedim ama yok hala istiyorum. Ne yapmam lazımmm siz nasıl geçirdiniz bu hissi var mı tecrübesi olan
Herşeye hayır herşeye hayır aaa bu ne nazi kampımı canımHayır ya kesinlikle olmaz. Şunun şurasında ne kaldı. Az daha sabret 6.5 ay var.
Çok merak ettim ya ne aşerdinKızlar size biely sorucam komik ama tecrübe lazımşuan asla bulamayacağım bişey aşerdim sabahtan beri kokusunu alıyorum muadilini yedim ama yok hala istiyorum. Ne yapmam lazımmm siz nasıl geçirdiniz bu hissi var mı tecrübesi olan
Ay öyle değil kız bilir misiniz bilmiyorum ama maraşta firik denilen bişey var tarhana ve yoğurtla yapılıyor. Başka bir yerde yapılmıyor maalesef. Maraşa da bayram sonrası gideceğim o zamana kadar sabır mecburBulamiyorsan muadilden baska yapacak bir sey yok canim maalesef. Artik hersey her mevsim bulunur ya internetten niye bulamam dedin
Maraşta firik denilen bişey var canım onuÇok merak ettim ya ne aşerdin
Nö bebeğim nö olmaz.Herşeye hayır herşeye hayır aaa bu ne nazi kampımı canım
Ee basit ne var ki onda iki dakika kargoya verilecek.Maraşta firik denilen bişey var canım onuBaşka yerde yapılmıyor samsunda hiç bilinmiyor bile
Ya bu öyle değil hafif yaş satılıyor sabaha kuruyor eskisi gibi olmuyorNö bebeğim nö olmaz.
Ee basit ne var ki onda iki dakika kargoya verilecek.
İster netten ister orda yaşayanlardan.
Güzelim çare tükenmez benim kV dem de maraşta 5 yıl yaşamış. Yaş tarhananın konservesi bile yapılıyor. Kavanoza konur yollanır ne var ki bunda. Vakumlu kaba konur.Buz termosları arasına konur yine yollanır. Alüminyum kapla kaplanıp temas kesilir. İnsanlar yurt dışına baklava dondurma gönderiyor.Ya bu öyle değil hafif yaş satılıyor sabaha kuruyor eskisi gibi olmuyoryemediyseniz hiç anlamamanız normal kuzular. Onu alırdık anında biterdi kuruyunca eskisi gibi olmuyor
Evde yapılamayacak birşey mi ya tarhana ve yoğurt dedin cips gibi kurutması mı bilmiyorum firik neAy öyle değil kız bilir misiniz bilmiyorum ama maraşta firik denilen bişey var tarhana ve yoğurtla yapılıyor. Başka bir yerde yapılmıyor maalesef. Maraşa da bayram sonrası gideceğim o zamana kadar sabır mecbur
Aaa gerçekten mi bilmiyordum hemen söyleyeyim göndersin kayınvalidemler valla çok mutlu ettin beniGüzelim çare tükenmez benim kV dem de maraşta 5 yıl yaşamış. Yaş tarhabanın konservesi bile yapılıyor. Kavanoza konur yollanır ne var ki bunda. İnsanlar yurt dışına baklava dondurma gönderiyor.
Otobüse verse biri hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama yine gelir yani.
İşte o cips gibi kurutmanın yaş haliEvde yapılamayacak birşey mi ya tarhana ve yoğurt dedin cips gibi kurutması mı bilmiyorum firik ne
Ay bana söyleseydin keşke bizimkiler de var hallederdik birdaha olursa bu tarz istekleriniz söyleyin karadeniz Akdeniz güneydoğu dolu bizimkiler her türlü yardımcı oluruzBen taze kıl biber aşermiştim. Niğde den ünv. ardaşımın annesi bahçesinden toplayıp kargoya vermişti.
Kendi annemden(öz annem bu arada)istedim önce abinler burda biz yiyoruz anca bize yeter demişti göndermemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?