- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.401
Cipsi bulmak kolay olabilir çerez niyetine yeniyor o kıtır kıtır.Evde yapılamayacak birşey mi ya tarhana ve yoğurt dedin cips gibi kurutması mı bilmiyorum firik ne
Yeni değil ya 12 sene öncesi fii tarihi taa.Ay bana söyleseydin keşke bizimkiler de var hallederdik birdaha olursa bu tarz istekleriniz söyleyin karadeniz Akdeniz güneydoğu dolu bizimkiler her türlü yardımcı oluruz
Buldum Trendyol da satılıyormuşCipsi bulmak kolay olabilir çerez niyetine yeniyor o kıtır kıtır.
Seviyor musun?Buldum Trendyol da satılıyormuş
Yok hiç yemedim ki kendim için bakmadımSeviyor musun?
Gözleme aşkına
Ben bayan boğaz olduğum için onu da yedim. Ünv. de maraşlı arkadaş vardı getirirdiYok hiç yemedim ki kendim için bakmadım
Mutfağa girmeye başladın yakında sende bize katılırsın benceGözleme aşkına
Ahahahaha valla bunda da olursa söyle elimizden geleni yaparızYeni değil ya 12 sene öncesi fii tarihi taa.
Bir kere de yeşil domates çekti canım
Niye ki acı olsa nolurmuşAhahahaha valla bunda da olursa söyle elimizden geleni yaparızbende geçen gün ağaçta daha olmamış kayısı istedim ama tabii acı olduğu için eşim tarafından engellendim
Ay çok sağolBulduuuum Trendyol da
Az kaldı azMutfağa girmeye başladın yakında sende bize katılırsın bence
Hem tadı kötü hemde ilaçlanmış olabilir dedi ilaç zamanıymış sanırımNiye ki acı olsa nolurmuş
Kadın üreticiler var ya o tarz bilmem ne hanımın çiftliği gibi yerlerde belki daha ucuzdur başka sitelere de bakın.Ay çok sağolyanlız bu fiyat ne yaa biz kilosunu 70 e alıyorduk geçen yaz yuh yani
Ucuz kalan ne varki geçen seneden bu seneyeAy çok sağolyanlız bu fiyat ne yaa biz kilosunu 70 e alıyorduk geçen yaz yuh yani
Aynen ben hemen bakayım olmadı maraştan göndersinler kavanoz falan bir şekilKadın üreticiler var ya o tarz bilmem ne hanımın çiftliği gibi yerlerde belki daha ucuzdur başka sitelere de bakın.
Yıkayınca ilaç gitmiyor muHem tadı kötü hemde ilaçlanmış olabilir dedi ilaç zamanıymış sanırım
Bakayım valla olmadı bizimkiler kavanoza koyup göndersinlerUcuz kalan ne varki geçen seneden bu seneyebakmaya devam et sen belki daha uyguna satan vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?