2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
3 ay sonra belki Mr a bakarız dedi ama risk almak istemiyorum dayanmaya çalışacağım magnezyum işe yaramazsa. Taş benimkini geçirmiyor maalesef. Ağrı eşiğim çok düşük onunla ilgili olduğunu düşünüyorum

K

Tamamen batil inanc. sac kesersen bebegin omrunden kesersin derler

İnanmam öyle şeylere
Batıl da olsa ben kestirmem.
Özellikle hamile kalmadan önce kesim, ara makas işini hallettim.
Sinek küçüktür ama mide bulandırır ya.
Korkulu rüya görmekten ise uyanık yatmak temkinli olmak taraftarıyım.

Rapor alabilirsen evde dinlen.
Magnezyum içeceksen kafana göre içme.
Elenatal 2 nin içinde de olabilir. Fazla doz alma durduk yere.

Batıl da olsa ben kestirmem.
Özellikle hamile kalmadan önce kesim, ara makas işini hallettim.
Sinek küçüktür ama mide bulandırır ya.
Korkulu rüya görmekten ise uyanık yatmak temkinli olmak taraftarıyım.
Kahkül kestirecektim ben ama

Kızlar size biely sorucam komik ama tecrübe lazım şuan asla bulamayacağım bişey aşerdim sabahtan beri kokusunu alıyorum muadilini yedim ama yok hala istiyorum. Ne yapmam lazımmm siz nasıl geçirdiniz bu hissi var mı tecrübesi olan

Bulamiyorsan muadilden baska yapacak bir sey yok canim maalesef. Artik hersey her mevsim bulunur ya internetten niye bulamam dedin

Çok merak ettim ya ne aşerdin

Bulamiyorsan muadilden baska yapacak bir sey yok canim maalesef. Artik hersey her mevsim bulunur ya internetten niye bulamam dedin
Ay öyle değil kız bilir misiniz bilmiyorum ama maraşta firik denilen bişey var tarhana ve yoğurtla yapılıyor. Başka bir yerde yapılmıyor maalesef. Maraşa da bayram sonrası gideceğim o zamana kadar sabır mecbur

Ben taze kıl biber aşermiştim. Niğde den ünv. arkadaşımın annesi bahçesinden toplayıp kargoya vermişti.
Kendi annemden(öz annem bu arada)istedim önce abinler burda biz yiyoruz anca bize yeter demişti göndermemişti

Son düzenleme:
Nö bebeğim nö olmaz.

Ee basit ne var ki onda iki dakika kargoya verilecek.
İster netten ister orda yaşayanlardan.
Ya bu öyle değil hafif yaş satılıyor sabaha kuruyor eskisi gibi olmuyor yemediyseniz hiç anlamamanız normal kuzular. Onu alırdık anında biterdi kuruyunca eskisi gibi olmuyor

Ya bu öyle değil hafif yaş satılıyor sabaha kuruyor eskisi gibi olmuyor yemediyseniz hiç anlamamanız normal kuzular. Onu alırdık anında biterdi kuruyunca eskisi gibi olmuyor
Güzelim çare tükenmez benim kV dem de maraşta 5 yıl yaşamış. Yaş tarhananın konservesi bile yapılıyor. Kavanoza konur yollanır ne var ki bunda. Vakumlu kaba konur.Buz termosları arasına konur yine yollanır. Alüminyum kapla kaplanıp temas kesilir. İnsanlar yurt dışına baklava dondurma gönderiyor.
Otobüse verse biri hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama yine gelir yani.

Evde yapılamayacak birşey mi ya tarhana ve yoğurt dedin cips gibi kurutması mı bilmiyorum firik ne

Aaa gerçekten mi bilmiyordum hemen söyleyeyim göndersin kayınvalidemler valla çok mutlu ettin beni

Ay bana söyleseydin keşke bizimkiler de var hallederdik birdaha olursa bu tarz istekleriniz söyleyin karadeniz Akdeniz güneydoğu dolu bizimkiler her türlü yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…